Конвой на ООН пренасял оръжия за армията на Ротшилд в Судан

Една история, която българските медии не ви разказаха никога: Как оглавявания от Ротшилд банков картел разграбва петролът на Судан? 

south-sudan-civil-war-looming-e1387765243851

„Би Би Си“ съобщи вчера, че над 1000 души са излезли на  протест  в столицата на Южен Судан – Джуба, след като конвой на ООН,  декларирал, че доставя и превозва хранителни продукти, всъщност превозвал оръжие за бунтовниците, лоялни на бившия държавен заместник Риек Мачар и подкрепяни от банковия картел, оглавяван от фамилията Ротшилд.

Бунтовниците, които започнаха да атакуват правителството през декември, са известни като „Бялата Армия“. По-точно те са армия на Ротшилд и оглавявания от фамилията банков картел, който е сложил ръка над петролни залежи в Судан.

На 09 юли, 2011 г. Южен Судан стана 193-тата държава в света. По-малко от седмица по-късно насилието избухна в Южен Кордофан по протежението на новата граница между Судан и Южен Судан, който се контролира от Судан и е район богат на петрол.

Оглавявания от фамилия Ротшилд банков картел между общо осем фамилии сега иска да създаде  нова граница на север, чрез кръвопролития, докато измъкне колкото се може повече суров петрол от суданския народ.

Практически конвоя на ООН, който под прикритието на хуманитарна помощт всъщност е пренасял оръжие е влязъл в ролята на частен трафикант на оръжия на банковия картел, подклаждащ кръвопролитията в Судан.

В продължение на десетилетия западните разузнавания подкрепяха Народната Освободителна Армия, за да контролират чрез нея западната част на Судан, в която се намират над 75% от всички петролни резерви на страната.

 Това, което се превърна в най-продължителната африканска гражданска война приключи чак, когат суданския президент Омар Хасан ал-Башир беше притиснат да се оттегли след серия машинации на Международния Валутен Фонд (МВФ) в комбинация със Световна Банка (СБ). Жертвите в кръвопролитната война бяха над 2 млн. убити.

Само няколко дни след обявяването на Судан за независима държава държавната петролна компания на Южен Судан – Nilepet създаде смесено дружество с Glencore International Plc, която съвсем неслучайно е под контролът на фамилията Ротшилд, за да продава суданския петрол на световния пазар. Съвместното дружество бе кръстено  PetroNile, като държи 51%, а Glencore съответно 49%.

 Судан бе една от петте държави наред с Куба, Северна Корея, Сирия и Иран, чиито централна банка (ЦБ) не бе контролът на банковия картел, оглавяван от Ротшилд и останалите семейства, които го съставляват.

Израелските МОСАД също доставяха оръжие на Народната Освободителна Армия в Судан, доставяйки го през Кения с одобрението на ЦРУ.

 Автор: Уго Чан

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s