Ядрената обсада срещу Русия продължава

Временното правителство на Украйна реши страната да напусне Договора за неразпространение на ядрено оръжие (ДНЯО)

missile-defense-europe

След като Вашингтон избра и подреди състава на временното правителство на Украйна, оглавявано от Арсений Яценюк реално САЩ управлява цялата западна част на страната.

Първо се оказа „легитимно“ и „законно“ протестиращи да се явяват на Майдана с автомати, пушки, пистолети и бухалки, с които да атакуват силите на реда, а проведения референдум в Крим, който протече под наблюдението и контролът на над 70 представители от различни държави, сред които и от България, бе обявен за „нелигитимен“ от страна на САЩ и ЕС. После съвсем не направи впечатление на никой, че именно протежетата на САЩ оглавиха временното правителство на Украйна и най-вече: едно временно правителство в рамките на няколко седмици изяви „желанието на страната“ да се присъедини в НАТО, както и форсира асоциацията с ЕС. А това далеч не са функциите на едно временно правителство, което е назначено без избори и с външната намеса на Вашингтон и Брюксел.

Крим вече е част от Руската Федерация. Всъщност Крим винаги е бил част от Русия, а странния „подарък“, който направи Хрушчов на Украйна през изминалият век си остава загадка.

Днес двама представители на „Баткившична“ на Тимошенко и един на „УДАР“ на боксьора Кличко внесоха законопроект за денонсиране на Договора за неразпространение на ядрено оръжие. И след като временното правителство иска денонсирането му като „отговор“ на анексирането на Крим към Русия остава въпроса – кой ще даде ядрено оръжие на фалиралата Украйна? И кой не е ратифицирал (ДНЯО) – Северна Корея, Израел, Индия и Пакистан.

Обама бе категоричен, че САЩ няма да приложат военна намеса в подкрепа на Украйна. Но практически това не е нужно (за САЩ) – временното правителство изпълни всичко в рамките на няколко седмици – НАТО, ЕС, „американските инвестиции“. Западна Украйна вече е под контрола на САЩ. НАТО е на път да излезе на границата на Руската Федерация. И очевидно не губи време и съвсем скоро може да разположи ядрено оръжие в Украйна, насочено срещу Русия.  Путин също няма да се поколебае да изнесе своите ракети „Искандер“ в анклава на Калинградската област – така в радиуса им ще попадне цялата територия на „смелите“ поляци, които инициираха „Източно партньорство“ и които взеха дейно участие в свалянето на Виктор Янукович. Берлин също е в обсега на комплексите „Искандер“. Преди няколко месеца германското разузнаване предупреди, че на сателитни снимки са засечени „двуцифрено“ число ракетни комплекси „Искандер“ в руския анклав, насочени срещу Европа. Тогава европейските лидери с треперещи зъби изказваха „своите притеснения“, Путин естествено отрече.

След като Иран започна преговорите със САЩ относно ядрената си програма Русия официално запита защо САЩ и НАТО продължават да работят по изграждането на „ядрения щит“ в Европа. САЩ винаги твърдяха, че „щита“ е насочен срещу Иран, за да предпазва Европа от злите наследници на персите. Това обаче е плитка лъжа и извинение и Кремъл и Вашингтон знаят, че това е просто любезно извинение. Първо – Иран има потенциала да произведе ядрено оръжие, чийто капацитет може да преодолее т.нар. „щит“ ЕвроПРО. Второ – това не е „щит“, а ядрена обсада над Русия. За това и споровете между президентите на Русия и САЩ са толкова яростни. 

„Искаш ли мир – готви се за война“ гласи една древна поговорка. Остава да се молим за това докато „великите сили“ се карат как да си поделят света да не се стигне до нова ядрена криза.

Нужно е да се отбележи, че въпросния Арсений Яценюк, наричан на галено „Як“ от госпожа Нуланд, в разговора между нея и Джефи Пайет, в който тя го посочи за бъдещ премиер на временното правителство (съвсем случайно това се сбъдна) през 2009г. се кандидатира за президент и получи жалките 7% подкрепа от всички избиратели в Украйна. Толкова за временното правителство на „общонационалния интерес“ на Украйна.

4 коментара to “Ядрената обсада срещу Русия продължава”

  1. Изкючително подла и подмолна игра на юдеомасонските/еврейските/ кръгове в Америка…Защото Америка се ръководи от шибаното еврейско лоби жадно за власт и пари…подли твари!

  2. която и световна гадост да разровиш- винаги се разнася чифутска воня

  3. „…а странният „подарък“, който направи Хрушчов на Украйна през изминалия век, си остава загадка.“

    ВЪМОЖНО РАЗКРИВАНЕ НА ЗАГАДКАТА Е, ЧЕ ХРУШЧОВ Е БИЛ КОПЕЛЕ НА ПОЛСКИ ПОМЕШЧИК И ЧЕ КАТО ПАРТИЕН ФУНКЦИОНЕР Е БИЛ ОБГРАДЕН С ЧИФУТИ В ПАРТИЯТА.

    Естествено целият куклен театър, който чифутоамериканците разиграха в Украйна, имаше за цел накърняването на военно–стратегическата сигурност на Русия !

  4. Една монета,две страни

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s