В ЕС тече кампания за легализирането на кръвосмешението

Кампанията за легализиране на инцеста (кръвосмешение) – сексуални връзки между роднини в рамките на Евросъюза продължава да тече с пълни сили

flowers-in-the-attic-top

След като ЕС реши да въведе т.нар. „трети пол“ извращенията далеч няма да спрат само до тук.

 

Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря., така шведския политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза. Тя самата е лесбийка.

Евродепутатите се заеха да осигурят толерантност и законнова свобода и на любителите на кръвосмешението в рамките на Европа и съюза. Евродепутатите се занимават с това как да осигурят още по-голяма „политика на свободата“ и за хората, които осъществяват полови контакти със свои близки роднини.

Инцестни се наричат интимните отношения между членовете на едно и също семейство, например, между родители и деца, между сиблинги и пр. Среща се и определение за инцест, като „кръвнородствено кръвосмешение” (инцест от първи род).  Терминът произхожда от латинската дума incestum и означава „нечист”.  Под инцест в тесен смисъл на думата се разбира като сексуален акт, а в по-широк – грубо отклонение в сексуалното поведение на членове от едно и също семейство.

Борбата за въвеждане на новите европейски „ценности“ бележи успех след успех. След въвеждането на еднополовия брак и разрешаването на еднополови двойки да осиновяват деца, въвеждането на т.нар. „трети пол“, с който интерсексуални и травестите могат да се самоопределят идва ред да се осигури „толерантност“ и за инцестите.

В Дания, Швеция и Унгария кампанията е най-яростна. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път.

Документ 1 2010 година, ШВЕЦИЯ

Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

Документ 2, 2012 година, ДАНИЯ

Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:
www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex

Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯ

Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария
Видеодебати:
http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/

Документ 4 Metrobloggen.se

Борбата срещу „инцестофобите“ е важна насока в програмата на европейските неолиберали.

Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
„Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция“.

metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

 

Автор: Григор Симов

 

Етикети:

50 коментара to “В ЕС тече кампания за легализирането на кръвосмешението”

 1. аз и сестра ми
  още от малки си играех ме на мъж и жена когато оставах ме сами в нас първоначално само се натисках ме без да се обарва ме един ден заминах ме на село при баба ми и на следващия ден останах ме сами в къщата започнах ме да си играем и кака ми изведнъж ми бръкна в гащите и ме хвана за патката хвана мойта рака и си я пъхна под късите панталони усетих нещо космато тя масажира и аз и масажирах путка та след като отидох ме и при другата ни баба един ден кака ми каза да се изкъпем заедно влезнах ме в баня та вечерта и се съблякох ме голи и тогава не свалих очи от пичката и и тя от пишката ми след като се изкъпах ме си легнах ме и започнах ме да се натиска ме и обарва ме това продължи доста години така преди 1 година и видях путка та глатко обръсната и от тогава искам да я чукам и тук преди 4 месеца една вечер тя излезна от банята и си облече клин които и оделя срамните устни седна срещу мен и се разкрачи не свалиш очи от там даже се надървих и тя забеляза и нищо не каза и всеки път като влезна в банята след нея и зимам белиото и мастробирам на него и си представям как се чукаме

 2. Братя и сестри , майки и синове , бащи и дъщери , после децата се раждат уроди, какво ви става бе хора , вие страх Божий не знаете ли , какво е ??????

  • Май е време , Православните да се вдигнем , и да покажем мощатта си !!!!

   • Абе,чудя се,що за идиот трябва да си,та да гласуваш с палец надолу за мнения,които израсяват човечността ни?! На първите няколко поста са по два,после няколко с по три,та даже и 6 има-това е накратко!Ама…!

 3. Не мога да повярвам! БОЖЕ, опази ни!

 4. God bless you all

 5. Да пази Господ

 6. „Прозорецът на Овертон“ – ЧЕТЕТЕ!
  Процесът вече е стартиран!

  Не може така. Трябва да изтребим до крак тази паплач неолиберална, еврейска и всякаква. Трябва ни само един ядрен удар. Дори и ние да „заминем“ трябва да се сложи край преди да е станало късно. Ако това се въведе като закон все едно вече сме умрели. Следващата стъпка е легализиране на ПЕДОФИЛИЯТА! Моите деца НИКОЙ няма да ги пипа!!! Ръце и крака ще режа. Кожата им на живо ще дера!!! В сравнение с моята жестокост еврейските зверства ще изглеждат като невинна детска игра!

  Запомнете ми думите! ТАКА СЕ ЗАПОЧВА! А веднъж стартиран този процес само кървав бунт може да го прекрати. Милиони невинни ще умрат. Оръжията са в тях, ключа от затворите е в тях(само трябва да ги отключат), парите са в тях. Ако не вземем съдбата (нашата и на идните поколоения) в ръцете си то жална ни майка.

  Ще припомня и друго. Миналата 2016 година беше приета резолюция уж срещу Русия, но де факто забраняват православието. Приеха я тихомълком, а точката за която говоря беше добавена в последния момент, така, че да няма техническа възможност да се дискутира и така да стане публично достояние. Излъгаха, че има такава точка и придължават да лъжат, но има. Вероятно така ще се получи и с инцеса и педофилията.

  А Израел не го мислете. Не е случайно изграждането на стената. Когато процесът приключи и посленият Палестинец ще бъде одран, а портите затворени. Прескачайте 12 метрова ограда. Протестирайте. Изграждат си крепост както са правели в древността някои тирани вярвайки, че ще управляват вечно. Проблемът обаче е далеч по-сериозен, защото оръжейните технологии позволяват дистанционно изпаряване на цели територии.

 7. Познайте от първи път Сребърната Стрела от кой пол е?

 8. Като те обявят за терорист….!

 9. Друго си е човек да носи евроатлантическите ценности в сърцето си а? Ама пък от друга страна като са толкова ценни, що да не ги просне на кревата а ?

 10. Не е едно и също легализиране и въвеждане. Значи го има отдавна, а тук става дума, че сега се легализира.

 11. Това са лъжи и клевети!!!Нищо такова не се обмисля в Европейския Съюз! Защо не покажете статия от чужд източник, която да споменава за това? В ЕС се узаконяват гей- браковете, а не инцеста. А дори и да го узаконят, той ще се въведе само сред възрастните, и то – по избор. Който е с ума си и има морални устои няма да го направи. А и вас какво ви интересува кой с кого спи- нали не спят с вас? Нали никой не ви го налага на вас насила?… Но не ми се вярва да е истина все пак, по-скоро някой го е яд на ЕС и искат да ги клеветят, за да изгубят народите доверието си в тях. Такива статии няма, всичко е комунистическа измишльотина, а по- противни евреи от евреите- комунисти – Маркс и Енгелс светът не е раждал! Забравяте зверствата на комунизма май, забравяте за Гулаг и най- вече за Чернобил, който беше уж авария , а всъщност нарочно пуснат от комунистите!… Забравяте май, или не искате да полгеднете истината в очите!

  • SilverArrow, Ти или не четеш или се правиш, че не четеш – нали виждаш, че са дадени линкове НА СЪОТВЕТНИТЕ ЕЗИЦИ ОТ СЪОТВЕТНИТЕ ДЪРЖАВИ . Направи ли си труда да влезеш ПОНЕ В ЕДИН ОТ ЛИНКОВЕТЕ, дадени в статията? Аз влязох. И знаеш ли какво? Във всички от тях НАИСТИНА тези политици пропагандират ИНЦЕСТ! „Чети, чети, то сляпото окато прави“ – Иван Вазов, Български писател….

 12. Европо, Европо… Не е редно в България да садим и ядем розови домати, но пък е редно един шведски или датски старчок да си „такова“ внучетата. С възпитателна цел, разбира се! Гнусни боклуци!

 13. Тази г-жа Г-ЬОН и др.подобни на нея трябва да ги преплескаме и да стъпваме по тях.Всеки трябва да иска от себе си да е биологически нормален и да търси медицински средства,за да изживее живота си като нормален вид „човек“,без да нарушава нормалния биологически закон за възпроизводство на човешкия род.друг е въпросът дали не е имал късмет да се възпроизведе или не е искал,няма съд за този избор,понеже не нарушава свободата на другите.А и старите евреи не са били толкова извратени-спомнете как избиха развратното Вениаминово коляно/мъжете/ и след това си взеха за жените мъже от околните племена/.Приемането на роднинска жена в еврейското семейство е финансов закон-да не отиде имането другаде.А многоженство при траките е било с цел издръжка на самотни и вдовици,и за помощ в земеделската работа.Римското робство е било причина за бум на педерастизма ,то е било закон при походи,по-късно католицизма възприема еврейската практика за женене на роднини,от което са се родили много нещастни създания,такъв е бил, напр.художникът Тулуз Лотрек.У нас църквата забранява роднински бракове,за да не се израждаме.Днес,всеки трябва в младостта си да внимава на каква компания попада,защото плътските грешки водят до душевни драми и тежки поражения на психиката.Такива приказки и законодателства трябва да ни минават покрай ушите,ако ти,човече си вървиш по правилния път,с твърда воля,кой закон
  ще ти заповяда да вършиш това или онова зло? Тези законодатели са гьонове,и ще бъде: С техните закони -по техните глави!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s