В ЕС тече кампания за легализирането на кръвосмешението

Кампанията за легализиране на инцеста (кръвосмешение) – сексуални връзки между роднини в рамките на Евросъюза продължава да тече с пълни сили

flowers-in-the-attic-top

След като ЕС реши да въведе т.нар. „трети пол“ извращенията далеч няма да спрат само до тук.

 

Трета година се боря за равноправно положение на хората с различна сексуална ориентация и предпочитания. Понякога дори е възпитателна сексуалната връзка между брат и сестра, майка и син или баща и дъщеря., така шведския политик Елизабет Грьон обясни неотдавна борбата за нейната кауза. Тя самата е лесбийка.

Евродепутатите се заеха да осигурят толерантност и законнова свобода и на любителите на кръвосмешението в рамките на Европа и съюза. Евродепутатите се занимават с това как да осигурят още по-голяма „политика на свободата“ и за хората, които осъществяват полови контакти със свои близки роднини.

Инцестни се наричат интимните отношения между членовете на едно и също семейство, например, между родители и деца, между сиблинги и пр. Среща се и определение за инцест, като „кръвнородствено кръвосмешение” (инцест от първи род).  Терминът произхожда от латинската дума incestum и означава „нечист”.  Под инцест в тесен смисъл на думата се разбира като сексуален акт, а в по-широк – грубо отклонение в сексуалното поведение на членове от едно и също семейство.

Борбата за въвеждане на новите европейски „ценности“ бележи успех след успех. След въвеждането на еднополовия брак и разрешаването на еднополови двойки да осиновяват деца, въвеждането на т.нар. „трети пол“, с който интерсексуални и травестите могат да се самоопределят идва ред да се осигури „толерантност“ и за инцестите.

В Дания, Швеция и Унгария кампанията е най-яростна. Във вестници и телевизии се забелязва началото на кампания инцестът или кръвосмешението да бъде представен като „европейска джендър-норма“. Въвежда се понятието „инцестофобия“, а всички „инцестофоби“, тоест хората, които отхвърлят и не приемат секса между деца и родители, да бъдат наказвани по съдебен път.

Документ 1 2010 година, ШВЕЦИЯ

Депутатката в Риксдага (Шведския парламент) от социал-демократическата партия Моника Грьон смята, че кръвосмешението трябва да бъде легализирано. Според нея майка и син, баща и дъщеря, братя и сестри, дядовци, баби и внуци трябва да имат законното право да правят секс помежду си и това им право да бъде недвусмислено закрепено по юридически път:
www.expressen.se/nyheter/s-politiker-gor-incest-lagligt/

Документ 2, 2012 година, ДАНИЯ

Датският политик Перниле Шкипер настоява в Дания кръвосмешението да бъде признато за „джендърна норма“; според нея сексуалните връзки между бащи и дъщери, майки и синове, братя и сестри трябва да бъдат узаконени:
www.friatider.se/danska-socialister-vill-legalisera-syskonsex

Документ 3, 2013 година, ШВЕЙЦАРИЯ

Парламентът обсъжда легализиранато на кръвосмешението в Швейцария
Видеодебати:
http://24heuresactu.com/2013/01/31/mariage-pour-tous-les-suisses-vont-legaliser-linceste-video/

Документ 4 Metrobloggen.se

Борбата срещу „инцестофобите“ е важна насока в програмата на европейските неолиберали.

Из програмна статия на неолибералите в Скандинавия:
„Легализацията на инцеста е завоевание на победилата в Скандинавия либерална революция“.

metrobloggen.se/mattiassvensson/gamla-artiklar-nyliberal-revolution/

 

Автор: Григор Симов

 

Етикети:

50 коментара to “В ЕС тече кампания за легализирането на кръвосмешението”

 1. След педерастията наред са педофилията и инцестат, които ще се „нормализират“ с мотива: Да бъде демокрация и свобода, да има повече човешки права! Последните са хубави неща, но категорично не бива да се злоупотребява и да се преминават някакви граници.

 2. Това с кръвосмешението извратено , но това да си лесбийка или гей не е нещо лошо спрете се с тази дискриминация всеки има право да харесва каквото си иска в крайна сметка 21 век сме не сме 20 век ,но българите са супер ограничени хора за съжаление жал ми е за вас .

  • пхахаха значи кръвосмешението е извратено, а хомосексуалността не… и я оправдаваш с 21 век … вземете се скрийте педали смешни

   • Не знам дали имаш впредвид, че децата са малко по големина от големите-физически неразвити, също така са психически и емоциомнално зелени

   • то и духането не е много нормално, но няма чак до там да стигаме…

  • Ограничени ли сме или не – незнам, но въпреки това не трябва да се толерира хомосексуализма.Всеки има правото да си е такъв какъвто си е, но с това не трябва да се парадира открито.В противен случай НИЕ обикновенните хора оставаме с усещането, че ни се натрапва нещо чуждо и противно на моята лична (а и предполагам на много други българи) идея за здравостта и цялостта на семейната единица като градивна част в едно общество!

   • Евала за точно написания коментар.Много правилно казано !

  • някоя или някой като го приемаш за толко нормално, аз ако съм садист позволено ли ми е да ти извада червата и после да те изчукам докато се тресеш в агония ?, нали сме в 21 век трябва да сме толерантни

 3. Я не се излагайте, кой вярва на тая идиотия. Русия е много хубава, щото там бият обратните. Спрете с тия простотии. Като тръгнат да се изнасят от България, която унищожиха тези червени маймуни никога не бягат в страната на ценностите Русия, а все ги тегли към неморалната Европа. А идиотите, които им се връзват, сърбат попарата и плащат сметките.

 4. В статията се казва, че се било обсъждало, но в същност е много важно как е било обсъждано, какъв е отзвукът в рамките на парламентите и отзвукът в общественото пространство на съответните държави. По начина, по който е поднесена, информацията е половинчата и манипулативна. Плашене, целящо да накара четящия да каже: “ Този Европейски съюз е нещо ужасно, по-добре ще е България да излезе от него.“ И понеже знам, кои точно политически сили искат България да излезе от ЕС, и понеже знам кои точно геополитически интереси обслужва тази идея, ви казвам – употребявайте истината правилно, за да не я превърнете в лъжа. Не правите ничия услуга по този начин. Дори на себе си.

  • Самата мисъл че нещо такова е ПРЕДЛОЖЕНО за обсъждане е вече плашеща!!! Какво да чакаме, да ни го поднесат готово подписано и узаконено ли? Доде е мъничка змията, с крака да и строшим галвата!!! Инак тя ще ни изяде!!!

 5. izrodi!!!!!

 6. Шведската статия е публикувана на 15 март 2010. Много бързо я намерихте 😉 Между другото, Елизабет или Моника?

 7. Епа , европейЦка му работа, европСКа „ценностна “ система…. и малко щатска…
  Санитааар … бе нЕма ли кой да озапти и да турне усмирителна риза на Еврорайха и Горно Мексико /със самолетоносачи/… аман от юдео -християнска , католическо -сатанистка простотия и наглост …
  Който издържи и не се поддаде на сатаните , той ще има правото да се нарече човек.

  • Вярно … само със няколко ракети и няколко ядрени гъби може да се изчсти тази измет … но истинската борба с Антихриста все още не е запознчал щом това не се е случило!!!!

 8. Oooo tova se ochakvashe zashtoto sveta se upravliava ot edna evreiska familia ot mnogo dalgo vreme.Kazvat se Rotshiild.Te se jeniat pomejdu si za da ostanat parite I vlastta v tiax.Prochetete knigata svetovnata konspirazia I shte vi stane iasno.

 9. УЖАС! НЕНОРМАЛИТЕТИ!

 10. На нас ни разказват, че цялото прогресивно човечество абсолютно естествено прие гейовете, тяхната субкултура, тяхното право да сключват бракове, да осиновяват деца и да пропагандират своята сексуална ориентация в училища и детски градини. На нас ни казват, че всичко това е естествен ход на нещата.

  Нас ни лъжат.

  Прочетете това описание и ще ви стане ясно как се легализира хомосексуализма и еднополовите бракове. Ще ви стане ясно, че легализацията на педофилията и инцеста ще бъде завършена в Европа в близките години. Също така и детската евтаназия.

  Цялата статия:

  http://motivatori.net/index.php?topic=1404.0

 11. Добро утро!Честит ви нов световен ред на антихрист и неговите закони. Честит ви и ЕВРО-ВАВИЛОН! Четете книгата Откровение от Библията 18 глава. Всичко това никой няма да може да го спре но Господ Исус Христос при Второто пришествие, което също е близо. Сега остава скоро да се изяви и открие пред света личността на антихрист и с малки изключения да омае главите на всички, които нямат вяра и посвещение към Господа. Тогава и чиповете (белега на звяра-антихрист 666) ще станат задължителни за всички хора, за да може зомбирането на ония които ги приемат да стане пълно и завършено дори на генетично ниво…

 12. tova ve4e ne e normalno,tezi preminavat vsqkakvi granici,na takiva psihqsali koi vaob6te im dava vlast.Da spqt s koito si iskat,no 4ak da go pravqt na zakon i da postikvat horata kam tova…..To napravo gospod 6te ni zatrie,to ve4e za ni6to ne sme……………

 13. В крайна сметка от всеки един от нас зависи дали ще си остане „старомодна консерва“ и ще даде на децата си едно традиционно православно възпитание и правилната ценностна система.

  • Да ще им ги дадем ценностите и ще нарушим европейските „законие“!!! И ще ни вкарат в затвора за това. Виждам, че в скоро време трявба да се въоржаваме и да запончем изтребването на изчадията … където и да се намират по света!!! Или те или ние … друг изход няма … настъпили е времето!!!

 14. МРЪСНИ ИЗРОДИ ИЗВРАТЕНИ ! СМЪРТ за ВСЯКА ПОЛИТИЧСКА ИЗМЕТ на света СЛУЖЕЩА на ЦИОНИСТКАТА ПРОГРАМА за извращаване на хората и подмяна на ценносната ситема на човечеството !

 15. ХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХХАААААААААААААААААААААААААААААААААААААХАААААААААААААААААААААААХАХХА РЕВЕМ БЕ!

 16. тези са откачени, изроди, не стига, че легализираха обратните! тези престъпници, да не мислят, че децата разбират или искат да им е по-лесно да ги правят хомосексуални, да си свикнат, мръсни свине!!!

 17. Не ви ли харесва, че ни набутаха насила в една огромна световна империя, за която вече няма никакво съмнение, че е изключително под властта на САТАНАТА !!!

 18. НУЛА толерантност към педалите и всякаква такава смрад опитваща се да ни се насади от Европедалите!

 19. содом и гомор

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s