Да посрещнем генералния секретар на НАТО подобаващо

В четвъртък генералния секретар на НАТО ще пристигне в България по покана на президента Р.Плевнелиев

655-402-rasmusen

Граждани, които са несъгласни с позицията на България спрямо събитията в Украйна, наложена ни от НАТО и САЩ ще се съберат на протест в четвъртък – денят, в който генералния секретар на Северноатлантическия алианс Андерс Фог Расмусен ще кацне в София за двудневна визита, инициирана от президента Росен Плевнелиев.В старанието си да се докаже пред своите покровители президента осъществи редица посещения и срещи на високо ниво и изуми българската общественост с войнствените си позиции и непредизвикани и не искани от никой становища и изказвания срещу Русия. Поредната му инициатива бе да покани генералния секретар на НАТО, чийто мандат изтича съвсем скоро.

Миналата седмица в България изненадващо пристигна помощник държавния секретар на САЩ Виктория Нуланд. Първата й среща у нас беше именно с Плевнелиев. Какво се е разисквало и какви искания и нареждания са получили българските властли остана в тайна от българския народ. Зад гърба на обществеността за пореден път се водят договорки и се приемат нареждания от вън, които могат да замесят България в конфликт срещу Русия, въпреки че страната ни няма интереси нито от това, нито има роля в събитията, случващи се в Украйна.

kristalЗа това граждани, които са несъгласни с политиката водена от българските власти и лица като Росен Плевнелиев ще се съберат на мирен протест в четвъртък в София в градинката „Кристал“ пред Централния Военен Клуб в 17, 30ч.

Всички несагъласни с агресорската политика, водена от наказателните отряди на САЩ в лицето на НАТО и съучастието на България в действията на алианса са добре дошли.

Светът не е еднополюсен, тъй както не е еднополюсно и мнението на българския народ, суверенът, издигнал своите управници, за да го представляват. Ние считаме, че изказаните позиции и действия на Външно министерство, президенството и останалите институции са неадекватни и не отразяват собственото ни мнение. През всичките години, откакто членуваме в Северноатлантическия алианс практически Външното ни министерство се превърна в секретарска служба, повтаряща нарежданията и позициите, които й се диктуват от НАТО въпреки че в повечето случаи те са в противоречие със собствените ни национални интереси. И тъй като никой не е попитал българските граждани дали са съгласни с членството ни във военния алианс НАТО, съучастието ни в мародерствата срещу Сърбия, Ирак, Афганистан и Сирия е крайно време да изкажем своето несъгласие. Опитите България да се противопостави срещу Русия и в бъдеще да бъде използвана за плацдарм за всяка атака по Югоизточния фронт на НАТО, в т.ч. и срещу Русия трябва да бъдат предотвратени.

2 Коментари to “Да посрещнем генералния секретар на НАТО подобаващо”

  1. За посрещането съм му приготвил и песничка, която да си тананика :

    Поздрав за всички US Agents в България 🙂

  2. Ще отидем да му кажем, че е рептил, говедо и свиня шеф на агресорска организация. България ВЪН от НАТО. Не ни трябват нито НАТО, нито руснаци, а са ни нужни най-сетне добри и съвестни управници, които да инвестират малко повечко държавни пари за въоръжение. Не искам да плащам данъци в страна, която е част от тоя агресорски съюз. Вън от НАТО!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s