Световните лидери прокарват пътя към глобално корпоративно робство

Най-голямата икономическа сделка между САЩ и ЕС се договаря в пълна секретност, дори от лидерите на държавите-членки на евросъюза. Една единствена комисия, армията от лобисти и американските официални лица са единствените, които имат достъп до документите за Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ), което ще постави корпорациите (предимно американските) над суверенните държави и европейските граждани и дори над общоевропейското законодателство

banksy41

Под пълно информационно затъмние протича договарянето между хилядите лобисти на американски компании, САЩ и ЕС относно ТПТИ. Милиони граждани на Европа и в частност България ще изпитат негативите от споразумението, което ще постави големите интернационални компании над тяхното законодателство, а малки икономики като българската може окончателно да се сринат.

Прочетете повече за Трансатлантическо партньорство за търговия и инвестиции (ТПТИ) между Европейския съюз и САЩ

Ето коментарите и анализите относно ТПТИ на някои експерти. Силно препоръчвам всеки да се информира по въпроса, защото това касае бъдещето на цяла Европа, застрашава националния суверинитет на държавите, местните и държавни предприятия и икономиките на малки страни като нашата.

 

http://www.youtube.com/watch?v=YO4XVX_IR9s

2 Коментари to “Световните лидери прокарват пътя към глобално корпоративно робство”

  1. БРАТОУБИЙСТВОТО Е ПО НАЧАЛО ГРЕХА, С КОЙТО ТРЯБВА ДА СЕ БОРИ ВСЕКИ. РАЗНОВИДНОСТИТЕ ПРЕЛИВАТ В РАЗДЕЛЯНЕ ПО БОГАСТВО И БЕДНОСТ, ПО НАГЛОСТ И РОБСКО ПОДЧИНЕНИЕ, ПО ДОСТОЙНСТВО И СМИРЕНОСТ ………….

  2. Много благодаря на Алтер Информацион за приложените коментари, но за мен те са без стойност по две причини: първо, истинското ми име е Груйчо, от Мало Конаре и си нямам хабер от английски и второ, когато слушам да се говори на този език ме избива страхотна ортикария !
    Другото, което пише го вярвам напълно, защото отдавна съм се информирал за него в Библията и виждам, че всичко си върви по реда. Затова вече съм писал, че вървим с пълна сила към една ужасна световна диктатура. Скоро трябва да се появи и световният диктатор – антихриста. Но чифутите, които ще го издигнат, не искат и да знаят, че създават своя собствен гробокопач, както е казал другарят Карл Маркс. Абе и те четат Библията, ама не им се вярва за всичко, което пише в нея. Това е така нагласено, защото всичко са си заслужили ! Но ние не трябва да се лъжем по антихриста, защото е човек на сатаната и е против Бога.
    Но кой днес ти вярва в Бога …

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s