Галерия: След огненият ад в Одеса… (18+)

Трудно ни е да си представим как трябва да изглежда Ада, но със сигурност Дома на профсъюзите в Одеса се приближава най-точно. Тази галерия съдържа снимки, които не са подходящи за хора със слаба психика и непълнолетни лица

image

Alter Information осъжда това варварско престъпление, цялата ред.колегия изказва своите съболезнования към семействата и близките на хората, които бяха запалени живи заради политическите си виждания. Нито един „евромайданец“ не одобри подпалването на Дома на профсъюзите и избиването на про-руските активисти по един от възможно най-мъчителните и отвратителни начини. Чест прави на всички активисти на „евромайдана“, които оставиха политическите си виждания, заради които преди това се сблъскаха с про-руските активисти и започнаха да помагат на колкото се може повече от приклещените в огнения ад да се евакуират. За жалост групата крайно-десни радикали продължаваше да хвърля коктейли „Молотов“, застрашавайки дори живота и на хората, които помагаха на про-руските активисти да напуснат сградата. Заради това много от нормалните „евромайданци“ бяха близо до физически сблъсъци с тези хора…или по-точно изверги.

Поклон пред паметта на десетките жертви, които изгоряха като факли в името на правото им да имат политическа позиция, различаваща се от тази на официален Киев.

За презентацията е нужен JavaScript.

7 коментара to “Галерия: След огненият ад в Одеса… (18+)”

  1. КАКЪВ КУРИОЗ!ПО ВРЕМЕ НА „СТУДЕНАТА ВОЙНА “ИМАШЕ ПО-МАЛКО ЖЕРТВИ!

  2. Няма да им простят Одесса !!!!!!

  3. Дори Хитлер не убивал своите хора ! Как да наричаме новото правителство на Украина???На 9 май -праздник на Победата над фашизма. А той всъщност не е победен до сега.

    • Как да го наричаме …? Всичко друго, но не и „МАРИОНЕТНО“! Може би …„БРАТСКО“! Нали знаете приказката, дето един попитал друг:„Кой ти извади окото бе?“ „Ами…БРАТ ми“, отвърнал първият. „Ей ! Той затова толкоз дълбоко го е извадил!“ Тъжно…

  4. Съюзниците на чифуто–американската демоНкрация имат едно и също лице – и в Украйна, и в Сирия, и по целия свят !

  5. Този АД ТРЯБВА да се СПРЕ г-да Путин и Обама.

  6. в 21 век…….грубо незачитане на човешките права в ,,цивилизована ,,ЕВРОПА .Кой ли ни смята за човешки същества.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s