Историята се повтаря: Нацисти изгарят живи хора

(16+) Публикацията съдържа материали, неподходящи за лица под 16-годишна възраст

DeadSnow

По заглавията в българските ежедневници имам чувството, че за последните два дни пожар е имало по един път в поне половин България. „Камери засекли мъж да влиза с туба преди пожара във Враца“, „Кола изгоря снощи в Шумен“. Съвсем кратка и оскъдна информация се споменава за един друг пожар, чийто жертви изгоряха живи в „Дома на профсъюзите“ в Одеса, Киев. За разлика от обширните и подробни статии за изгорялата кола в Шумен за 38-души, които бяха подпалени от нацистки радикали, привърженици на изверга Степан Бандера, членове на „Десен сектор“ в българската преса те заслужиха едва пет реда, в два от които има доста неточности, опасявам се съвсем умишлени.

Спестено е на българските читатели и зрители уточнението кой точно хвърли коктейлите със запалима течност. Трудно е да се обясни как екстремистите от „Десен сектор“, които идваха с автомати на протестите в Киев са борци за демокрация. Нито пък как по-точно назначения от Вашингтон временен кабинет „възстановява демокрацията“. По-важното е как се усвояват средствата…

10313947_517953414975241_1903959922119170037_nНевръсните младежи, подучени от по-големите и опитни членове на „Десен сектор“ бяха разкрити. Те побързаха да изтрият своите профили в социалните мрежи, но в архивите на една от най-големите онлайн-търсачки те все още са видими. Разкритите до момента са -Кристина Йижак, Дария Мариен, Алла Колесник, Катерина Олеговна (снимката вдясно). Всичките членове на „Десен сектор“.

Очевидно е, че Студената война отново сковава света. По-притеснителното е, че хора, които все още живеят в 1943г. са готови да изгорят живи 38-души, защото са руснаци, не признаващи назначения тридесет минути преди промяна на украинската конституция, Арсений Яценюк за легитимен премиер. И това не е изненадващо, защото на последните президентски избори преди няколко години Яценюк получи смешните 7% от гласовете на украинските избиратели. Тези хора са като зомбита, излезли от криптата, в която бяха натикани след като техния водач Адолф Хитлер се самоуби в своя бункер, докато Червената армия настъпваше към центъра на Берлин. Вярно е, че диалектиката от Студената война, с която САЩ си служи, когато иска да обясни на света, че тя е разпалила над сто военни конфликта или военни операции в името на „демокрацията“ или пък да докаже, че Русия е „империя на злото“, както беше заявил Никсън преди доста години едва ли някога ще си отиде.

Но, ако сега САЩ продължава да твърди, че назначения и подреден от тях временен кабинет, управляващ Украйна е легитимен, какво трябваше да кажат за Адолф Хитлер и неговата шайка, която изгаряше хора заради тяхната националност и въвлече света и Европа в най-мащабния военен конфликт, който човечеството е преживявало? Нека не забравяме, че именно Червената армия, тоест руските войски, допринесоха най-много за освобождението на Европа от Хитлеристката чума. Не случайно паметника на червеноармейците във Виена, например, е позлатен. Там никойн е го е драскал, както в България или Украйна, защото да надраскаш подобен паметник е като да надраскаш надгробната плоча на над 60 млн. руснаци, загинали в името на това човешки същества да не бъдат избивани и изгаряни заради тяхната националност, за да доведат до краха на Хитлеристка Германия и установяването на мира, който така и не беше укрепен. В следващите години САЩ изигра Русия и Съветския съюз и американците си нямаха доверие, това бяха двете световни суперсили, които дори стигаха до ръба на ядрен конфликт по между си.

10309485_299835160178842_5803385687649120885_n

10304633_737026209680795_7573601001055922175_n

Потресаващи снимки на част от 38-те жертви на пожара в „Дома на профсъюзите“ в Одеса, който членове на „Десен сектор“ превърнаха в огнен ад, в който те изгоряха живи.

Продължаваме да бъдем заливани от новини от Украйна – коя от коя по-показателни. Пребити почти до смърт кандидати за предстоящите президентски избори в Украйна, които властта в Киев явно по този начин смята да организира и да гарантира за тяхната легитимност, дори трибуната на Върховната рада се е превръщала в боксов ринг, когато неподкряпящ правителството политик се опита да се изкаже. Но това за САЩ е „демократично“ и няма никакъв проблем. Американските медийни корпорации описват ситуцията в Украйна в тон с официалната позиция на Вашингтон. Чуваме реплики от рода на „Света се страхува от Русия“, в които се обобщават гражданите на целия свят, а западните медии са секретари на цялата международна общност. По същия начин се обобщават и „украинците“ – според Запада „украинците“, тоест целия украински народ, признава временното правителство, одобрява свалянето на Виктор Янукович и поемането на курс към НАТО, което ще превърне Украйна в плацдарм и ядрен склад, чийто арсенали са насочени към съседна Русия. Пропуска се важната подробност, че в цяла Югоизточна Украйна не признава за легитимна новата власт, нито пък е въодушевена от подобен сценарий, особено от „помощта“ от МВФ, която ще зароби поне три поколения украинци. Говорим за над 20 млн. души.

 

Света не може да е безразличен към тяхното желание и ние нямаме право да мълчим, когато те отстояват своята позиция и заради нея биват изгаряни живи. Ние не можем като неутрална държава да признаваме за легитимно едно правителство, което стана ясно, че е подредено от САЩ и дойде след незаконното сваляне на действащия държавен глава и след убийствата и именно основната подкрепа на радикалите от „Десен сектор“, които сега продължават да демонстрират колко точно „демократични“ са, когато пребиват неудобни политици и убиват руснаци. Когато те идваха с автомати и пушки на „Евромайдана“ никой не говореше за тяхното криминизалиране. Сега, когато вече свършиха мръсната работа вече са ненужни. Някои ключови фигури в организацията вече са убити. Сред тях е и лидера на „Десен сектор“ – Сашко Белия. След бързо проведено разследване прокуратурата заяви, че той се е „самопрострелял случайно в опит да окаже съпротива на милиционери“. Версиите са две – или е убит от шайката в Киев, за да бъде заличен спомена за важния принос на Сашко Белия за идването й на власт, или е убит от руското разузнаване, което не изглежда особено вероятно с оглед на обстоятелствата. Със сигурност обаче Александър Музичко, както е истинското му име, няма да липсва на нормалните хора, живеещи в 21 век.

Ето защо лицемерното поведение на Съединените щати и техните евро-пуделчета от НАТО граничи с откровен цинизъм. На фона на всичко това слушаме сладки приказки за „демокрация“, а наивните украинци получават прекрасни обещания, на които сляпо вярват. Такова беше обещанието и за „цивилизационния избор“ – дали с Русия или Европа. Първо, такъв вариянт не е нужен – Украйна се намира между Русия и Европа и е единствената преграда за обща граница между Русия и Стария континент. И второ ЕС вече заяви, че Украйна няма как да бъде приета в съюза. И помощта от Международния Валутен Фонд (МВФ) все още остава под съмнение, дори тези дни бе заявено, че ако Киев изгуби контрол над Югоизтока помощт няма да има. Въобще доста евтино се очертава да излезе на САЩ (НАТО) опита да излезе на границата на Русия. А икономическото колонизиране вече започна с пълни сили. На опашка са добре познатите корпорации-енергийни вампири, които ще дупчат здравата за шистов газ, като забележете, благодарение на временното правителство, държавните концесии бяха намалени с 99%…

В много отношения Украйна сега е там, където беше България през 1997г., но украинския сценарий е още по-страховит, поради наличието на живеещи в 1940-те на миналия век престъпници и факта, че на Украйна не може да бъде предложено членство в Евросъюза. На никой не му трябва фалирала Украйна и още петдесет милиона от тъй презираните източноевропейци. А залога е голям, защото главната цел е НАТО вече да получи обща граница и да излезе на прага на Русия. А помните, че войнствените евроатлантически  наказателни отряди поеха ангажимент да спрат разрастването си на Изток след разпада на Варшавския договор…през 2014г. те вече са на прага на Русия…

7 коментара to “Историята се повтаря: Нацисти изгарят живи хора”

 1. Няма как да се приеме сериозно статия, която започва със снимка от зомби-филм … и най-малкото неуместно зомбитата да са наравно със снимките на жертвите

 2. Аз познавам руснаци в България и те се държат с нас все едно сме под тях и сме им длъжни за „освобождението“,което си е руска имперска политика,но вие не обичате да говорите против Русия,нали русначета?
  Или си мислите,че българите и другите народи не знаем за руските пети колони и тяхното влияние?
  Знаем,знаем и за „странната“ обич към Русия на много „български граждани“,то такива има и в Украйна!
  Кажете,кажете защо правителствата на света са пълни с юдеи,кажете защо и правителството на Русия при Путин е пълно с евреи?
  Някога Путин да е тръгнал против американските ФИНАНСОВИ ИНТЕРЕСИ?Да е спрял да дава заеми на САЩ,които са в милиарди,също като Китай?
  Да е спрял да ползва американският долар в търговията с нефт за да даде пример на другите страни по света???Не е,няма и да го направи!!!
  САЩ ще се разпадне,като руски и китайски войски ще се бият на тяхна земя,защото ТЕ РАБОТЯТ ЗАЕДНО!
  Ситуацията на българските земи,наречени „Украйна“ е същото като на Дунавска България!

 3. И тук има предварително одобрение на коментари,пропускат се само удобните за вас коментари,мислейки си,че хората пасат трева и във вашата пропаганда се казват полуистини,каквито са и прозападните лъжи против вас и проруският лагер!
  Ония са изроди,вие сте същите!
  Идеята е,че НА НИКОГО НЕ МУ ПУКА ЗА УКРАЙНА,всичко е борба за власт над народи,които искат да са независими!
  Расизмът,ксенофобията не са умрели и та са в основата на етническият национализъм!!!
  Вашето „братство и любов“ са отмрели понятия,защото самите вие,руснаците сте „фашисти“,тоест ксенофоби към чужденците в Русия,тоест не ги искате по земите си и ги дискриминирате,яд ви е,че американците ви свалиха проруското правителство,което реши да даде пари за Украйна ЕДВА СЛЕД ПРОТЕСТИТЕ,НЕ ПРЕДИ ТОВА!!!
  То затова и сайтът ви е един от платените русофилски сайтове,които целят психологически да подготвят народът на България за връщането на СССР 2 под властта на Русия и руснаците!
  Нашите български изроди още са на хранилка при вас,немалка част от тях и вашата „любов“ към нас сме я видели!
  Номерата ви не минават вече и Русия ще се разпадне заради завоевателната ви политика!
  Дръпнатите от Изток няма да ви чакат,те ще си вземат Сибир заради дръпнатите „руснаци“,които броите за ваши жители само за да точите чужди на вас земи и ресурси,по същият начин,както вие си взимате чужди земи!
  Както в Грузия сега и в Украйна САЩ ИМИТИРАТ НАПАДЕНИЕ НАД РУСИЯ,НО НЕ ПРАВЯТ НИЩО НА ДЕЛА!
  Това е така,защото САЩ и пионките им от ЕС го играят „лошите момчета“ а Путинова Русия го играят „добрите момчета“.
  В момента Гърция копае за газ и нефт,тръби за енергия ще бъдат прекарани супер бързо към Европа и в момент на енергийна независимост военните действия срещу Русия могат да започнат!
  Това ще бъде ужасно,но ще се случи,ако не стане още по бързо от сега.
  Тук няма „добри“ и „лоши“,политиците играят заедно,но трябва да имитират,че са врагове за пред обикновените хора.
  Поделянето на света няма да успее!!!

  • Това не е вярно причината коментара ти да се наложи да го одобря ръчно е, че системата „Аскимет“ го е разпознала като СПАМ и го е сложила в опашката за спам-коментарите. Причината е, че коментарът ти е прекалено дълъг и многословен, което е обичайно за повечето спам-коментари и твърде дългия линк в ник-неймът ти.

 4. Нясно ли са авторите на проруският сайт като този,че Русия е многонационална държава,тоест империя?Наясно ли са със създаването на „Руската федерация“,колко племена,колко народи са завзети заедно със земите и ресурсите им?
  Наясно ли са авторите на сайта,които защитават руснаците,че стара имперска тактика на руснаците (и на други народи по света) е разселването на руснаци,особено в бившите съветски републики и впоследствие тези земи се броят за руски???
  А ако руснаците не им харесва в Украйна или други чужди на тях земи те могат да се върнат в Русия,но те не го правят?
  Наясно ли са авторите на сайта,че САЩ е помагал на Русия в СССР,включително със заеми?
  Наясно ли са авторите на сайта,че САЩ все още е подмомаган със заеми от и от Русия и от Китай???
  Наясно ли са авторите на сайта,че идеята е светът да бъде поделен точно като в книгата на Джордж Оруел „1984“ на Океания,Евразия и Изтазия???
  Защо има омраза към руснаците?Не е ли заради Голодомор и други зверства,извършени от тях в миналото над чужди народи?
  Какво ще стане с българските земи в бъдещето,които са заселени с руснаци,този процес продължава и в момента?
  Партия „Атака“ не говори нито против Русия,нито против завоевателната политика на Русия,защо ли това е така?
  Не е ли „Фашисткият лидер“ Музичко единственият политик убит в Украйна до момента?
  Не е ли намекнал глобалисткият лидер Путин вече за създаването на СССР 2,тоест „Евразийски съюз“,тоест Съюз на цяла Европа плюс Русия,под руска власт???
  Авторите на сайта съгласни ли са народите да са под чуждо владичество,каквото и да е то?
  Как ще обясните,че Путин слага на власт юдеи и се е заобградил с такива?И не е казал нито думичка против световното еврейско лоби по света,в САЩ и създаването на ЕС,за етническият произход на политиците по върховете?
  Къде отиде и за кого работи сега Симеон Дянков?Той е в Русия,приет е там и си живее повече от добре?
  Как ще коментирате това?
  Най скъпият газ за България и нашата Покрайнина Украйна?Геноцидът в Кавказ,върху български земи и народ?
  Унищожението на Волжска а сега И на Дунавска България как ще го коментирате!?
  Укриването на българската история и непризнаването на волжските българи за такива как ще го коментирате?
  „Фашистите“ всъщност са всички несъгласни с имперската политика на Русия и руснаците!!!
  Те се използват от глобалистите на запад,защото са против Русия,не защото са обичани от западните глобалисти!!!
  И Русия И Западните глобалисти плюят по Хитлер,защото е бил против евреите и тяхното лоби по света,това как ще го коментирате???
  Евразийският съюз ще бъде създаден,защото Американските глобалисти работят заедно с Руските и Китайските за унищожението на САЩ и ЕС,за да бъдат излъгани хората по света,че идват „спасителите“ трябва да има кои да играят „лошите момчета“ а това са „лошите капиталисти“!
  Прочетете „1984“ на Джордж Оруел,светът върви към Нов Световен Ред,в които ще бъде разделен на три свръхимперии,които УЖ СА ВРАГОВЕ,НО РАБОТЯТ ЗАЕДНО ЗА ПОРОБВАНЕТО НА ЧОВЕЧЕСТВОТО!!!
  Поробването на човечеството ще се осъществи с помощта на новите технологии!!!
  Не се полъгваите по „светото православие“,което е едно от идеологическите оръжия на Русия,каквото е „демокрацията“ и „евроатлантическите ценности“ на западните глобалисти,ТЕ ВСИЧКИ ПРЕЗИРАТ „ФАШИСТИТЕ“,което се превежда като „националисти“!
  Как РУСОФИЛИТЕ ще коментират проруското правителство на Янукович,под което украинците (българи и други малцинства) живееха бедни като кучета???
  Защо икономиката на Украйна е най вече в областите,заселени с етнически руснаци???Нали всички украинци са „руснаци“,защо е тази имитация на любов?
  Турците,американците ползват същата тактика на „любов“,“партньорство“,докато ни точат ресурсите и се борят за геноцид над несъгласните с глобализмът народи като нашият!
  Как смеете да защитавате СССР,геноцидната му политика над народите и загиналите в борба за независимост???
  Не сте ли наясно,че сте същите предатели като прозападните предатели?Хората проглеждат за вашите лъжи,СССР 2 ще бъде създаден,естествено,после хората ще се разбунтуват срещу НЕГО и национални предатели като вас!
  Защитавате едни геноцидни убийци,мислейки,че хората не помнят геноцидът и избиването на интелигенцията им?!?
  Тактиката ви на „освобождение“ е същата като на американците!!!Вие сте едни и същи,като привидно го играете врагове!
  Затова ЕС продължава да си прави бизнес с Русия,затова Русия при Путин продължава да работи със западни фирми И ДА СПОНСОРИРА САЩ,не са премахнали доларът като валута за търговия с нефт,както и Китай!!!
  Иначе триенето на коментарите на такива като мен не е спирало в българският интернет,защото антиамериканските сайтове в България неизменно се оказват проруски,което не е по различно от други маши за влияние,други национални предатели!
  Както партия „Атака“ и мангалът Сидеров,работещ за руснаците!
  Знаете,че съм прав и затова ще ви боли от моите коментари,няма как да се спори с истините,които съм написал освен коментарите ми да се трият в различните сайтове,трият ме проамерикански автори и сайтове,трият ме и такива сайтове като вашите,едни и същи сте,просто работите за различни лагери на влияние,които на високо равнище работят заедно!

 5. „В много отношения Украйна сега е там, където беше България през 1997г., но украинския сценарий е още по-страховит, поради наличието на живеещи в 1940-те на миналия век престъпници и факта, че на Украйна не може да бъде предложено членство в Евросъюза. На никой не му трябва фалирала Украйна и още петдесет милиона от тъй презираните източноевропейци. А залога е голям, защото главната цел е НАТО вече да получи обща граница и да излезе на прага на Русия. А помните, че войнствените евроатлантически наказателни отряди поеха ангажимент да спрат разрастването си на Изток след разпада на Варшавския договор…през 2014г. те вече са на прага на Русия…“

 6. много вярно и правилно написана статия,но колко тъпанари не го разбират това.не искам война,но си мисля че и търпението на руснаците,няма да бъде безгранично.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s