Близо 500 изкормени тела откриха в Украйна

Вероятно е да става дума за мащабен трафик на органи

140522103615-460x325

В Украйна се разраства нов голям скандал. Опълченците от Славянск по хода на нощна разузнавателна операция в района на планина Карачун (която е под контрола на армията и отрядите на Нацгвардията) се натъкнали на около 180 тела на загинали нацгвардейци с изкормени кореми., пише „Поглед инфо“.

Малко по-нататък от местността в района на Троицкото гробище, са намерени още 300 трупа с изкормени кореми без вътрешности. Малко по-рано в този район местни жители са забелязали кола на „Червения кръст“.

Следва да се припомни, че още в началото на май излезе информация, че на територията на Донбас, освен наемници от частни военни компании, в помощ на същите тези наемници, „Десен сектор“ и украинската армия се присъединили чуждестранни доктори със специално оборудване. Те отстраняват вътрешните органи от телата на загиналите и дори на тежко ранените бойци. Освен това, в региона се появило солидно количество инкасаторски коли и на „Бърза помощ“ с киевски номера, а използването им по предназначение будят големи съмнения.

Интересни данни идват от болниците, където настаняват ранените бойци на украинската армия, нацгвардията и „Десния сектор“. Там се появили нови специалисти – хирурзи, като голяма част от тях са чужденци. Най-странното в цялата тази нова обстановка, че тези хирурзи се занимават само с тежко ранените бойци на армията и „Десен сектор“, правят им допълнителни анализи, които са абсолютно ненужни при ранявания. Изпращат ранените на „лечение“ в Киев и Днепропетровск, при което им изземат всички 478550a8a91aee6fdb4522946da47e9bдокументи. „Лечение“ в кавички, защото в телефонните разговори по между си, докторите споменават за добри конкретни органи на този или онзи ранен. Явно чужденците не са добре осведомени за това, че голяма част от персоналите в украинските болници включително и медицинските сестри владеят английски и латински езици.

Съществува голяма вероятност някои от привържениците на евроинтеграцията да се озоват в Европа по-рано от останалите украинци, но… на части.

Предвид горе споменатата информация, следва да се направи извод – не случайно целият местен олигархат, САЩ и Европа са похарчили толкова много пари за делото на „Украинска демократична революция“… Инвестициите започват да се възвръщат и всичко това се случва на фона на свръх цинизма и лицемерните им заявления, че те се грижат за собствения си народ… И докато украинците се борят с вятърните мелници и братята си за „истинска украинска земя“ и „етническата чистота на своята велика нация“, геноцидът на славяните, а най-вече на самите украинци върви на пълни обороти..

 

 

5 Коментари to “Близо 500 изкормени тела откриха в Украйна”

  1. Towa e snimka ot wojnata w Chehcnq!!!
    Ne wi li e sram da wodite ruskata informacionna wojna sreshtu Bulgaria!!!

  2. ЗДРАВЕЙТЕ, ВЕЧЕ ДВА МЕСЕЦА НЯМА НИЩО ПУБЛИКУВАНО.Не зная причините.Бихте ли могли да ме информирате чрез сайта/полезно е за всички/ или чрез e-mail?Поздрави:Христо Германов

  3. Болшевишка пропаганда за имбецили

  4. дА ВИ Е ЧЕСТИТО БРАТЯ УКРАЙНЦИ, Е СЕГА ЩЕ ВИДИТЕ КОЛКО СЛАДЪК Е ЕС………………….

  5. Многообещаващо начало на сътрудничеството между украинските фашисти и братята им отвъд океана !

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s