Евразийския съюз е факт от днес

Лидерите на Русия, Казахстан и Беларус ще подпишат споразумението за Евразийския икономически съюз в столицата на Казахстан Астана

Карта-Флаг-Евразийского-Союза2

Тримата държавни ръководители Путин, Александър Лукашенко и Нурсултан Назарбаев ще се срещнат на заседание на Висшия евразийски икономически съвет, който ще се проведе на 29 май в Астана – столицата на Казахстан, съобщи ИТАР-ТАСС в края на 28 май.

В момента договорите се прецизират. Вицепремиерите на трите страни се опитват да коригират останалите – не повече от пет, проблемни текста на споразумението. Договорът ще влезе в сила от 1 януари 2015 година.

4 коментара to “Евразийския съюз е факт от днес”

  1. Аз никъде не виждам Путин със сила да е анексирал някоя държава. Но Америка с сила сменя правителства в много държави за да ги прави васални.

  2. Съветския Съюз се възражда, само че част от държавите не са луди да се присъединяват, дано не се опита Путин да ги „присъедини“ чрез сила, че това ще му е грешката.

    • Дори и най-върлите русофоби в САЩ и „ястреби“ не наричат ЕАС „Втори СССР“, за справка виж хора като Бжежински, но такива „гении“ като теб само това им е в главата – Путин, комунисти, ДС и тн. Кои държави не искали да се присъединят? Виж, първо чети, после пиши глупави коментари, защо всички разбирате толкова много, бе, мама му стара…то политика, геополитика, икономика, история…всичко знаете бе.

    • Николайчо…ветър те вее на бела кобила….тъп си ..като гъза на слон…а разсъжденията са ти като на дете от детската градина!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s