КиберБеркут: Украинските военни масово отказват да убиват сънародниците си

Хакнаха личната имейл-поща  на министъра на отбраната на Украйна В.М. Пушенко

threat02032014

Хакерите от „КиберБеркут“ успяха да прочетат и хакнат личната поща на министър на отбраната на Украйна В.М. Пушенко. Нито една българска медия не показа кореспонденцията на министъра на отбраната на Украйна.

Alter Information предоставя на своите читатели пълния архив от придобитите лични кореспонденции на Пушенко.

Хакерите от „КиберБеркут“ заявиха следното:

„Днес ние, Кибер Беркут, хакнахме електронната поща на полковника на Министерството на отбраната на Украйна В. М. Пушенко. Кореспонденцията потвърждава нежеланието на повечето украинци, мобилизирани във въоръжените сили, да стрелят по своите сънародници и доказва масовото дезертьорство в армията.
Моралът на украинските войници е толкова нисък, че те хвърлят оръжието си и се измъкват от военните си звена, въпреки заплахата от наказание от нацистите.
Също така, в тази кореспонденция полковникът съобщава за огромни загуби на военни преозни средства, които от украинската армия са отишли у доброволците. Тези факти са най-добре пазената тайна от властите в Киев. Нашите украински журналисти или не знаят истината, или не искат да я кажат.“
1

В пощата на Пушенко бе открит и разпространен голям списък с украински военни лица, които са отказали да вземат участие във войната срещу мирните жители на Югоизтока, наричана и прикривана като „антитерористична операция“ от хунтата в Киев

2

От кореспонденциите на Пушенко става ясно, че украинската армия е претърпяла огромни загуби, както човешки, така и на техника в хода на бойните действия със про-руските опълченци.

3

В този документ се разкрива броя на пленената или предоставена от украински войници-дезертьори военна техника на опълченците. Само за един месец по този начин опълченците са се сдобили с значителен брой танкове Т-64 – 25 бр., БМП – 19 бр., БТР – 11 бр. и др. род военна техника.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s