Експерт в разузнаването: Американските медии са под пълен контрол

Бившия лнгвист от американското разузнаване Скот Рикард не счита американските медии за надежден източник на информация

E6avx-S2p1Y

Преди няколко дни доклад на Американския съюз за граждански свободи и правата на човека констатира сериозно нарушаване на свободата на словото и основни човешки права в Съединените щати.Според докладът масовото подслушване, осъществявано от Американската служба за национална сигурност (АНС) накърнява свободата на словото, пресата, публичния достъп до информация и дори правото на адвокат. Докладът е изготвен на базата на проучване, проведено със съдействието на 92 журналисти, бивши политици и настоящи държавни служители.

„САЩ се държи като модел на свобода и демокрация, но собствените им програми за наблюдение заплашват ценностите, които твърди, че представлява“, заявяват авторите на доклада.

Бившия лингвист от американското разузнаване Скот Рикърд коментира състоянието на американската журналистика. Той заяви, че заключенията в доклада са „фактологически верни“.

 

„Самия аз съм попадал в същата ситуация с много от хората, с които съм работил – винаги, когато говорехме за нещо важно или деликатно оставяхме телефоните си и отивахме без тях в друго помещение или дори друго място, където можеше да сме сигурни, че не ни следят или подслушват, защото тези хора живееха в страх да не изгубят работата си“, коментира Рикърд.

Бившия служител на американското разузнаване заяви, че американското правителство подслушва журналисти по две причини – за да са в течение с това каква информация разполагат журналистите спрямо конкретни политически лица и за да контролират начина, по който се отразяват политически събития, новини и процеси.

 

 

________________________________

използвани източници: „Новините“, „PressTV“

One Comment to “Експерт в разузнаването: Американските медии са под пълен контрол”

 1. Razrushena vi E Originalnata Darzzava-ZZARSSTVO BALGARIA… Zamenen E ORIGINALNIA GERB ss Nakakvo kopie… Preinachena E ORIGINALNATA BALGARSSKA AZBUKA… Zamenen E ORIGINALNIA BALGARSSKI HIMN “ SHumi Marizza“… Podmenena E Originalnata, TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA… Podmenili ssa ZZELIA vi ZZivot ss republikansska IZMAMA, naglassena ot ILLuminatite… A vie sse Zanimavate ss GLUPOSSTI – Podmeneni ssa SSVESTENITE USSTOI na Darzzavata ot 70 GODINI… Ako ne TRUGNETE ot Tam OTNOVO… Nikoga Nisto Nama da Posstignete, Zastoto ssa vi Otneli OSSNOVATA i Budesteto i ssamo STe SStradate………………………….
   

  ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

  (Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.)

  ЗА АВТОРА НА ПРОТОКОЛИТЕ

  Автор на “Протоколите на Сионските Мъдреци” е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния в 1856 г, известен между сънародниците си с името Ахат Хаам, т.е. “Единствен всред народа”. Фанатизиран и неуморим агитатор на меродавния библейски (равински) юдаизъм, Гинсберг бързо излиза в първите редове на юдейското ръководство и сравнително млад е приет за член във върховното управително тяло (кагала). Идеите му се отличават с удивителна яснота, простота и праволинейност. Дейността му е крайно смела, трескава, непрекъсната. Изработеният от него план за осъществяване заветните цели на израила, четен в тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел в 1897 г, прави силно впечатление, приема се от мнозинството и му открива пътя към водачеството. От този момент неговото влияние бързо расте и в 1913 г. той е всепризнат и неоспорим водач на юдейството.

  Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година.

  Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон.

  ПРЕДГОВОР

  Протоколите представляват кристализирана идеология на юдаизма, извлечена от неизменните и вечните закони на пророк Мойсея, точно такава, каквато ни я рисува 35-вековната еврейска история. С необясним за нашия морал цинизъм, те разкриват грандиозните цели на юдейството, безпощадната жестокост и абсолютната безогледност на средствата за постигането им.

  Всеки, който прочете протоколите, остава поразен от дълбочината и яснотата на мислите, неограничения замах, непоколебимата решителност и пълното пренебрежение към целия нееврейски свят. Ледена хладина, бруталност и садизъм вее от всеки ред на тази протоколирана юдейска мъдрост.

  Мислите, изказани в протоколите, хвърлят ярка светлина върху най-големите и мъчно обясними религиозни, хуманитарни и политически събития във всеобщата, а особено в новата история. Те са безпогрешен шифров ключ, с който се разгадават сложните социални и икономически проблеми, които създадоха най-големите обществени сътресения във всички европейски държави от ХV век насам.

  А. Гинсберг е написал протоколите на малко познатия за самите юдеи староеврейски език, но се е явила нужда да бъдат преведени на френски език, за да послужат като агитационен материал. Агитацията, в полза на идеите на Гинсберг, се е водила и през време на самия конгрес в Базел, на който голямото мнозинство делегати не са знаели староеврейски език. Този именно френски превод по време около Базелския конгрес е попаднал в ръцете на руската тайна полиция, а от нея, в 1901 г., в ръцете на другарите на руския професор Сергей Николаевич Нилус.

  За първи път протоколите са отпечатани на руски език през 1901 г. в съчинението на Г. Бутми “Неприятелите на човешкия род”. С. Н. Нилус отпечатва първото издание от тях през 1905 г. Същият отпечатва друго издание през 1911 г, и трето през 1917г, – непосредствено преди революцията. След руските издания протоколите се разпространяват из целия свят. Интересно е, че в Англия те се появяват почти едновременно с руските – през 1906 г. Това обстоятелство, както и незначителните различия в редакцията – но не и в идеите, на многото издания на протоколите в различните страни, дава основание да се предполага, че не само руската полиция, но и други са се добрали до оригиналите.

  Протоколите, безспорно, са акт конспиративен, и като такъв могат да попаднат в чужди ръце (като се има пред вид неприкосновеността на юдейските организации, особено в котилото на юдомасонството – Швейцария) само по същия начин, т.е. конспиративно, тайно. Това обстоятелство, което не дава възможност да се представят формални доказателства, юдеите използват, за да отричат автентичността им. И разбира се, другояче не могат да постъпят, защото самопризнанието би било равносилно да подпишат смъртната си присъда.

  За действителността на протоколите, обаче, съществуват неоспорими и най-сериозни доказателства – и формални, и по същество. 

  

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s