Сексуалния джихад в Сирия мутира в ислямистка педофилия

Спонсорираните от Съединените щати ислямски фанатици, които избиват невинните сирийци продължават и обявения от тях „сексуален джихад“ срещу жените в Сирия

1

Нов шокиращ случай придоби широка известност в мрежата. Разбира се не в масовите медии, които са твърде заети да оформят правилното мнение на масите относно това какво точно се случва в Украйна, която Запада е на път да превърне в същото геополитическо гето като Сирия, тласкайки страната към гражданска война. Но бомбардирането на училища, болници и жилищни комплекси не е нещо необичайно за подкрепяно от Щатите правителство. Израел, например, прави това от десетилетия в Газа и то използвайки парите на американските данъкоплатци.

Но подобно нещо като случващото се в Сирия, извършвано от официално спонсорираните от САЩ, Великобритания и редица арабски държави, заинтерсовани от унищожаването на Сирия, ислямски диваци и радикали е нещо невиждано. Въпреки прокламирания отказ от по-нататъшно обучаване, финансиране и подпомагане, САЩ и Запада продължават да вкарват през Турция и Йордания радикали, които да се бият срещу сирийската армия.

Последния случай на сексуалния джихад е повече от шокиращ, той е педофилски. Снимката е публикувана първоначално от очевидец, който е запечатал печалната гледка на това малко сирийско момиче, живеещо в окупираният от терористите град Мосул. Можем само да си представим как се е чувствало това малко дете, попаднало в ръцете на ислямиста-педофил. Автора на снимката споделя, че той е представител на организацията ИСИЛ, която вилнее в Сирия с подкрепата на САЩ, Великобритания, Кувейт, Катар, Турция и Саудитска Арабия от началото на войната преди повече от две години. Той обявява, че 7-годишното момиченце вече е негова „съпруга“ и няма търпение да консумират „брака“ си. Оплашеното лице на момиченцето е повече от красноречиво. Преди самата „сватба“ терориста накарал момичето да цитира части от Корана и да се закълне да следва законите на шериата.

По-късно ислямския фанатик е заминал за Ирак, за да се бие на страната на терористите, които провъзгласиха създаването на ислямски халифат в Ирак и стигнаха почти до столицата Багдад, превземайки почти цялата страна още преди Коалиционните сили, оглавявани от САЩ, да са се изнесли от страната, което трябва да стане в края на 2014г. За щастие изверга е убит по време на сражение, както съобщава автора на снимката.

2

10 коментара to “Сексуалния джихад в Сирия мутира в ислямистка педофилия”

 1. Снимката с момиченцето е манипулирана .Съвсем не защитавам педофилите от Джихада, но самата снимка е кадър от клип, в който мъжа с брадата е водещ на някакъв конкурс ,в които малки деца рецитираха Корана ,отзад зад тях има маса с жури.А това момиченце спечели.Водещия я прегърна ,а тя се разплака от щастие .Клипът го има в Ю туб , може да се намери с търсачка по снимка . Така ,че съвсем не е верен този материал. Все пак може вината да не е в авторите ан материала ,а просто да са били и те заблудени.
  Не всичко е такова , за каквото се представя и каквото изглежда

 2. Велко, определено този гад е бил изконсумиран анално преди да го пратят към пъкъла, но той колко гадости е сътворил преди това…! С тези гадове трябва да се действа по техните методи – тотална война и тотално унищожение: напалм, реактивна артилерия, химическо оръжие, в краен случай и ядрено оръжие. Само че тези които им дърпат конците са в Ел Риад, Дубай, Доха, и това е глупостта на Запада, че допусна тези арабски свине да станат толкова богати!

 3. Въпросът не е в „О“ или „У“ както е коментирала тази тъпа патка „Нели“ и другата тъпачка „Мария“. Въпросът е че тези гадове са твърде близко до България, че и Турция се управлява от ислямисти, които даже и не се крият и, че въпросните „джихадисти“ гледат на Балканите и на България като на „наследство“ което трябва да си го завоюват отново. А те действат, Западните Родопи, Пазарджишкото гето, вече са техни крепости у нас. Видяхме че могат да взривяват автобуси с чифути! Вчера с чифути, но утре с българи! Забравихте ли за двамата български шофьора на които джихадистите отрязаха главите! А дойдат ли тук, няма с какво да ги спрем, армия нямаме, държава също! Да чакате на НАТО – от умрял писмо! А тъпите патки като Нели и Мария, ще го ядат рязания хуй, независимо дали се пише с „о“ или „у“!

 4. Мосул не е в Сирия.

 5. Нели, и аз съм обикновен читател, но не бих критикувал толкова граматическите грешки, а бих акцентирал на съдържанието на тези публицистични материали. Защото смелостта да търсиш и подкрепяш истината е достойна за най-голямо уважение.

 6. Ама този като го гледам,преди да бъде убит..май някой го е консумирал него?! 🙂

 7. Това вай ни чака и нас…

 8. Алоооо….неграмотника писал статията… Пише се Уплах…не Оплах!

  • Значи, вас ако ви изнасилят и някой напише тази новина с правописна грешка, то автоматично изнасилването губи сила, така ли? Вие спирате да сте изнасилени и новина няма, камо ли престъпление?
   Не знаех, че една правописна грешка отменя престъпление, но щом вие така казвате, адвокатите на изнасилвача ви, ще го има в предвид.

 9. Пишете грамотно! Така думите Ви ще имат тежест. Не “ О плашено „, детето е Уплашено. Жалки опити за журналистика!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s