10 хил. евреи в Ню Йорк не успяха да си извоюват и секунда в новините

Над десет хиляди евреи се събраха на демонстрация в Ню Йорк, за да изразят солидарността си с подложените на физическо изтребление палестинци в окупираните територии

Bt5JgCvCQAAcPpq

Помнете, че евреин не е равно на ционист“, „Свобода за Газа!“, „Спрете окупацията“ бяха част от лозунгите и посланията на масовия протест, проведен в Ню Йорк, на който се събраха над десет хиляди души от еврейски произход.Ортодоксалните евреи се събраха на протест в централните части на американския град Ню Йорк, за да изразят подкрепата си за палестинския народ, подложен на поредната кървава израелска кампания като жертвите вече наброяват няколко хиляди. Въпреки това медиите умишлено насочват вниманието на зрителя към шепата израелци, повечето от които са израелски войници. Както и в Източна Украйна, режима в Тел’авив нарича бомбардирането на болници, училища, жилищни комплекси и унищожаването на цялата инфраструктура в Газа „антитерористична операция“.

Протеста не беше отразен в нито една българска медия, както и в предишни случаи. Разбира се новинарските емисии не намериха няколко секунди, поне да споменат за провелата се демонстрация. Това е нормално, имайки предвид силното израелско лоби в САЩ, което доминира повечето големи медийни корпорации, които задават допустимите рамки на дискусията относно израело-палестинския конфликт и политиката, водена от ционисткия режим като цяло, както и налага правилните гледни точки. Според тях опозицията на израелската агресия и геноцид над палестинците не съществува и не заслужава право на трибуна.

 

 

 

_____________________________

използвани източници: „World Observer“

5 Коментари to “10 хил. евреи в Ню Йорк не успяха да си извоюват и секунда в новините”

  1. За какво, нали отрекохте, че цар Борис / единствения който е допринесъл да не Ви затрие Хитлер / Ви е спасил и махнахте паметника защо сега българското общество да бъде занимавано с еврейски простотий?!

  2. Българските медии не са за да публикуват световните новини ! Те са цензурирани да отразяват живота на местните фигури в обществото и техния личен живот ! А всъщност чете ли ги някой ? Ако собствениците им не препират пари нямаше да ги има отдавна !

  3. Бо да накаже ционистите , да напуснат завинаги земната орбита и да си вървят в Пъкъла , на който принадлежат !… Амин!…

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s