Норвегия: Раят на педофилите и содомистите в Европа

Освен заради високия  жизнен стандарт, Норвегия може да бъде описана и като „рай“ и за педофилите и содомистите в Европа. Европейската държава се увлече в идеята за „толерантност“ към сексуалните малцинства

gay-parade17

Студентката в Университета в Осло Ирина Бергстет споделя впечатленията си от Норвегия. Нейния разказ, като студент, живеещ в европейската държава е интересен по няколко причини. Ирина е пряк свидетел на случващото се в страната и е рускиня. За нея като рускиня, възпитана по-консервативно в страна, в която християнските ценности са фундаментални изглежда, че е попаднала в друг свят, където за „нормално“ се приемат всякакви извратености, противоречащи на основни човешки и християнски ценности.

В Норвегия децата в детските градини не се хранят, ходят си до вкъщи. В училище до седми клас все още учат азбуката и елементарна математика. Химия, физика, биология и подобни науки се учат чак след седми клас. Може би това е причината повечето лекари в страната да са емигранти.

Норвегия няма свой език и култура – всичко е заимствано от Швеция и Дания.

Най-плашещото е процъфтяващия хомосексуализъм, педофилия и дори инцеста (кръвосмешение – бел.ред.) В Норвегия дори са легализирани браковете между кръвни братя и сестри. Официално в страната законодателството е установило общо 30 форми на бракосъчетания!

В страната има и институция за младежко правораздаване, оглавявана предимно от представители на сексуалните малцинства. Показателно е, че министерството на младежта и децата включва в себе си и разглеждането за „сексуалното многообразие“. Институциите могат да отнемат детето ти в много нелепи случаи – караш го да си мие ръцете на сила или да си напише домашното, например – детето се оплаква и се отнема от родителите. Андреш Брейвик, който изби 77 деца преди няколко години е отнет от родителите си и въведен в институции за временно настаняване по подобни причини. По настоящем Брейвик се намира в затвора, където има редица привилегии. Но е недоволен и за това писа писмо дори и до президента на Русия, за да се оплаче, че няма достъп до интернет. Брейвик има и друго „важно“ желание – игралната конзола „Плейстейшън“, на която играе видео-игри да бъде заменена с по-новия модел.

Двете деца на Ирина Бергстет също са отнети по нелепи причини – според институциите Ирина е тормозела децата си, защото ги е карала да учат и да се занимават с музика в продължение на повече от двадесет минути дневно. В последствие Ирина успява, чрез полски детективи, да открие едното си дете, а другото не успява и понастоящем е в някой дом. Държавата отказва информация.

Педофилията в Норвегия е диагностицирана като болестно състояние. По тази причина, норвежците страдащи от въпросната болест „педофилия“ не носят почти никаква правна отговорност за сексуалните си престъпления спрямо деца. Присъдите обикновенно са принудително „лечение“ и няколко месеца условна присъда. Пълен абсурд е, че според норвежкото законодателство децата-жертви на педофилия трябва да се срещат със своите изнасилвачи, като това е част от поправителния процес на задържания педофил. В Норвегия има и активистка организация на педофилите – Norwegian Pedophile Group (NAFP).

Има случаи, в които деца жертви на сексуално насилие от страна на своя баща се оказват в патова ситуация, поради липса на доказателства и свидетели и защото самият баща отрича обвиненията. В такъв случай, ако майката е завела делото срещу бащата-изнасилвач съда често може да бъде определена като психически нестабилна и детето да бъде предадено на неговия баща.

Норвегия е и сред първите европейски държави, където в детските градини беше въведено тъй нареченото „алтернативно обучение“, което обучава децата по въпросите на сексуалните малцинства и разнообразие от най-ранна възраст. Прокламираната идея е възпитаването в толерантност. По инициатива на детските градини и училищата цели класове от невръстни хлапета биват водени на традиционните гей-паради.

1377578070_shame-parade-32

Берген, Норвегия. Малки деца, заведени да участват в гей-парад в града.

Служителите в норвежките детски гради използват илюстрирани детски книжки, запознаващи децата със сексуалното многообразие и втълпявайки им, че традиционните ценности са не само отживелица, но и пречка за „толерантността“ спрямо сексуалните малцинства. Всичко това е част от мащабната образователна реформа в Норвегия.

Подобни процеси са широко разпространени в цяла Европа и Европейския съюз. В ЕС дори се подготвя въвеждането на т.нар. „трети пол“ за транссексуалните.

 

 

2 коментара to “Норвегия: Раят на педофилите и содомистите в Европа”

  1. Vqrno e . Ima mnogo sluchai i chovek ne moje da povqrva che tova moje da se sluchi naistina.

  2. Дивотиите на една руска откачалка още циркулират из разни интернетни вертепчета…малко е взела от Норвегия,че …и е недоволна?! „Андреш Брейвик, който изби 77 деца преди няколко години е отнет от родителите си и въведен в институции за временно настаняване по подобни причини.“Ама дайте ТОЧНИТЕ ПРИЧИНИ и СЛУЧАЙ ,де…инак писанийцата ви са като за кварталната сбирка на изперкали бабушкери,естествено ,с промито от и по комунизма безгънкови мозъчета…а??

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s