Американски генерал: При евентуална война руската армия ще унищожи американската

Ген. Дейвид Дептула, бивш зам.началник на американското въздушно разузнаване изрази мнение, че Съединените щати не са в състояние да победят Русия в евентуална война

100323-F-JZ026-828

Генералът смята, че Съединените щати са твърде изтощени в много отношения, заради многото войни, в които са замесени.Коментирайки кризата в Украйна пред изданието „Тhe New York Тimes“ бившия зам.началник на въздушното разузнаване на САЩ заяви, че САЩ не е в състояние да победи Русия при евентуална война. Генерал Дептула е изключително разочарован от политиката на САЩ и остро критикува политиците, обвинявайки ги, че рушат американската армия, използвайки я в безмислени войни.

„През последните десетилетия Съединените щати привикнаха към упражняването на наказателни войни и операции, в следствие на което станахме недостатъчно боеспособни, за да се противопоставим на Русия. Глобалната война на Вашингтон срещу тероризма, водена от шепа изкуфели старци сериозно окастри боеспособноста на американската военна авиация и военноморски сили, за това сега САЩ се опитва да организира нова „студена война“, но не осланяйки се на собствените си въоръжени сили, а чрез други способи, които са очевидни в украинската криза“, заявява Дептула.

По-рано главнокомандващия силите на НАТО в Европа – Филип Брийдлъв предупреди, че Украйна трябва да е внимателна, защото не е в състояние да се противопостави на Русия, намеквайки на правителството в Киев да не се увлича с провокациите срещу Русия като например изстрелването на ракети от границата на Украйна в руската територия:

„Русия разплага с толкова силна армия, че ако водеше война срещу Украйна то тя щеше да превземе страната и да победи за броени дни“, заяви главнокомандващия на силите на алианса в Европа.

 

23 Коментари to “Американски генерал: При евентуална война руската армия ще унищожи американската”

 1. Този американски генерал е преценил правилно обстановката.

 2. Откога чакам този момент,мечката да разпердушини орела!!!

 3. Оригиналният източник на изкаването. Защото аз такова нещо не намирам и това е поредната глупава партенка на този блог

  • Търсил бил…да беше прочел коментарите – дали са линкове за идиоти като тебе. Лол…нямам думи!

  • Какво си търсил бе, малоумник??? Специално читатели са дали няколко пъти линкове за такива „търсачи“ като тебе. Да беше прочел поне коментарите вместо да пишеш простотии, дебил!

 4. Russia can’t even handle Ukraine.

  • Всъщност главнокомандващия силите на НАТО в Европа ясно заяви, че ако Русия воюваше с Украйна войната би приключила в рамките на една седмица. Да твърдиш, че Русия би се затруднила с Украйна ми звучат на думите на психично болен, измръзващ от студ некъпан, поради липсата на топла вода, средностатистически укроп.

 5. Крaйно време е Р УС И Я дa ги помете че светa нaй сетне дa зaживее с покойно.

 6. Една война на САЩ С РУСИЯ,ОЗНАЧАВА американсите дава имат съдбата на армиите на Наполеон и Хитлер и САЩ ЩЕ ИЗЧЕЗНЕ ОТ ЛИЦЕТО НА ЗЕМЯТА

 7. ГЕНЕРАЛЪТ ОТ РЕЗЕРВА НА US-ARMY, ИМА ОСНОВАНИЕ ДА ИЗКАЗВА ТАКИВА МИСЛИ, ТЪЙ КАТО И НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВОЕННИ СПЕЦИАЛИСТИ, НЕ МОГАТ ДА ОЦЕНЯТ ПОБЕДИТЕЛЯ!!!???

 8. do Kostadin

  Тhe New York Тimes

 9. Това дето не си успял да го намериш 1 час, на мен ми отне минута.

  http://www.thedailybeast.com/articles/2014/03/20/the-pentagon-isn-t-ready-for-a-new-cold-war.html

 10. Четох и търсих в продължение на 1 час къде въпросният “генерал“ е дал своето мнение и защо ми триете коментарите ? Да не би да ви е страх, че някой всъщност ви е разобличил като продажна и смешна медия. Супер смешни сте…

 11. Тези хора се играят с огъня.Не бива да си въобразяват ,че САЩ са далеч от. Русия.

 12. има ли смислена война ? егати тъпака

 13. Много моля, бихте ли посочили източника на информация, защото поднесена по този начин, новината няма никаква стойност.
  Благодаря предварително!

 14. Damo 4e Ykraina, papagali, nikoga
  Ne
  E bila v red. Ve4no e gladna.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s