Планът „Зелен диамант“ и ислямизацията на България и Балканите

Операцията периодично мени наименованието си – от ”Зелен диамант” става ”Мюсюлманска дъга”, после за благозвучие е наречена ”Зелени Балкани”

2010-07-14-003_2

Ислямизацията на Балканите не е конспирация, а стратегия, ръководена от Вашингтон и Анкара. Целта е изграждането на ислямистки огнища, ръководени от САЩ и Турция, като втората е определена за бъдещ лидер на Балканите в американските секретни доклади, изтекли в WikiLeaks.Всъщност планът за раздробяването на нашата страна и откъсването на територии от нея, които да бъдат присъединени към Гърция и Турция, първоначално е разработен в ЦРУ. Наречен е „Зеленият диамант“ и предвижда и разсичане на православната общност в региона чрез създаването на Ислямски пояс, обхващащ Босна, Санджак, Косово, Македония, Кърджали, Източна (Одринска) и Западна (Беломорска) Тракия.

Операцията периодично мени наименованието си – от „Зелен диамант“ става „Мюсюлманска дъга“, после за благозвучие и за да прикрият истинските й цели, е наречена „Зелени Балкани“. Което изглежда съвсем мирно, че дори и екологично.
Но целта остава една и съща – превземането на територия, която да свърже единствената ислямска страна в Европа – Албания, с Турция.

След краха на социализма в Европа за американците този план постепенно става излишен. Но не и за турските служби, които са участвали в разработката му, както и за управляващите кръгове в тази страна, сред които мечтата за присъединяването на Дунавския вилает е още жива.

Примерите са буквално пред нас. Първа беше Босна. В републиките от Югославия навлязоха вкарани няколко хиляди муджахидини и провокираха войната със сърбите. Когато това стана факт, под благовидния повод за правата на човека сърбите в ескалираща прогресия бяха изкарани престъпници, а световната медийна машина се зае усилено да представя албанците като мирни жертви на геноцид. И нито дума за зверствата и убийствата, извършени от албанците.

Всички знаем как завърши това в Сърбия – НАТО ги бомбардира през 1999 г.
После дойде редът на Косово и Македония. Когато бе дадена автономията на тази сръбска област, бежанците от нея бяха над 350 000 (между които и 120 албанци, което е парадоксално – албанци да бягат от албанци!). И изселилите се казаха следното: „Не албанците завоюваха Косово, ние им го продадохме.“

Схемата е проста – през 90-те години на миналия век масово се изкупуваха земя и имоти в тази област, и то на цени поне три пъти по-високи от нормалните. Сръбският селянин тогава си правеше следната проста сметка: „С тези пари мога да си купя апартамент в Белград и да осигуря децата си.“ И… продаваше… На мястото на сърбите се заселваха албанци и така техният етнически елемент в един момент надмина по брой сръбския. После вече се появи Армията за освобождение на Косово и се подеха исканията за автономия. Поддържани между другото много категорично от Турция и САЩ.

В Македония сценарият бе малко по-различен, макар и там да се изкупуваха масово земи.
Армията за национално освобождение (АНО) най-неочаквано започна да се бори за правата на албанското малцинство, и то при положение че то бе толкова интегрирано както никой друг – петима министри, зам.-шеф на Генералния щаб, вицепремиер, зам-шеф на полицията и т.н. После направиха гражданската война. Започнаха да избиват полицаи и когато македонската държава изпрати най-накрая срещу тях армията, САЩ ги обвиниха, че нарушават правата на албанците и ги изкараха борци за свобода.

След това САЩ буквално изнудиха Македония да приеме мирен план, който гарантира квоти във властта на албанските партии. Така фактически Македония се превърна във федеративна държава – с два официални езика и всичко друго по две.
Някой да не се заблуди от факта, че Косово и Западна Македония не бяха присъединени към Албания и че въобще не се говори за това? То няма как и да стане, защото тогава би се разкрил истинският смисъл на операцията „Ислямска дъга“, а това би довело и до съответното решително българско противодействие.

Такъв сценарий се подготвя и за България, която, както по всичко личи, е следващата спирка на радикалния ислям. Вече усилено се работи в районите на Кърджали, Хасково, Лудогорието, Североизтока и Якоруда. По няколко начина.
Първият е класическият – този с изкупуването на земите. Вторият е икономическият – прави се всичко възможно всяко производство в тези райони да бъде закрито. Когато това стане, младите сами почват да се изселват и на тяхно място се настаняват турски семейства. Старите остават все пак, но пък те измират…

Ето така тихо, но неотклонно се работи за промяна на етническия състав на цели области в нашата Родина. Знае се и какво следва – искания за повече права на малцинствата, после – автономия.
Пресен е и примерът в Каблешково, където човек от сирийски произход продава земя и 17 къщи на кувейтски граждани уж да прекарвали те лятото на хладинка… Интересно защо тези така богати хора не си купуват имоти в Швейцария, където би им било много по-комфортно включително и от чисто климатична гледна точка?..

Сега има нова фаза на инвазията и тя е съвсем видима – бежанската вълна, която ни е заляла напоследък. Както добре се знае, това не са само сирийци, но и граждани на други ислямски държави от Северна Африка и Близкия изток. Какво търсят те тук, след като стана ясно, че България е бедна страна, с лошо работещо правителство и не може да им осигури никакво бъдеще? И не е ли това Петата колона на исляма, която трябва отвътре да подготви присъединяването на цели български области към „Ислямската дъга“.

 

 

______________________________

използвани източници: в-к „Десант“, архив

16 коментара to “Планът „Зелен диамант“ и ислямизацията на България и Балканите”

 1. Това трябваше да го направи Доган.Но той незнайно защо се отказа.
  Тогава Ердоган направи едно изказване мисля в Черна Гора:
  „Всички мюсюлмани си направиха държави,само в България,дето са 800 000 още не са“
  След това Доган получи забрана да ходи в Турция и Местан създаде ДОСТ.
  Да,ама земите са купени от Доган!
  Колкото и да не ви се вярва,Доган ни спаси от този сценарии-за сега!

 2. Nqma da Stane Tova – Nikoga ! Kakvito i Planove da Kroite i Amerikancite i Turcite ! Bulgariq e Vekika Darjava ! Do Godina , Kogato Rusiq Sma4ka i Pregazi Cqla Turciq – 6te Ni Varne Odrin i Pokraininite , koito Sa Na6i i Ni Bqxa Otneti. 6te Imame Izlaz na More i na Ug ! Tova e Plana . A Turciq – Nqma da q Ima – IZOB6TO !!!

 3. ФЕСОВЕТЕ в България трябва да бъдат или прогонени или покръстени или избити иа ние трябва да ИЗБИЕМ първо политиците продажници а след това с Русия под формата на Руска автономна република макар и временно. Иначе няма спасение.

 4. Тя,мойта мина,но ще хвана пушка,брадва и други метални пособия и за бъдещето на внуците си,ще убивам който и където сваря от евентуалните ни нови поробители,но преди тях ще мина през БГполитиците!!!

 5. Razrushena vi E Originalnata Darzzava-ZZARSSTVO BALGARIA… Zamenen E ORIGINALNIA GERB ss Nakakvo kopie… Preinachena E ORIGINALNATA BALGARSSKA AZBUKA… Zamenen E ORIGINALNIA BALGARSSKI HIMN “ SHumi Marizza“… Podmenena E Originalnata, TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA… Podmenili ssa ZZELIA vi ZZivot ss republikansska IZMAMA, naglassena ot ILLuminatite… A vie sse Zanimavate ss GLUPOSSTI – Podmeneni ssa SSVESTENITE USSTOI na Darzzavata ot 70 GODINI… Ako ne TRUGNETE ot Tam OTNOVO… Nikoga Nisto Nama da Posstignete, Zastoto ssa vi Otneli OSSNOVATA i Budesteto i ssamo STe SStradate………………………….
   

  ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

  (Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.)

  ЗА АВТОРА НА ПРОТОКОЛИТЕ

  Автор на “Протоколите на Сионските Мъдреци” е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния в 1856 г, известен между сънародниците си с името Ахат Хаам, т.е. “Единствен всред народа”. Фанатизиран и неуморим агитатор на меродавния библейски (равински) юдаизъм, Гинсберг бързо излиза в първите редове на юдейското ръководство и сравнително млад е приет за член във върховното управително тяло (кагала). Идеите му се отличават с удивителна яснота, простота и праволинейност. Дейността му е крайно смела, трескава, непрекъсната. Изработеният от него план за осъществяване заветните цели на израила, четен в тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел в 1897 г, прави силно впечатление, приема се от мнозинството и му открива пътя към водачеството. От този момент неговото влияние бързо расте и в 1913 г. той е всепризнат и неоспорим водач на юдейството.

  Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година.

  Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон.

  ПРЕДГОВОР

  Протоколите представляват кристализирана идеология на юдаизма, извлечена от неизменните и вечните закони на пророк Мойсея, точно такава, каквато ни я рисува 35-вековната еврейска история. С необясним за нашия морал цинизъм, те разкриват грандиозните цели на юдейството, безпощадната жестокост и абсолютната безогледност на средствата за постигането им.

  Всеки, който прочете протоколите, остава поразен от дълбочината и яснотата на мислите, неограничения замах, непоколебимата решителност и пълното пренебрежение към целия нееврейски свят. Ледена хладина, бруталност и садизъм вее от всеки ред на тази протоколирана юдейска мъдрост.

  Мислите, изказани в протоколите, хвърлят ярка светлина върху най-големите и мъчно обясними религиозни, хуманитарни и политически събития във всеобщата, а особено в новата история. Те са безпогрешен шифров ключ, с който се разгадават сложните социални и икономически проблеми, които създадоха най-големите обществени сътресения във всички европейски държави от ХV век насам.

  А. Гинсберг е написал протоколите на малко познатия за самите юдеи староеврейски език, но се е явила нужда да бъдат преведени на френски език, за да послужат като агитационен материал. Агитацията, в полза на идеите на Гинсберг, се е водила и през време на самия конгрес в Базел, на който голямото мнозинство делегати не са знаели староеврейски език. Този именно френски превод по време около Базелския конгрес е попаднал в ръцете на руската тайна полиция, а от нея, в 1901 г., в ръцете на другарите на руския професор Сергей Николаевич Нилус.

  За първи път протоколите са отпечатани на руски език през 1901 г. в съчинението на Г. Бутми “Неприятелите на човешкия род”. С. Н. Нилус отпечатва първото издание от тях през 1905 г. Същият отпечатва друго издание през 1911 г, и трето през 1917г, – непосредствено преди революцията. След руските издания протоколите се разпространяват из целия свят. Интересно е, че в Англия те се появяват почти едновременно с руските – през 1906 г. Това обстоятелство, както и незначителните различия в редакцията – но не и в идеите, на многото издания на протоколите в различните страни, дава основание да се предполага, че не само руската полиция, но и други са се добрали до оригиналите.

  Протоколите, безспорно, са акт конспиративен, и като такъв могат да попаднат в чужди ръце (като се има пред вид неприкосновеността на юдейските организации, особено в котилото на юдомасонството – Швейцария) само по същия начин, т.е. конспиративно, тайно. Това обстоятелство, което не дава възможност да се представят формални доказателства, юдеите използват, за да отричат автентичността им. И разбира се, другояче не могат да постъпят, защото самопризнанието би било равносилно да подпишат смъртната си присъда.

  За действителността на протоколите, обаче, съществуват неоспорими и най-сериозни доказателства – и формални, и по същество. 

  

 6. Колкото и да не ви се иска в Косово етническите албанци са мнозинство от има няма хиляда години, а за проблемите на Сърбия не са виновни нито Сащ, нито албанците, а изкуствено създадената Югославия, в която (без никакви заслуги) сърбите доминираха останалите народи и почти един век си мислеха (и още си мислят), че от Охрид до Триест всичко е сръбско. Сръбският етнос е много по-малък от големите си териториални претенции и малко по-малко достига до истинските си исторически граници. (Обърнете внимание, че България е съвсем друга работа и етнически българи са населявали и продължават да населяват територии от Вардар до Банат, от Бесарабия до Одрин и Комотини (Гюмюрджина). Айде да спрем да ги мислим сърбите, защото ние сме в пъти по-осакатени териториално. Относно ислямската заплаха – тя не е от вчера, че да истерясваме. Спомнете си хан Тервел и арабската заплаха, а след това и възхода на османците и доминацията им чак до 19-ти век по нашите земи.

 7. Живея в пограничен район, в който до 1989 г. жителите на други градове можеха да влизат само с т.н. открит лист.Издаваше се на дадено лице след проучване от МВР и за 45 дни.
  От етнически чист район , изцяло българи, СЕГА БЪЛГАРИТЕ СМЕ МАЛЦИНСТВО.Някой покани кланове от разградски цигани-мюсюлмани, които завзеха града и се занимават с телефонни измами и демонстрират доста висок стандарт на живот.Казват, че някакъв турчин ги поканил в града.ДА НЕ ГОВОРИМ ЗА ХИЛЯДИТЕ БЕЖАНЦИ, КОИТО ЩЪКАТ НАВСЯКЪДЕ С МОГОБРОЙНАТА СИ ЧЕЛЯД И БУРКИ.Тази колонизация е съвсем целенасочена.В икономическо отношение районът е обхванат от турски фирми.Както казал Демирел :Ще си върнем България не с оръжие, а с пари.

 8. Re. Кроват „нека първо да покрепим САЩ във войната им срещу Русия, пък после ще видим…“

  Срутят ли Русия, не само България… Европа ще стане ислямска територия.

 9. Вярно е точно така стана с Косово

 10. Какво ще гледаш после бе тупан!

 11. Какво ще гледаш после тупан!

 12. САЩ=РОТШИЛД=РОКФЕЛЕР=ДОЛАР ни готвят за подарък на Турция за послушание, а и да стъпи на по голяма европейска територия, да се превърне в троянски кон спрямо Европа.На тях им трябва земята, а раята да бъде унищожена.който. Това е последица от планът Ран, Ът, който беше гласуван от Народното събрание и така превърнат в закон.У НАС СЕ КОМЕНТИРАТ САМО следствията, а за унищожаването на причината не се чува.

 13. Някои хора очевидно не са разбрали сарказма ти.

 14. Абе оставете сега тия работи, нека първо да покрепим САЩ във войната му срещу Русия, пък после ще видим …

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s