Руски депутат: Оранжевата революция в Русия започна !

Според руския депутат Евгений Федоров на предстоящите местни избори в Русия, насрочени за 16 септември, ще бъде дадено началото на опита на САЩ да проведе цветна революция в Русия

Fedorov_Evgeny_007

Евгений Федоров

Т я ще започне от Санкт Петербург, който по традиция е опозиционен град. В него опозиционно настроените гласоподаватели са между 30-40%, обяснява Федоров. Той е най-слабото място на руската власт и за това, според руския депутат, американската интервенция ще започне от там по време на изборите за губернатор.

Според Евгений Федоров американците няма да се опитат да осигурят победа за някое тяхно протеже, защото това не им е нужно. Тяхната цел, обяснява депутата, е цяла Русия. Офанзивата обикновенно започва с атака над най-уязвимата позиция на противника, аргументира се Федоров. Неслучайно три революции в руската история са започнали именно в Санкт Петербург, припомня руския депутат. Това е града на Путин, така че загуба там се равнява на тежък удар срещу самия него.

Преди няколко седмици американския посланик е провел закрита среща в един от театрите в Санкт Петербург, където е заявил, че първия удар срещу Путин ще бъде именно в този град по време на изборите през септември, разкрива депутата от Държавната дума на Русия. Според него американците все пак имат своя фаворит в изборната надпревара в Питер – Дмитриевна и ще се опитат да й помогнат да спечели, но това не е тяхна основна цел, подчертава Евгений Федоров.

97_main

Петро Порошенко и Джон Тефт

Според Федоров не може да се говори за прехвърляне на „Евромайдан“ в Русия, но според него подготвящото се за предстоящите избори на 16 септември е само „репетиция“. Според Федоров е по-правилно да се говори за „интервенции“, а не „революции“, защото интервенцията е външна намеса на една държава над друга, както се случва при т.нар. „цветни революции“, а революцията е вътрешен процес в държавата.

Федоров твърди, че САЩ ще похарчат достатъчно пари, за да могат да си „наемат“ всички кандидат-губернатори в Петербург. Те ще дадат пари на всички кандидати, освен на Полтавченко. Второ – ще изпратят в Санкт Петербург същите добре тренирани младежи, които използваха в Украйна. Те ще изберат хора с двойно гражданство, тоест такива, които имат руски паспорти, счита Евгений Федоров. Общия брой на тези хора, подготвени и контролирани от САЩ са между 50-100 хил., смята депутатът. Те няма как да бъдат различени, защото на външен вид не се различават по нищо от останалите руснаци. Такива хора вече наемат голям брой квартири в Петербург и тяхната задача ще е обичайната – да организират и провеждат провоакции, като Федоров не изключва дори и организирането на въоръжени сблъсъци, каквито видяхме на „Евромайдана“ в Киев. Ако им дадат автомати, за тях няма да е проблем да стрелят по хора от колите си, предупреждава Федоров, давайки за пример терористичните действия на „Десен сектор“ в Украйна. Според руския политик това ще бъде отговора на САЩ на създадената от Русия и Китай „антиамериканска коалиция“ и създадените банка и валутен фонд на БРИКС.

Наскоро назначения американски посланик в Русия, Джон Тафт, е опитен в „оранжвеите интервенции“. Лично е участвал в две такива и то успешни: В Грузия и Украйна. И двете завършиха не просто със свалянето на президентите, но и с подмяната им с желани от Съединените щати такива, аргументира се Федоров пред журналистите на „Познавательное ТВ“, които го интервюират. Евгений Федоров напомни още, че американците са провели поне 20 успешни подобни интервенции за свалянето на неудобни режими и правителства. Според него след като „разтресат“ Петербург ще разгърнат втората част от плана си – въоръжено възстание, в което ще участват провокаторите, които вече са в града и чакат сигнал от американското посолство. Може спокойно да заявите в заглавието на това видео-интервю –

„Оранжевата революция в Русия започна!“, заяви руския депутат.

 

7 коментара to “Руски депутат: Оранжевата революция в Русия започна !”

 1. Този път нито с вътрешни преврати, революции и войни запада няма да може да спре Русия. Ще пробват подмолно американците и накрая ще започнат война.

  • И на мен ми се струва, че превратаджиите от зор сключиха това примирие, защото напоследък здравата ги нагънаха. А бих искал да се лъжа, защото е непростимо да се избиват братски народи заради чужди интереси!
   Усиленото натрупване на натовски сили по суша и вода в блзост до Русия та и в самата Украйна под формата на учения в момента създава съмнение, че щом поемат малко въздух, отново ще се хванат за оръжието.
   И логиката говори за жалост, че тъй като ножът на икономическия срив е опрял до кокала, Америка няма да се откаже от войната!

 2. НЕ СЕ БОЙТЕ И НЕ ВЯРВАЙТЕ НА ПРОВОКАЦИИ ПУТИН НЕ ДАДЕ НА КИЕВ ДА ВЗЕМЕ ДОНБАС-ДОНЕЦК ЛУГАНСК И МАРИОПОЛ ВЗЯЛ КРИМ У НОСА У АБАМА – А ЗА РУСИЯ НЕ СЕ СТРАХУВАЙТЕ И ПЕТЕРБУРГ И НЕ НЯМА ДА БЪДЕ НИКАКВА РЕВАЛЮЦИЯ КОЙТО ПИШЕ Е ГЛУПАК А ИЗБОРИТЕ СА НЕ 16 09 14 А 14 09 14 А ЦЯЛАТА СТРАНА Е ЗА ПУТИН И АЗ И НЕГОВИЯ РЕЙТИНГ ПОСЛЕ САНКЦИИ ОТ АМЕРИКА И ТЯХНИТЕ МАРИОНЕТКИ -ЕВРОПА-СЕ ПОКАЧИ И ПОВЕЧЕ РУСКИТЕ СТОКИ ДОЙДОХА НА ПАЗАРА ИХОРАТА СА ПО БОГАТИ И СЕ РАДВАТ И НЕ СЕ ПРОДАВА РУСКИЯ НАРОД И ИМА ГОЛЯМО БЪДЕЩЕ

 3. Много алчни хора са се пръкнали. Възхитени са от щедростта на американците. Какво от това, нали за това печатат тонове банкноти, за да подмамват безмозъчните и алчните пък и убийците. Теее разрушават икономиката, поминака на населението. Благосъстояние се гради със ТРУД, а не със търговия. Като искате да получавате много пари винаги ще си останете „лакеи“ „роби“ но никога свободни и българи.

 4. Подобни „експерименти“ на Американците толкова силно ще ни разтърсят нас и останалите по-бедни държави в Европа а и не само, че не знам за Русия и САЩ, но ние със сигурност ще се сринем още повече за години напред. Не трябва да гледаме и да се съгласяваме с всичко. Лично на мен не ми допада идеята за нови военни деиствия и „революции“ в Европа и славянските държави. Сринаха Сърбите, Нас, Украйна и целта им е Русия, кога ще се спат, или по-точно- Кой ще ги спре вече?

 5. Анализаторът служи на благородната кауза с кодово име „ваксина“. Елементът на песимизъм е мобилизиращ патриотизма и грамотността в политическо отношение. Защото само чрез тях който и да било народ, само чрез тях единствено може да си помогне.

 6. Агресия отвън, а сега и заговор отвътре. А Путин ще стои със скръстени ръце и ще гледа !

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s