Гражданина Сакскобурготски явно пак е закъсал

„Царят“ май наистина е гол…

Simeon-2

Тези дни гражданина Симеон Сакскобурготски отново се появи в медийното пространство.Повод за обръщението му към българската държава, властите, смирените граждани и Софийския окръжен съд беше решението на последните окончателно да признаят „Царска Бистрица“ като държавна собственост.

Симеон Сакскобурготски заяви, че се „излагаме пред света“, защото не щем да му „върнем“ горите и дворците. Това „като българин“ много го натъжавало, категорично заяви царя, който е кръстен на великия български Цар Симеон I.

„Излагаме се пред света, боли ме като българин. Чужденци, които чуят, че една държава, която връща нещо, после пак си го взима, ще си помислят, преди да инвестират у нас,“заяви Сакскобургготски пред журналисти в парк Врана.

Откакто не успя да „ни оправи за 800 дни“ след управлението му в периода 2001-2005 и след участието му в злощастната Тройна коалиция между ДПС, НДСВ и БСП, Симеон се сеща за България само по повод горите, които изсича, тези които „си иска“ и дворците, които смята, че му принадлежат. Със сигурност любимата българска песен на Царя е „Хубава си моя горо“. Странна птица се оказа така нареченият ни цар. Първо каза, че не иска да си връща имотите за нищо на света, само и само да бъде с народа си, после пък поиска всичко, което си мисли, че е негово.

Когато царя кацна от Мадрид и стана премиер (интересен прецедент в историята на монархизма) веднага през 2002-2003г. Софийския окръжен съд взе решение за възстановяване на 16 хил. декара гори в Рила като собственост на Сакскобурготски, за да може клетия ни цар да се препитава някак си и да си осигурява средства за любимото си хоби, към което страстта му е всеизвестна.

Материални претенции към моята страна?! От мене това няма да се види никога!

Гражданина Сакскобурготски се оказа не по-малко зловреден и достоен наследник на цар Фердинанд, който като него навремето сме си внесли „да ни оправя“ и е негов дядо. Наглостта му стигна дотам, че поиска дори и връх Мусала, а регулярно размахва пръст и заплашва, че ще съди държавата ни в Страсбург и любимия му български народ може да изплаща „компенсациите“ (така Симеон нарича безкрайните си искания за имоти, земи и гори), които той иска. Началото на тази сага сложи Конституционният съд, който постанови с решение № 12 от 1998 г. да бъдат върнати имотите на царя. Последваха връщане на дворци, ниви, гори и каквото се сетите още. Играта на наше – негово се точи вече десетилетие.

Само заради всичките вреди, които той нанесе на страната по времето, когато беше премиер и по времето на Тройната коалиция ме карат да се замисля  с кои очи този човек продължава да ламти за още и още и се изживява като монарх от Средновековието, на който държавата и нейните земи и гори му принадлежат. Симеон явно все още не осъзнава, че България отдавна е република и в нея не живеят „поданици“, а граждани. Нима имотите, които България му е дала и са на стойност 160 млн.лв. не са му достатъчни?! Царя-милионер би трябвало да разбере, че не ние се излагаме, а самият той.

Не всички българи са късопаметни. Ние помним всичките далаверки на царя-тарикат по време на самостоятелното управление на НДСВ. Помним как беше продадена БТК на цена четири пъти по-ниска от пазарната на американската компания „Вива венчърс“. „Царското“ управление и последвалата Тройна коалиция са главните виновници за окончателното превръщане на България в безгласен, обезоръжен американски сателит и с умиращ от глад народ и закотвена икономика. „Преговорите“ за приемането ни в ЕС и НАТО и бездушното приемане на всякакви неизгодни условия, които ни поставяха от хора като Меглена Кунева, която и до днес се опитва да играе някаква роля в политическия ни живот, заедно със сбирщината, събрана в Реформаторския блок, доведоха до сегашното ни положение. България затвори 3-ти и 4-ти блок на АЕЦ „Козлудуй“, съгласисе американците да имат военни бази у нас и да не плащат нищо за това. Нямам време и намерение да изброявам всичко, наясно съм, че хората много добре си спомнят всичко, не беше чак толкова отдавна…

Съвсем наскоро в Испания десетки хиляди, живеещи в 21 в. граждани, излязоха по улиците на 40 испански града, включително и в Мадрид с искане за референдум за политическото устройство на държавата, който да реши дали Испания да бъде монархия или република. Дотук се стигна след като крал Хуан Карлос абдикира, поради многобройните корупционни скандали в които е замесен „божия наместник“ и монарх на Испания и членове на кралското семейство. За всички испанци е ясно, че крал Хуан Карлос наистина е КРАЛ.

 

 

5 коментара to “Гражданина Сакскобурготски явно пак е закъсал”

  1. Пълен капут!!!
    Един немски говняр не може да бъде български цар!!!

  2. До кога ще наричате КРАДЛИВИЯ ДЕДО цар?Какъв цар може да е тоя лукав крадлив мошеник?

  3. А пък аз да попитам докога ще се прехласваме по ренегата на идеята за чиста и свята република Стефан Стамболов, който е докарал Кобургската династия? Стигнало се е дотам, че несменяемият ректор на Университета за информационни технологии и член на ДПС Стоян Денчев е поставил пред парадния вход на този „бутиков“ вуз еднокалибрени бюстове на Апостола на свободата и на гаранта за поробването ни от чуждата династия псевдо-апостол, провалил Старозагорското въстание, а после награбил имоти и чифлици из цяла България царедворец, когото са наричали Стойко Мъглата…

  4. Тоя облизващия се тъпан от снимката не ми е никакъв цар, нит на мен, нито на семейството ми! Колко българска кръв има в тоя тип, че да ми бъде цар? Дали има от Дуло-вата кръв във вените си? Всички знаем как са ни назначили „цар“ след освобождението! Никак цар не си и да си ходиш в Испанията….., Симеоне и се радвай, че поне името ти е българско, като това сам не си заслужил с нищо! Даде властта на чучала и деца на комунисти, които доограбиха тая държава! Имаше власт да сториш много повече от това, говедо такова! Марш от България! Нищо тук не е твое, а и без това продаде и изряза горите дето ти ги върнаха! Марш чучало от България и да не смееш да се назоваваш цар на България! Боклук!

  5. В нашето село казват:„От поп – ку..а, от ку..а – поп“ !
    За Цар Борис III плака цял народ. Сега от Саксофончо и такива като него пак плаче целият народ !

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s