Добър съсед ли е Реджеп ефенди?

В съседна Турция Реджеп Ердоган с размах установява все по авторитарния и ислямитски режим, за който отдавна мечтаеше

erdogan-hitler

Точно една година след потушаването на масовите протести срещу него Реджеп Ердоган спечели президентските избори в страната и както беше пояснил по-рано, обяви че ще концентирира властта в своите ръце и държавата ще бъде „по-авторитарна“. Вече никой не помни убийството на 22-годишния Ахмет Атакан или използваната тежка техника, включително и хеликоптери, и зверства срещу демонстрантите в Истанбул. Въпреки дузината корупционни скандали, политическите чистки, доказаната връзка на сина на Ердоган – Билал Ердоган, с лица, представляващи „Ал Кайда“, той спечели изборите. Честно или не, с или без манипулации – спечели ги. Главния въпрос за България е какво следва и как ще парираме политиката на Ердоган, която цели „възраждане на Османската империя“ на Балканите. Но нали Турция е наш партньор – защо да се притесняваме? Би попитал редовия телевизионен зрител. Може би за това толкова спокойно бе прието поредното национално предателство на служебното правителство на проф. Близнашки. Първо „между другото“ (докато бяха заети с енергийни и икономически далаверки) от кабинета „Близнашки“ позволиха изграждането на десетки избирателни секции в Турция, в повечето от които желание да гласуват са изявили по няколко човека. Второ –  служебния външен министър и доскорошен служител на американската неправителствена организация Национален демократичен институт заявил пред Мевлют Чавушоглу, че България няма да изгражда повече огради по границата ни с Турция и че тя е само временна. А т.нар. „бежанци“, вкарвани у нас умишлено от Турция вече са десетки хиляди, въпреки че броят им се крие умишлено, за да не нараства общественото недоволство.

Проведената преди няколко седмици операция на ДАНС, оповестена на 25 септ.,  срещу няколко ислямистки организации в Шуменската околия потвърдиха нашите анализи и свидетелствата на редица експерти и коментатори, че „Ислямска държава“ и организации като „Ал Кайда“ оперират у нас. Същото се споменава и в американските секретни доклади, но въпреки това българската държава, притесняваща се от гнева на „партньорите“ ни си мълчи. Периодично все пак се случват подобни неща. В хода на операцията са арестувани представители на радикални секти, свързани и с Турция като „Нурджилар“, „Сюлейманджилар“ и „Никши Банди“, които оперират в района на Шумен от край време и са едни от най-сериозните спонсори на свирепата „Ислямска държава“. Турция съвсем умишлено вкарва в страната ни ислямски незаконни имигранти (повечето, от които нямат нищо общо със Сирия), а за разлика от държави като Франция и Германия, България не може да обяви, че поставя лимит на имигрантите, които идват от държави като Ирак, Афганистан, Либия, Сирия, Мали и тн., където Запада води своите интервенции. Има нелегални канали за пренос на оръжия, пари и радикали през България за Турция, откъдето влизат директно в Сирия, по подобни или същите канали у нас влизат ислямисти и незаконни имигранти през Турция. Наскоро един от тези канали беше разкрит, беше ударена турска група за печатане на фалшиви пари и прекарване на хора през границата ни.

Каква е гаранцията, че освен тонове турски домати на наша територия няма да се складират и голям брой оръжия на терористични организации? Каква е гаранцията, че няма да се извършат още атентати на наша територия?

Дестабилизацията на България е цел на Турция, която САЩ определя като „бъдещ стълб на Балканите“.

Ердоган не е глупак. Той отдавна разбра, че Турция няма да бъде приета в ЕС. За това се обърна към Евразийския съюз и сключи договор за свободна търговия. Турция беше поканена в ЕАС и има голяма вероятност в бъдеще да се присъедини. А това за нас ще е голям проблем. Също така, макар и да го играят „про-Европа“ турците обявиха, че ако България продължава да създава пречки, са готови „Южен поток“ да мине през Турция. Така че съседа ни е коварен, а същевременно един от основните играчи в преначертаването на Близкия Изток. Запомнете името на шефа на турското разузнаване – Хакан Фидан. Той е човека, който може да „детонира“ срива на България за броени часове.

Сега изживяващия се като османски султан Ердоган има пълната власт да затегне контрола над своите граждани, да приеме закони, според които данните на всички интернет потребители ще се събират и анализират, в училище момиченцата ще носят забрадки. Този вече утвърден авторитарен режим в съседна Турция е заплаха за България и ние не трябва да си правим илюзиите, че сме някакви „партньори“ с Турция в рамките на НАТО. Не е изненадващо, че джамиите у нас никнат като гъби, а Ердоган се закани да превърне „Света София“ в Истанбул от музей в действаща джамия. В смесените региони у нас и по високите върхове на властта в почти всички партии има продажници като онези, които са отворели портите на Търново, за да влязат османците. За жалост в рамките на геополитическото ни положение и партньорите ни в него ние нямаме никаква възможност да се защитим от турската заплаха. Нещо повече – плановете на съюзниците ни и тези на Анкара за нашето и на Балканите бъдеще са едни и същи.

 

5 Коментари to “Добър съсед ли е Реджеп ефенди?”

  1. Абе хора, ако сте БЪЛГАРИ, научете се да пишете на кирилица. На български с Българската Азбука!!!

  2. ORIGINALNATA AZBUKA na BALGARITE E predi 1945 god… predi OKUPAZZIATA na ZZARSTVO BALGARIA… SSega Vie pishete na “ sstalinka“… NASSILA Nalozzena na BALGARITE. ssled 1945 god… VAZROZZDENZZITE ni ZAVESHTAHA TARNOVSKATA KONSSTITUZZIA i ZZARSTVO BALGARIA… SSega imame republikata na ILUMINATITE – IUDEII – MASSONI, republikansskata IZMAMA, narechena “ republikansski Prehod “… 70 god. republikanssko ROBSSTVO… DARZZAVATA sse kazva ZZARSTVO BALGARIA : predi 1944 E na PURVO MASSTO po IZNOSS na ZARNO v Sveta na chovek, NA PURVO MASSTO po IZNOSS na TUTUN v Sveta na chovek, NA PURVO MASSTO po IZNOSS na GROZDE v Sveta – v ABSSOLUTNI KOLICHESSTVA, poveche OT VSSAKA edna Druga Strana v Sveta, za ROZOVO MASLO sustoto, Nai – MNOGO v Sveta, PLODOVE i ZELENCHUZZI ssusto – NEIZBROIMI KOLICHESSTVA…25 Miliona OVZZE i 2 MILIONA EDAR rogat Dobitak… ZZARSTVO BALGARIA E na 4-to-5-to Massto v EVROPA, zaedno ss BELGIA i HOLLANDIA po SSTANDART… Bogatoto ZZARSTVO BALGARIA beshe Okupirano ot Se-Se-Se-Re i Totalno OGRABENO… KOMAnisstichesskata republika Produlzzava da SSustesstvuva 70 god. NAGLO, LUZZLIVO, MRUSSNA i BRUTALNA… ot ZZARSTVO BALGARIA i ot BULGARSSKIA NAROD ssa IZTOCHENI nad 600 MILIARDA Dollara ssled RAZGRABVANETO, Zapochnalo v 1944 god i DOVELO do PULNA NAZZIONALNA KATASSTROFFA… Borbite i Voiinite za Nazzionalno OSSVOBOZZDENIE, narichani ot NAZZIONALNITE PREDATELI – KOMAnisstite “ nazzionalni katasstroffi“.. ssa malki voenni krizi v SSravnenie ss SSegashnata TOTALNA, PULNA NAZZIONALNA KATASSTROFFA… Kakvo da kazem za SSegashnata NEZAKONNA republika… NESSTO “ dobro “… ili Po – dobre NISHTO…DA ssi VURNEM OTNOVO ZZARSTVO BALGARIA – NASHATA RODNA STRANA… SSAEDINENIETO PRAVI SSILATA… BOG – ZZAR – OTECHESSTVO… ZZARSTVO BALGARIA i TARNOVSKATA KONSSTITUZZIA… BULGARIAN KINGDOM and TARNOVO CONSTITUTION…

  3. Турция се нуждае от президент с отлична алкохолна подготовка достоен наследник на великия Ататюрк. Ердоган няма необходимата алкохолна подготовка за да управлява.

  4. Абсолютно !!!

  5. Този не ви ли прилича на Хитлер?

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s