Няма никакво примирие! Готвят масови разстрели в Луганск

Украинския политик и кандидат-президент на изминалите избори Олег Царьов съобщи в късните часове на 2-ри октомври, че украинската армия държи около 70 бойци от опълчението, които въпреки прекратяването на стрелбата и въведеното примирие между тях и украинската армия, ще бъдат екзекутирани

Untitled

Съпредседателя на движението „Народен фронт“ на Новорусия Олег Царьов се позовава на свой сигурен източник, според който в Град Старобелск, Луганска област, украинската армия държи пленени около 70 души, опълченци, които отказва да освободи, въпреки влезлите сила прекратяване бойните действия и примирието, част от което включва двустранното освобождаване на украински войници и опълченци. Източника на Царьов разкрива, че до края на тази седмица украинските военни ще разстрелят поне половината от тях, като вече са изкопани и подготвени общи гробове, където да бъдат заровени след това. Царьов цитира източника си, според който сред набелязаните за екзекуция е Андрей Комарницки Михайлович – началник щаба на разузнаването на силите на Северно-Донецкото опълчение.

Олег Царьов беше кандидат-президент на изминалите президентски избори в Украйна. Царьов се радва на широка подкрепа в Източна Украйна, където изборите преминаха под тътена на бомбите и снарядите, насочени срещу градовете и мирното население. На всичкото отгоре самия Царьов беше един от неудобните кандидати, който беше зверски пребит и заплашван, за да се оттегли от изборната надпревара. Така практически Югоизтока беше подложен на масирани бомбардировки, изборните секции бяха съвсем малко, а бюлетините не стигаха в изборняи ден.

Към момента Олег Царьов е председател на парламента на Новорусия и съпредседател на движението „Народен фронт“.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s