Марин Льо Пен: Украйна никога няма да влезе в ЕС, спрете с тази приказка

Френския политик и лидер на френския Национален фронт Марин Льо Пен призова лидерите на ЕС да престанат да залъгват украинците, че някога Украйна ще влезе в съюза

Untitled

Украйна никога няма да стане част от ЕС и е излишно да се разказва подобна приказка. Това заяви Марин Льо Пен в интервю за RT.

Льо пен подчерта, че разпространяването на този слух е празно обещание, което само нагнетява обстановката в Украйна. Според френския политик украинския народ е в тотален разкол, тъй като половината от украинците не одобряват членството на страната в ЕС.
„Наливайки масло в огъня ние създаваме условията за разрастване на гражданската война в страната“, заяви френския политик. „Тази страна няма да влезе в ЕС, не е нужно да разказваме приказки на украинците. Украйна е фалирала държава, която не отговаря на условията за членство в съюза“, допълва Марин Льо Пен.
 
Марин Льо Пен не пропусна за пореден път да отправи критиките си и към самия Европейски съюз, който според нея е подчинен не на интересите на Европа и европейците. Според Льо Пен, която нарича ЕС иронично „Европейския съветски съюз“, който е подчинен на Съединените щати, съюза трябва да бъде закрит.
 
„Нашата цел е да променим Европа, а това включва и закриване на Европейския съюз“, подчерта дамата.
Лидерът на френския Национален фронт подчерта още, че Европа и Русия не бива да търсят конфликти по между си, а да си сътрудничат, което е в интерес и на Русия и на Европа и нейните граждани. Основния проблем на Европейския съюз е, че лишава държавите-членки от собствения им суверинитет, заяви Марин Льо Пен, допълвъйки, че ЕС не може да съществува повече по този начин.

Използвани източници: „RT“

2 Коментари to “Марин Льо Пен: Украйна никога няма да влезе в ЕС, спрете с тази приказка”

  1. Фашистите и комунистите много се обичат,те не могат един без друг.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s