Новорусия не се страхува от украинската армия и САЩ

Олег Царев коментира заканата на САЩ да изпрати военни кораби към Мариупол

Untitled

Председателя на парламента на Новорусия Олег Царев заяви в ефира на „Красноя линия“, че ако Съединените щати изпратят свои военни кораби в Мариупол, то опълчението ще ги очаква „с нетърпение“.

„70 години живяхме без война, спомняйки си подвизите на нашите родители. Няма смисъл да се воюва срещу руснаците: те така воюват, че е невъзможно да бъдат победени. Благодарение на борбата на опълченците в Новорусия всички си припомниха това. При съотношение 1 към 15 ние влизахме в атака. При съотношение 1 към 2 ние доминирахме. Когато всичко започна опълченците нямаха дори оръжия. И тогава обаче посрещнаха подобаващо националната гвардия, повечето им оръжия плениха от тях. Пленихме оръжия, танкове, техника. САЩ казват, че искат да изпратят свои военни кораби в Мариупол. Не ги съветвам да правят това – ние можем да пленяваме и кораби“, заяви Царев в предаването „Точка зрения“.

 

Олег Царев беше кандидат-президент на изминалите президентски избори. Срещу него бяха извършени редица нападения и както срещу всеки кандидат от Югоизтока и неговото включване в изборната надпревара беше саботирано. В момента Царев е председател на парламента на Новорусия и съучредител на националното движение „Народен фронт“.

4 коментара to “Новорусия не се страхува от украинската армия и САЩ”

  1. Според военния теоретик Макс фон Клаузевиц, войните се делят на справедливи и несправедливи. Всеки, който води несправедлива война, той непременно губи.

  2. Оръжията никога не воюват сами. Каквито и ще оръжия да получи Украйна е безсилна срещу руснаците. Имам чувството, че украинците хукват да бягат и изоставят оръжията си само като чуят, че руснаците идват, По принцип нито украинците имат желание да се сражават с руснаци , нито руснаците – с украинци.

    • Г-н Илиев,
      Това, което пишете, за болшинството от украинците е абсолютно вярно! Както техните така и нашите политици предават народите ни да бъдат използвани като маши в ръцете на американците за осъществяване на техните намерения в региона!

  3. Ако вземем в предвид изказването на съветника на украинския президент Юрий Луценко, Украйна е сключила примирието само с намерението да увеличи военната си мощ. Новата закана на САЩ като че ли потвърждава упоменатото намерение.
    В заключение си спомняме казаното от руския министър на отбраната Шойгу, че много императори са се завръщали със строшени зъби от техните кампании срещу Русия. Дали американските „миротворци“ ще се отърват само с това ???

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s