ДКСМП: Да се преустановят цирковете и задкулисните пазарлъци

Борис Цветков и Николай Белалов от „Дискусионен клуб за социална и местна политика“  (ДКСМП) заявиха, че опитите на ГЕРБ и Реформаторския Блок да съставят правителство са „едномесечен евтин театър“

pa302014c_580x337_crop_478b24840a

След искането за незабавна оставка на правителството и бързи избори сме свидетели на едномесечен евтин театър за съставяне на ново правителство. Очевидно е, че за някои вече не е нужна спешна промяна на бюджета и дори Плевнелиев бави топката.

След искането за незабавна оставка на правителството и бързи избори сме свидетели на едномесечен евтин театър за съставяне на ново правителство. Очевидно е, че за някои вече не е нужна спешна промяна на бюджета и дори Плевнелиев бави топката.
Това заявяват Николай Белалов и Борис Цветков от Дискусионен клуб за социална местнаполитика (ДКСМП).“Смята се, че гражданите са забравили апокалиптичните прогнози и заклинания – положението е страшно, трябва спешна актуализация на бюджета, спешни действия за европрограмите, и т.н. вместо това видяхме, че оплютият бюджет 2014 не само още е в сила и се изпълнява, но и в него се намериха резерви за увеличаване на средствата за президентството за да може президентът да пътува повече и по-пълноценно в чужбина през“тежките“времена за България. Намериха се средства и за увеличаване на средствата за Националната служба за охрана към президента и закупуване на нови доста класни и достаскъпи автомобили, както и за други служби и структури към президенството – НРС и т.н.“твърдят Белалов и Цветков.
Никой вече не се притеснява за европроектите и в неизвестност стои парите от кои общински обекти в това число и в София ще се бъдат пренасочени към други“котараци“.ДКСМП настоява да незабавно да бъдат преустановени цирковете и задкулисните пазарлъци и Плевнелиев да изпълни ангажиментите си по конституция да възложи мандата на ГЕРБ за съставяне на правителство.

Използвани източници: „БГНЕС“

One Comment to “ДКСМП: Да се преустановят цирковете и задкулисните пазарлъци”

  1. Да !

    Проблеми със съставяне на стабилно правителство въобще не съществуват и щом Плевнев веднага „възложи мандата на ГЕРБ за съставяне на правителство“ ще цъфнем и ще вържем !

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s