Украйна – филмът, който българските медии никога не биха излъчили

18+

Документален филм, проследяващ събитията в Украйна от началото на протестите в Киев до ситуацията днес, когато украинската армия провежда своята наказателна операция срещу градове в източната част на страната

rr4fwfvx1m6utdvbakr6

Кръвта и сълзите на Украйна“ това е заглавието на документалния филм, който проследява събитията в Украйна и показва премълчаните истини, прикрити зад фасадата на красивите лъжи.Какво би се случило, ако във Вашингтон въоръжени тълпи обсадят Белия дом? Как ще реагират властите в САЩ? Какво биха казали чиновниците в ЕС? Какво би се случило, ако в Берлин бъдат изгорени живи 46 души заради техните политически възгледи и правото им на самоопределение? Впрочем това се е случвало в германските концлагери, а сега, когато поддръжнците на същата тази човеконенавистна идеология, възхваляващи нациста Степан Бандера, вилнеят в Украйна и избиват цивилни хора Европа трябва да си спомни историята. Защото утре тези скотове може да вилнеят и в техните страни…отново.

Истинските приятели на Украйна могат само да съжаляват за начина, по който украинците бяха излъгани и биват ограбвани. И сега, когато олигарха Виктор Янукович беше заменен с друг – Петро Порошенко хората се чувстват отчаяни. Много скоро площадите пак ще се напълнят, защото „проевропееца“ Порошенко всъщност няма нищо общо с „проевроепейските“ ценности. Членството на Украйна в Европейския съюз също е един голям мит. Дори асоциацията на страната в ЕС беше практически замразена, а това беше ужким причината, за свалянето на Янукович. Ето, че Европа водена за ухото от Вашингтон създаде една държава-гето до себе си.

11 коментара to “Украйна – филмът, който българските медии никога не биха излъчили”

 1. А с каква пропаганда искаш да започнем с про американска ли,идиот или идиотка че не знам от какъв пол си,но си изключителна отрепка

 2. А бе хора това е игрален филм за Втората световна война! Ха-ха-ха! Същите клишета, същите пропагандни лозунги, същия „руски героизъм“! Изобщо сме-е-е-е-е-ех, сме-е-е-е-е-е-ех!

  • СМЕШЕН СИ ТИ човек , ТОВА Е ИСТИНАТА а не пропаганда ! ПРОПАГАНДА Е ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ НА СЪЕДИНЕНИТЕ ФАШИСТКИ ЩАТИ !

 3. Филма е потресаващ…светът изглежда е забравил какво значи фашист – нека гледа към Украйна!!! Съгласен съм напълно с довеждането им до народен съд!!!

 4. Руското знаме е там, защото указва че може да се чете и на този език, както и на Британски английски…

 5. Сега трябва всички участвали в тези събития да бъдат гонени до дупка и изправени пред народен съд.

 6. Мрете фашисти

 7. Истината е потресаваща, писна ми от продажните ни медии, които не отразиха и грам истина ,всичко което се сервира на зрителя е една голяма лъжа, жалкото е че много хора вярват на това , което им се казва от националните медии, а истината е друга и трябва да бъде показана и видяна от всички!!! Поздравявам ви за статията и видеото, което сте публикували!

 8. Виждам на сайта има руското знаме, защо ли?

  • МИ ЗАЩОТО САЙТА НЕ Е СПОСОРИРАН ОТ ШИАБАНИ ЕВРЕИ И АМЕРИКАНСКО-ЕВРЕЙСКИ ФОНДАЦИИ КОИТО НОН-СТОП ТИ ПРОМИВАТ МАЛКОТО МОЗЪЧЕ !

 9. Моля спреде с тази Про руска пропаганда

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s