Секс с 1-годишно бебе – 172 долара, вижте каталога с роби на Ислямска Държава

ИД печелят средно около $ 3 млн.долара дневно от търговията с заграбен петрол, трафика на ценности и антики, грабежите, откупите и трафика на хора и…търговията с плът, която, за да легализират пред ислямската религия, не наричат „проституция“, а „брак“

Truth-Behind-Alleged-Marriage-of-ISIS-Member-with-7-Year-Old-Girl

Джихадистите от ИД имат свой пазар на роби и конкретен ценоразпис за закупуването им като „съпруги“ или ползването им за сексуални услуги. Терористите продават жени и деца като месо в месарница и дори се рекламират в интернет.

cenorazpisisis1

Каталогът с роби

Сайтът shoebat.com публикува снимка с „каталог“ на Ислямска Държава и го преведе на английски език. Според каталога, секс с едногодишно бебе струва $ 172 долара, джихадистите имат и тарифа за „стандартни услуги“. „Стоката“, която предлагат ислямистите наричат просто „плячка“ и „сексуални роби“.

Ето какво още пише на сайта, който разкрива схемата за търгуване с роби на „Ислямска държава”:

„Източници от средния Изток докладват за хиляди невинни християнски и кюрдски жени, които попадат в това – те са изнасилвани, отвличани, убивани и принуждавани да влизат в бракове. Източниците твърдят, че най-красивите жени за продажба са насочвани именно към „Ислямска държава” и са убивани, ако откажат да практикуват секс-Джихад”.

Пак на същия сайт се разказва още за т.нар от мюсюлманите „Misyar marriage”, което в превод означава „бракът на пътуващия” и е вид „брачен“ контакт, който цели да позволи легален секс за мюсюлманите. Разбира се, жената няма право на отказ и на глас.

 

Ценова листа – продажба на плячка

Бяхме информирани, че пазарът на жени е започнал да намалява цените, което влияе върху нуждите на „Ислямска държава” и финансирането на Муджихидините. Затова, търговският отдел реши да фиксира цени, що се отнася до продажбата на жени. Следователно, всички участници в търга трябва да спазват този ценоразпис, в противен случай, ако нарушат правилата – ще бъдат екзекутирани”.

Цена в динари / Мърчандайз

$75,000 age 30-40/Yezidi/Christian /възраст/кюрди/ християни/

$100,000 age 20-30/Yezidi/Christian

$150,000 age 10-20/Yezidi/Christian

$50,000 age 40-50/Yezidi/Christian

$200,000 age 1-9/Yezidi/Christian

Ограничение до 3 сексуални роба с изключение на чуждестранните продажби – на турци, сирийци и на клиенти от страните от Персийския залив. Намалението на цените от „Ислямска държава” е, за да ускори продажбата на секс роби, тъй като има излишък от стока. Клиентите от Турция, Сирия и държавите от Персийския залив могат да пазаруват повече от 3 роби, което включва – от зрели жени, през млади момичета, тийнейджърки и дори до новородени. Уговорките варират между 86 долара и 100,000 иракски динара.„

 

28 коментара to “Секс с 1-годишно бебе – 172 долара, вижте каталога с роби на Ислямска Държава”

  1. нека алах ги накаже

  2. Сапун,сапун и само НА сапун за резаците ХАЙЛ ХИТЛЕР ,С ГОЛИ РЪЦЕ НА ТАКИВА МОГА ДА ИЗТРЪГНА ГРЪКЛЯНА , ЕЙ БОГУ…

  3. Само като видях снимката на разплаканото дете ме заболя сърцето. Живеем в наистина жесток свят и не мога да разбера защо ООН не се намесват.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s