Показаха сателитна снимка, на която се вижда, че малайзийския „Боинг“ е свален от изтребител

Сензационна сателитна снимка дава нова светлина на разследването на инцидента с малайзийския боинг над Украйна от юли тази година

Untitled

Американски експерт е изпратил сателитна снимка до редакцията на руския „Първи канал“, на която се вижда, че изтребител – най-вероятно МиГ-29 на украинските ВВС, е произвел фаталния удар, който доведе до смъртта на всичките пасажери на борда на МН-17.

На снимката, показана от руския Първи канал, се вижда как изтребител изстрелва ракета срещу самолет с размерите на сваления боинг. Фотографията е изпратена на редакцията от американски авиационен експерт. Той твърди, че Боингът първо е обстрелян с картечница от изтребителя, а след това е свален с ракета.

Припомняме, че последните заключения, които холандската разследваща комисия изнесе е, че https://i0.wp.com/www.voltairenet.org/local/cache-vignettes/L400xH266/24-9-059ab.jpgмалайзкийския „Боинг-777“ е бил „пробит във въздуха от голямо количество обекти, летящи с висока скорост.“ По кабината на сваления „Боинг“ ясно се виждат дупки, причинени от картечен огън, най-вероятно от украинския самолет, който се е намирал близо до пътническия самолет. Това окончателно изключва обвиненията срещу опълченците, които се базират единствено на риторика и тъй като губят тежестта си поддръжниците им изгубиха първоначалния си интерес към трагедията.

Колегите от „Voltaire Network“ публикуваха доста интересен и обстоен анализ за събитията, довели до свалянето на малайзийския пътнически самолет на 17 юли 2014г.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s