Видео: Украински войници са изгорили жив опълченец и са убили още двамa други

Трима убити опълченци, ескортиращи като мярка за безопасност камион с хуманитарна помощ от Русия са били разстреляни от украинската армия

Untitled

Това се случва въпреки приетото примирие и дадения автономен статус на Донецк и Луганск, където бяха самообявени двете народни републики.

Трима души, най-вероятно част от ескорта на камион с хуманитарна помощ, предназначена

за жители от Източна Украйна са били зверски екзекутирани от украинската армия. Единия от убитите е бил извлечен от автомобила и подпален жив. Това става ясно от кадрите, съдържащи се във видеоклип, който бе разпространен в сайтовете за видеосподеляне.

Преди няколко месеца Киев стартира „антитерористичната операция“ в югоизточните части на страната, където украинската армия беше посрещната гневно от жителите. В продължение на няколко месеца украинската армия обстрелваше градовете безразборно с артилерия, касетъчни боеприпаси и ракети. Поне 4,000 души са били убити от началото на конфликта между украинската армия и про-руските сепаратисти. Въпреки многобройните документирани зверства от страна на украинската армия над цивилни и Европейския съюз и САЩ нито веднъж не призоваха Киев да съблюдава действията на собствената си армия. За нещастие повечето корпоративни медии също не проявяват особен „интерес“ към случващото се с невинните граждани на Източна Украйна, следвайки редакционната политика да твърдят, че „украинската армия бомбардира сепаратисти“.

Неотдавна беше прието споразумение за прекратяване на огъня и обмен на военнопленници, което и двете страни не спазват.

 

2 Коментари to “Видео: Украински войници са изгорили жив опълченец и са убили още двамa други”

  1. От къде знаете , че украински войници са убили шофьора и другия ?! Аз например не виждам от къде вие стигате до това заключение !!! Няма покритие между гръмкото заглавие и клипа !! Както няма покритие голямата лъжа на Русия , че няма руска армия в Украйна !!!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s