Украйна фалира

Украинския министър по икономическото развитие и търговията на Украйна призна, че страната се намира във фалит

655-402-ukrajna-ajvaras-abromavichus

Новият министър на икономическото развитие и търговията на Украйна Айварас Абромавичус заяви, че страната, по същество, е банкрутиралa.

„Държавата, общо взето, е банкрутирала, затова да се очаква, че ние ще създадем действителни, а не декларативни програми за стимулиране, е просто нереално. Затова главното е да не се пречи на бизнеса, а бизнесът ще се оправи“, каза Абромавичус, цитиран от „Lenta.ru“.

Бившият гражданин на Литва Айварас Абромавичус получи украинско гражданство и бе одобрен на поста от Радата на 2 декември. Това стана, след като бяха нанесени поправки в украинската конституция, които позволиха на чужди граждани да оглавяват министерства и държавни постове в новото правителство на страната.

Редица ключови институции и министерства в новото правителство на Украйна бяха оглавени от граждани на чужди държави (повечето от САЩ и Канада) по предложение на фонда за набиране на професионални кадри на Джордж Сорос „Renaissance Foundation“. Голяма част от организаторите на „Евромайдан“-а са възпитаници на същия фонд на известния милиардер.

Етикети: ,

3 Коментари to “Украйна фалира”

  1. Хайде къде е Оважаваното президентче ирландската пастирка, къде министърчето на вън. работи Митевчето каде са другите клакьори на ФАЩ на почнат да плюят по Русия и Путин, че украинците си внесоха министри от чужбина все избрани соросоидни възпитаници. Русия е виновна, Путин е виновен, че украинците са идиоти. Те такова нещо не се бе случвало по тоя луд, луд свят.

  2. В Украинското правителство и парламент май само чифути са влезли тцтцтц

    • Леле мале ! Ами сега ако рекат да си направят чифутска житница от Украйна, ние пак ще останем на сухо !
      Ни газопровод, ни житница !

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s