(Видео) Неонацисти обраха банка в центъра на Киев и разстреляха американски гражданин

Крайно-десните радикали нахлули в банката, находяща се в центъра на Киев, близо до националния стадион „Олимпийски“ и открили огън, крещейки че там са се събрали „сепаратисти“. Инцидента беше „затъмнен“ от повечето украински медии.

Untitled

В сданието на банката се провеждал икономически семинар, на който присъствали експерти, включително и американски. По време на семинара група от крайно-десни радикали нахлува в сградата и започва да стреля тъй като според тях в нея са се събрали „сепаратисти“.

Камерите в банката са запечатали как маскираните и въоръжени лица нахлуват. Те откриват безразборна стрелба, събират всичко ценно, което участниците в семинара са носели в себе си, отвличат домакина на мероприятието, а един американски гражданин е постъпил в болница с огнестрелна рана.

Нито една украинска медия не отрази инцидента, въпреки че той се случва в центъра на украинската столица…

2 Коментари to “(Видео) Неонацисти обраха банка в центъра на Киев и разстреляха американски гражданин”

  1. Освен на комплексари,стадионът е дом и на много будни хора.Много е лесно да наречеш някого „наркоманизиран футболен фен“.Специално от Нацистка Германия,България освен добавени теритоии нищо друго не е видяла,драги сънародници.

  2. Громят невидими „сепаратисти“ и между другото вършат обичайната си работа като крайно десни неоназистки зомбита – грабят и убиват……тези боклуци навсякъде са едни и същи, тъпи наркоманизирани футболни фенчета, с бащи алкохолици и майки „леки жени“…оттам проблемен пуберитет и резултата е на лице – един завършен кръгъл идиот, неосъществен в живота мразещ всичко и готов на всякакви извращения антисоциален психопат. Мястото на подобни боклуци е в затвора.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s