Немски генерал: Ако в Украйна имаше руски войски, всичко щеше да свърши за 48 часа

Харалд Куят, немски генерал от резерва и бивш председател на военния комитет на НАТО (2002-2005) заяви в интервю за ARD, че няма никакви доказателство, че руски войници се бият на страната на опълченците в Източна Украйна

20150210.vvdntezgzw

В Източна Украйна няма редовна руска армия, никакви доказателства за противното няма и не са изнесени. Това казва в интервю за ARD бившият председател на военния комитет на НАТО, генералът от резерва на немската армия Харалд Куят.

Според него, Владимир Путин няма интерес да настъпва към Киев.

„Той каза, че ако поиска, то за две седмици ще влезе в украинската столица. Това е доста преувеличено, всъщност, ако Русия тръгне с армията си, тя ще влезе в Киев за пет-шест дни”, смята генералът.

Той е категоричен, че ако редовна руска армия влезе на територията на Източна Украйна, конфликтът ще бъде решен за 48 часа.

4 коментара to “Немски генерал: Ако в Украйна имаше руски войски, всичко щеше да свърши за 48 часа”

  1. В този руски сайт само такива лъжи има

  2. Щом живееш на собствената си територия от векове никой няма право да ти диктува каквито и да е условия а и тая държава (Украйна) е създадена изкуствено (по политически съображения) като Македония. Така че след като запада помогна на албанците да създадът на исторически сръбска територия република Косово защо пречи на руснаците от югозапада в тоя район да се самоопределят с кого да бъдат?

  3. РУСИЯ НЯМА АБСОЛЮТНО НИЩО ОБЩО С ВОЙНАТА В УКРАЙНА . # СРЕЩУ УКРАИНЦИТЕ ВОЮВАТ РУСКИ ВОЕННИ КОИТО СА В ОТПУСК . # НЕ Е ЗАБРАНЕНО ДА СЕ ПОЧИВА ПРЕЗ ОТПУСКАТА ЗАД ГРАНИЦА (на Камчия например). # КОГАТО СЕ ВЪРНАТ ПУТИН ЩЕ ГИ НАКАЖЕ С МЪМРЕНЕ, ЧЕ СА ИЗЛЕЗЛИ В ОТПУСК С ТАНКОВЕ И ГРАНАТОМЕТИ, ВМЕСТО СЪС ЗАПОРОЖЦИ И ТЕНИСРАКЕТИ.

  4. Пич нещо не си в час -какви 48 часа бе?да не са 4 часа?

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s