Шведски полицай срещу 9-годишно дете…

Видео, на което се вижда как полицаи задържат 9-годишно дете и удрят и притискат главата му в бетонния под, докато то плаче и крещи предизвика вълна от възмущение в интернет и социалните мрежи 

Без име

В интернет и социалните мрежи едно видео набра голяма популярност и предизвика вълна на възмущение. Става дума за едно клипче, на което се вижда как шведски полицаи задържат 9-годишно хлапе, което не е платило билетчето си в метрото.

За това, че е пътувало гратис, с още един свой приятел, момчето е тръшнато на бетонния под, полицая го притиска с колене и ръце и периодично удря и притиска главата му в пода.

Възмутени свидетели заснемат как тежащото около 30 килограма дете плаче и крещи, докато полицая го притиска в земята. 

Оказа се, че 9-годишното момче е избягало от дом за настаняване на деца в опасност. Вероятно е дошло от някоя размирна държава в Близкия изток, а каква е съдбата на родителите му не е ясно. Потребителите коментират, че вероятно детето е било твърде изплашено и това го е подтикнало да избяга от дома. Може би е било разделено при някакви обстоятелства от родителите си. 

В момента на „задържането“ му момчето е толкова уплашено, че докато полицая удря и натиска главата му в бетонния под момчето започва да казва мюсюлманска молитва, която се рецитира в мигове на смъртна опасност и голяма беда…

Потребителите недоумяват защо двама полицаи трябва да се отнасят толкова жестоко с едно 9-годишно момче, тежащо около 30 килограма. Само теглото на единия от служителите на реда е няколко пъти колкото неговото. Защо въобще вместо да обърнат внимание на това, че детето е безпризорно и е избягало от дом за настаняване на деца в опасност те бързат, надвишавайки многократно силата, която следва да употребят, да го задържат, защото заедно с другото момче е пътувало гратис в метрото…

 

7 коментара to “Шведски полицай срещу 9-годишно дете…”

  1. Е това е то демокрацията! Борци за човешки права! Напред към свободата и ЕС! Евро-атлантически цености!

  2. Някой обърна ли внимание на знака който правеше с ръка детето, беше знака на „Ислямска държава“…..!

  3. Едно уточнение, това не е полицай! Това е службата за охрана. Сега оттук нататък аз нямам думи за това, което се случва. Преди 14 години, при такъв инцидент, охранителната фирма в метрото счупи врата на един гратисчия.

  4. В Швеция всички трябва да мълчат и да гледат нещо в телефоните си, без да имат никакви реакции, камо ли да не си платят возенето в градския транспорт. Всичко що „не слушка“ се въдворява в психиатрични домове или ги тъпчат с лекарства.

  5. това са ни евроатлантизма и западната цивилизация -терор и робовладелство

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s