Кораб с оръжия плава от Бургас към Украйна

680 тона боеприпаси, предоставени от различни държави-членки на НАТО са отплавали от пристанището в Бургас към украинското товарно пристанище „Октябрск“

yasar-abi-1155395

От Бургас към украинското пристанище „Октябрск“ в гр. Николаев под Панамски флаг е тръгнал товарният кораб „Yasar Abi“.

Пристанище „Октябрск“ е специализиран порт за транзит на въоръжение и боеприпаси.

В кораба е натоварен смъртоносен товар – 680 тона различни боеприпаси от НАТО-вски страни. Практически Киев не разполага в момента със свои боеприпаси.

На 3 януари т.г. „Yasar Abi“ е посетил грузинския порт Поти, където се намира военно-морската база на Грузия, а от 20 януари 2015 година се товареше на док в Бургас.

В момента пълният с боеприпаси кораб бърза на помощ на разбитата украинска армия, за да може тя да продължи да унищожава своето собствено население.

България и българския народ вече са изцапани с кръвта на невинни хора, благодарение на своето „умно“ правителство и Народно събрание…

8 коментара to “Кораб с оръжия плава от Бургас към Украйна”

 1. Абе, толкова ли нямат руснаците една подводница да нацелят това корито. После знаеш ли дали не са се ударили в някоя скала. Инциденти на море, колкото искаш.

 2. За разлика от България, която може да е воювала срещу Росия и СССР но никога не е пращала войски на руска територия, Русия и СССР за последните 100 години редовно ни посещават. На всичко отгоре и руските окупатори ядат голям пердах през 1 вата световна, /ма не гу пишеши в комун.читанки/. Ам, чи не знам кой е агресор, вече и кой ти е брат???? Тоя дето ти идва на гости с танк и те бомбардира или какво? За сега никой не ни дал хляб/само царевица веднъж/.. .Е и Англо-американските миротворци изсипаха 1000 тона бомби над многострадалното ни отечество, ама кво стана?- станахаме членове на НАТО-оо. Еми ще си изпълняваме членските задължения..Е че Украйна да не е по малко братска славянска държава?

  • Докато Украйна се управлява от проамериканската фашистка хунта не ни е брат. Колкото до ПСВ руските войски за били деморализирани, революцията е била в навечерието си, те не са искали да се бият за императора затова си ги бил. И като ги бил какво постигна, тъпако?! Едно голямо нищо. Без Русия БГ винаги е била едно голямо нищо. След ВСВ добре,че диктатора Сталин ни спасява задниците защото САЩ Англия са искали да ни третират наравно със Германия като загубили и агресори.

   • Асене, в началото на коментара си си прав. След това се изявяваш като български родоотстъпник! Ще кажеш:
    „Не съм единственият. Ние сме толкова много ….“

   • Реалист съм, а не родоостъпник. Защо трябва като слепец и фанатик да подкрепям някакви действие на политиците от миналото,които са довели до катастрофа? Това ли означава да си бг и патриот?! Да бъдеш конформист, да не анализираш без емоции историята, да подкрепяш грешките, без да си вадиш изводите? Затова целия ни 20 век е загубен.Сега така започваме и 21 век. За всеки провал има виновни. В случая са българи като теб и мен, и трябва а си го кажем. Да се гордееш,че си спечелил битка,а си загубил войната е много глупаво.

 3. В Каспийско е бе… точно до Мурманск, по точно на 20 километра от Хабаровск…

 4. „Браво“ на България, вече участваме с пълна пара във войната на САЩ!

 5. Това в Азовско или Черно море е?

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s