Извънземните?! Наистина ли, г-н съветник на американския президент?

Не Либия, Ирак, Афганистан, Сирия или Украйна са главния провал на главния съветник на американския президент, а според него – това че не е успял да убеди Обама да разсекрети всичко, което САЩ 

Barack Obama, John Podesta

Подмяната на съветниците на американския президент Барак Обама тече. За пръв път от 1921 година насам Съвета за външни отношения на САЩ иска официално от американския президент да уволни съветниците си и да му бъдат назначени служебни – по равен брой от двете водещи партии, за да бъде поправен хаосът, който Обама сътвори на международната арена.

В петък с поста си се раздели Джон Подеста, който „емигрира“ в предизборния щаб на кандидатиралата се за президент Хилари Клинтън. Подеста беше главен съветник на Барак Обама. 

Без име

Барак Обама, който няма ясна позиция и стратегия за Сирия, очевидно и за Украйна и то в еднакъв аспект: да се въоръжават ли наемниците в Сирия и украинската армия в Украйна и докъде да се стигне в намесата на САЩ, опитвайки се да парира опитите на неоконите и хардлайнерите, които настояват САЩ и НАТО да се включат открито в Украйна и Сирия, е подложен на сериозни критики. Същевременно ЦРУ и определени кръгове прокарват външна политика на САЩ, различаваща се от тази, която се опитва да полага американския президент.

Логично, след като беше махнат от поста си на главен съветник Джон Подеста направи равносметка за успехите и провалите си. За целта използва социалната мрежа Twitter.

И изненада: най-големия му провал за 2014 година бил, че не настоял да се разкрие всичко, което САЩ знае за…извънземните. Не хаоса в Сирия и Украйна, не това че Афганистан се превърна в производител номер едно на хероин във света под окупацията на САЩ и НАТО, не адът в Либия, не допускането „Ислямска Държава“ да завладее огромни територии под носа на САЩ в Ирак. Извънземните. 

Сериозно ли? Въобще има ли си представа сегашния президент и американската държава какво се случва на международната арена и до какво водят действията им? 

Господин Подеста не трябва да се притеснява – виждайки в какво бунище превърнахме собствената си плаента, едва ли извънземните скоро биха ни навестили. Ако въобще съществуват. Но е много по-удобно да се пусне „дъвката“ с извънземните, отколкото да се коментират политиките, които доведоха до разкола във върховете на властта в САЩ и които ще решат съдбите на цели държави като Сирия и Украйна.

4 коментара to “Извънземните?! Наистина ли, г-н съветник на американския президент?”

 1. Ако извънземни е другото име на евреите, съм съгласен с Джон Подеста.

 2. Мисля,че въпросът с извънземните се неглижира, включително в тази статия.
  Навярно са верни слуховете, че са вече сред нас и са на ключови позиции в световната политика.
  Работата е много дебела!

  • Значи не са дружелюбни ако излезе вярна теорията за рептилите.

   • Господа коментатори,

    Моля Ви изплюйте „дъвките си“ преди да коментирате, защото излиза наяве и още колко много други хора „двчат дъвки“, докато одобряват коментарите Ви, публикувани в сайта.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s