В Дания искат да въведат порното като част от образователната система

В Дания обмислят порното да се въведе с образователни цели в по-горните класове. Подобна дискусия тече във Великобритания и Швеция

High_school_students

В Дания предлагат да се прожектират порно филми на учениците от гимназиалнтие класове, съобщи Nationalt.Идеята идва от преподавателя по сексология в Олборгския университет професор Кристиан Граугард.

По думите на преподавателя това било необходимо, за да можели подрастващите да правят разлика между истинския секс и филмите за възрастни. Имало голям риск да не могат да направят разликата сами без насоките на сексолози и преподаватели, смята Граугард.

Порнографията е забранена в Дания от 1967г. Според проучванията обаче в скандинавските държави младите хора са едни от най-запалените по порнографските филми. Данни на The Local сочат, че 99% от момчетата и 86% от девойките в тези държави гледат филми за възрастни.

„Сексуалното образование

“ е сравнително нов термин и дискусиите докъде то трябва да се разпростира и от каква възраст предизвикват дебати в Европа. Във Великобритания и Швеция идеите, предложени от датския професор вече се дискутират също.

През 2010 г. Европейското бюро на Световната здравна организация разработи програмата „Стандарти за сексуалното възпитание“, според която сексуалната просвета трябва да започва още в бебешка възраст. Например: на децата от 0 до 4 години трябвало да се дава информация за „чувството на радост и удоволствие от докосването до собственото тяло и от мастурбацията в ранна възраст. Детето трябва да знае, че насладата от физическата близост е нормална част от живота на всеки човек“.

Наред с развращаването на децата от най-ранна детска възраст под предлог за „сексуална свобода и толерантност“ в редица държави открито или неотрито се легализират еднополовите бракове, въвежда се „трети пол“, а стриктно се „пазят“ правата и на други сексуални малцинства като транс-сексуалните, педофилите и дори зоофилите.

8 коментара to “В Дания искат да въведат порното като част от образователната система”

 1. Майка им да ЕБА! ЕВРЕЙСКА ПАПЛАЧ! Сигурен съм, че ще ме цензурирате или изтриете, но майната му, Ще си го кажа а вие правете каквото си щете! Но да знаете, че за това измираме като плъхове в лаборатория.

  Унищожават ни бе ТЪПАЦИ, ИДИОТИ, ДЕБИЛИ ли сте, какви сте?!? Това е „Прозорецът на Овертон“, бе необразовани селяци. То аз съм селянин, но има невъобразимно огромна разлика до селяк!

  „Прозорецът на Овертон“ така започва, от много далеч. Вижте какво стана с педеращината. Вече и деца могат да осиновяват!!!

  В ПРЕСТЪПЕН Израел НЯМА хазард, порнография, НПО и всякакви свинщини които биха могли да дестабилизират престъпния еврейски свят! Всико това е „дадено“ на ТЪПИТЕ ГОИ!!! Аз НЕ СЪМ ГОЯ!!!

  След като веднъж е повдигната темата до 10 години ще бъде поставена за дискутиране. Четете „Прозорецът на Овертон“ преди да е станало късно. Четете арабските мислители. Онези истинските араби, а не онази паплач която ви лансират от платените канали. Подмяната на ценностите, на морала и обезличаването на нациите е в ход от десетилетия. „Големият план“ е да се „размият“ нациите до такава степен, че да не остане народ който да може да заяви аз съм от този народ и род. Целта е тотален моралният упадък, пълна – скотска, необразованост. В училищата и университетите учат ШИБАНИ ХУМАНИТАРНИ ДИВОТИИ, НО НЕ И ТЕХНИЧЕСКИ И ПРИРОДНИ НАУКИ. Занимават учащите с изледвания за ШИБАНИЯТ ТРЕТИ ПОЛ! А сега и с ПОРНО!!!

  АААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААААА!!!!!!!!!!!!

  Истинската наука и знание се пази за изверзите идеолози на унищожението на народите които не произлизат от евреите. А те дори не са семити. Лъжат!!!
  Само погледнете как „обучението“ на децата да се учат да мастурбират и че да ги докосват (мазните, мръсни перверзни ръчища на евреина педофил) е хубаво си КОРЕСПОНДИРА с Талмуда и позволеното на евреина педофил изнасилване на 3 (ТРИ) годишно дете!!!

  Така се започна и с педеращината мамка му! ТАКА СЕ ЗАПОЧНА!!!

 2. Евроценности… католическа им работа!

 3. Що за глупава статия,по добре да гледат и да ги обучават,отколкото да гледат тайно както ние навремето!

  • Това го обясни на децата си!

  • Всеки гледа или е гледал порно. Но това е нещо различно от това да ти го прожектират на детето в училище…поне аз не мога да си го представя като някакъв елемент, допълващ образователната система, честно…

 4. Ама вие май се обявявате против евреопейската ценностна система ?!

 5. Еврогейска работа.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s