Руски самолети отново се подиграват с американски военен кораб

Шест кораба на НАТО навлязоха в Черно море в опит да провокират Русия и да демонстрират решителност и сила

Sukhoi_Su-30_inflight

Журналисти от полски телеканал съобщават, че руски изтребители Су-24 у Су-30 в хода на тренировъчни полети са взели за мишени кораби на НАТО, които понастоящем се намират в Черно море.

„Изтребители Су-30 и бомбардировачи Су-24, базирани в Крим, на 3 март проведоха имитация на атака над американския крайцер USS Vicksburg и турската фрегата Turgut Reis. Целта на учението беше проверка на механизмите „за преодоляване на ПВО“ на крайцера и фрегатата, тоест максимално приближаване до съдовете за ефективна атака“, пишат от „Ройтерс“ по данни на Wprost.

Кораби на НАТО навлязоха в Черно море за провеждане на провокационни учения с военноморските сили на България, Румъния и Турция.

Мнимата „атака“ на руските изтребители срещу американския крайцер и турската фрегата са предизвикали паника сред екипажите на двата бойни плавателни съда.

Тя напомня случая от Април 2014 година, когато когато руски Су-24 прелетя над US миноносеца „Доналд Кук“, имитирайки атака. В последствие целия екипаж на американския миноносец беше изтеглен в Румъния, където психолози започнаха да работят с тях, за да ги успокоят. Целия екипаж от 27 души на „Доналд Кук“ подаде оставка в последствие. Руския Су-24 се приближил до американския миноносец и изведнъж всички системи на кораба изгасват. След това пилота захожда, имитирайки атака, цели 12 пъти, което всява паника сред американците.

Американските моряци има от какво да се тревожат, защото според международните спогодби, военни кораби от страни, които не са съседни, могат да останат в Черно море максимум 14 дни. След това Русия има правото да ги потопи и това няма да се счита за военен акт. 

 

53 коментара to “Руски самолети отново се подиграват с американски военен кораб”

 1. няма по голями окупатори от америка. те са империя. Но и Рим е била империя

 2. Не може, просто не може АМЕРИКАНСКИ военни кораби да навлизат в Черно море! Няма да го позволя, ако трябва възстание ще направя, просто няма да стане! Защо всички скочиха срещу Бойко като каза, че не е съгласен военни кораби на САЩ да навлизат в Черно море!? Какво предателство е да подкрепи българин Русия??? Защо не вземем да скочим против натовските кораби и да направим стачка БЕЗ АМЕРИКАНСКИ ВОЕННИ КОРАБИ В ЧЕРНО МОРЕ! Аз винаги ще бъда за Русия и съм изкрено русофил. Тези американци ми лазят по нервите. По-добре ще е България да поддържа добри връзки с Русия. Те са най-голямата по площ и най-силната държава и си правим харакири, като се съюзяваме с американците против руснаците. И този ,,евреин“ който подкрепя военните американски кораби, който говори против Русия и който буквално подиграва Бойко за първото му нормално исказване, той говори против България, той не се ли замисля какво говори, дават го по телевията, пред цяла България! Що за евреин е човек, говорещ изцяло против Русия? Този просто ме разби… Той не осъзнава ли, че самия той, че семейството му живее тук, в България? Или ще направи като тоя, дето щеше да ни фалира държавата, ще избяга после в Америка? НЯМА да идват военни корани у нас, за Русия съм изцяло!

 3. Тия чугунени глави подкрепящи най-големия агресор в света, а именно САЩ, са за задължително психическо лечение!!! Абе, хора, я ми кажете, колко войни подпалиха американските изроди??? Ами Русия ??? Завършени глупаци сте, водещи се по акъла на поповете, които казват – НЕ МЕ ГЛЕДАЙ КАКВО ПРАВЯ, А МЕ СЛУШАЙ КАКВО ТИ ГОВОРЯ!!! Ако имате акъл на пиле, ще се сетите за какво ви пиша!!! Иначе мойто ще е губене на време!……… 😦

 4. По въпроса, присъединявали ли са/ завоювали ли са/ чужди територии американците?Отговорът е да. В края на 19-ти век, към щатите , след война с Мексико е присъединен Тексас. Огромна територия, една трета от тогавашно Мексико. А сега си отговорете на въпроса, защо именно този щат иска да напусне САЩ?

 5. До А.D. /Аз съм дупе/. Скъпи, САЩ са самоотцепила се /с декларация и войничка/ територия от Великобритания.

 6. Какво значи A.D.? Най-вероятно „Аз съм дупе“. Или по точно „Аз съм тъп гъз“

 7. анализ на документални филми от инцидента в Черно море подава:
  „Проникват извънземни негодници,вероятно базирани към нарочно внедрени холограмни оръжия/лепенки в американски кораби“

  На заснети от американския военен кораб кадри отлично се вижда кога Су 24 влиза в обемното поле на извънземните нашественици навлизащи с Американския военен кораб в Черно море / в случая опитват се да стигнат до Сибир..
  Закачени за кораба един дивизион „нашественици“ към стандартен техен обемен балон и две „малки роти“ Има специфични звуци издавани от техните съединения които се чуват на записите ..

  За първи път бяха засечени опасни нашественици при спирането на Иранските военни кораби преди СУец..Тогава охраната на Региона до средиземно море подаде срочно да бъдат задържани и върнати обратно в Иран..З а съжаление обсебените обемно катери бяха допуснати до Сирия.Последва пробив в отбраната и продължаваща и досега кръвопролитна ненужна война..
  След показния широко рекламиран акт в Волгоград .
  Нашествениците проникнаха с два американски военни кораба в Черно море..ДОбраха се до Украйна ,декодираха я и последва мръсен зомби преврат ..Нарочно наркоманизирани в Киев бяха използвани да насъскат НАТО и САЩ за ядрена война против Русия и Москва..
  Нашественици закачени з а кораби на НАТО и САЩ се виждат като обемни балони закачени за корабите вкл на височина до няколко километра.

  Анализи на предишни нашествия подават, че обикновенно почват с вътрешни кръвопролития и войни ..По време на атаките /император Юстин – ЮСтиниан /Византия има описани серии от тежки земетресения и последвала чумна пандемия..Ползват нарочно подавани спец частици при изригвания на вулкани в Исландия за масови манипулации и ДМК.

 8. Майната на всички ачерикански подлоги и гъзолизци! Пише ви един бивш военен. Бивш защото не иска да е в редиците на една група въоръжени (група защото това нащо не е армия събира се на единия сектор на националния стадион) служеща на еврейско – турските интереси!!!!

 9. Коментира се че САЩ не си била увеличила територията.Аз си спомням Гренада. Нека всички американски мекерета си спомнят занея. Ако таметта им екъса да отворят и да прочетат.

 10. До Анонимен
  март 9, 2015 в 13:47
  Верно ли не са добавяли територии американците, след като добавиха още 3 щата (и три звезди на знамето си) за последните 100 години?
  Тази площ да не от бога паднала?

 11. До сега не бях срещал толкова отявлен привърженик на САЩ но знай човече че америка никога не е била велика и няма да бъде до тогава докато не спре да се меси във вътрешните работи на която и да е страна.Какво правеха в Косово нямаха работа там и сърбите им го показаха явно като свалиха уж невидим самолет.Задай си въпроса защо тогава накараха нашите военни да изключат радарите си(които впрочем са стари руски).Ще ти отговоря защото те засичат невидимите им самолети.Защо беше войната в Афганистан и Ирак.Поинтересувай се малко преди да пишеш моля

 12. Американските моряци има от какво да се тревожат, защото според международните спогодби, военни кораби от страни, които не са съседни, могат да останат в Черно море максимум 14 дни. След това Русия има правото да ги потопи и това няма да се счита за военен акт.
  вярвам на това.И се моля, да е реалност,защото може да ни спаси

 13. Анализи на полети наоколо последните седмици подават следното ..нашите МИГ 29 засичат омазани петна в редица региони криещи извънземни нашественици проникващи през пробиви..Засечени с а и региони с високи напрежения заради готвени терористични масови погроми ..Петната се засичат както в Сирия и Украйна така и недалече от нашите граници..реакцията на американските моряци подава че на борда е имало обемно скрити извънземни нашественици..На налични кадри се засичат около предимно НАТовски или американски военни кораби като големи обемни чували на недалечно растояние вкл високо над кораба към който са привързани.
  .Нашествениците са човекоподобни облечени във военни форми и имат мощни генератори з а невидимост…
  На древна/средновековна/ картина показваща подобно нашествие преди мащабна чумна пандемия /изобразен е техен кораб нападнал през нашите измерения хора..Тези са формени въоръжени нарисувани в десния край на картината.има нарисувани духове на избити техни войници ,както и ония с косите/като скелети/…

 14. Мда, сега доумявам що за сайт е това, съжалявам, явно бавно стоплям…. Руски сайт, пишещ на български за проповядване на кремълската пропаганда и как Русия разбираш ли са най-добрички, а САЩ са враг номер едно на света. Видиш ли обаче, никой друг не го вижда това и всичко тича да се спасява от мизерията и липсата на технологично развитие (за простия човек, армията може и да си се развива технологично) в Руската комунистическа империя! Това ми е последния коментар, няма нужда да си правите труда да му отговаряте. Видях, че четете хубава „стара“ литература без достатъчно факти, писана от руски „видни“ историци! За щастие сега почнаха да излизат истини. Ако русия отворят архивите за свободно четене, ще се разбере кой всъщност „ЦОЦА“ и от кого е „ЦОЦАНО“. Като заключение ще кажа, златните резерви на страната отидоха в руснаците, не в американците, заради това сега сме най-бедни в Европа! А те ни „пуснаха“ да си правим каквото си искаме, защото повече няма какво да се вземе от тази страна, това е политиката на Русия,а не на САЩ в БЪЛГАРИЯ! Чао, живуркайте си с празните илюзии за живота в Русия и за „страхотните“ Волги и Лади (върха на руската технология предоставена на хората).

  • Ебаси тъпунгера си ходи се прегледай някъде малоумнико.

  • Много си тьп и глупав, и ли получаваш доларчета за да пееш тази песен!ние за разлика от тебе помним каква
   беше Бьлгария до 1987 година а сегашна Бьлгария е резултат на такива като тебе Американски и турски подлоги!Е С ,НАТО и Америка продьлжават да грабят Бьлгария с помоща на такива предатели като тебе

 15. А.Д. Халюцинации ли имаш, мания за преследване или са те изтървали от болницата. И в трите случая вземай си хапчетата, че всички не са толкова търпеливи, колкото Владимир Путин. Едва ли някой ще си губи времето да се гъбарка с тебе. Щото ДПС само това чакат да им паднеш голо дупе.

 16. „За разлика от руските имперци и убийци, американците не са анексирали и прибавяли нито милиметър територия принадлежаща на чужда държава към своята“

  А какво ще кажеш за Тексас, отнет от Мексико и присъединен към САЩ?

 17. „За разлика от руските имперци и убийци, американците не са анексирали и прибавяли нито милиметър територия принадлежаща на чужда държава към своята. Още повече да сеят разруха и да развиват война срещу свой хора, един етнос и религия“-……Ужас,много си зле! .Как е създадена Америка?Със завземана територия на индианците и „приобщаване“ на мексиканска земя.И не е водила война срещу нито една страна и етнос.?!Остана да напишеш като онази подлога президента,че във втората световна война са загинали американци ,германци ,англичани други /разбирай руски/ войници.

  • Много е готино да си вадиш неща от текста и да си ги интерпретираш, както намериш за добре. Явно ти е трудно да разбереш смисъла и ще го опростя: В новата история на света, американците колкото и войни да са водили, нямат увеличаване на територията си. Ако говорим за създаване на държави, ние също не сме цвете, както и никоя друга държава! Раса и етнос, разбирай, че войните на американците не са водени срещу християни и православни (с малко изключение при Югославия, но там се защитаваха човешки права и беше НАТО, не Америка едностранно). А по въпроса за втората световна, убитите от държавата руснаци след нея почти стигат броя на загиналите по време на битките… Не ми ги хвали изобщо, защото са далеч от развита държава, особено съдейки по начина на водене на външна политика. Сега извади пак три думи от тук и почни да си разсъждаваш!

   • САЩ са разпалили най-много военни конфликти след края на Втората световна, а това дали са прибавили „нови територии“ няма никакво значение, те имат военни бази в стотици държави по света, не ми обяснявай и как пазели Европа от „руската инвазия“, Европа за съжаление е един голям васал на САЩ и плахите опити на хора като Меркел да се „Еманципират“ от САЩ особено по въпросите като украинската криза, която стана благодарение на САЩ, драги, са показателни. Освен това Крим не е „прибавен“, прибавен беше към Украйна през 1954г., сега си беше взет обратно, а кранчето с полу-безплатния газ беше врътнат. Много е просто – двама души като се развеждат, всеки си взима неговото си и кой откъде е. Какво търсят американците в Европа и защо превръщат Украйна в европейски Ирак е по-интересен въпрос. Пак повтарям – моля те не ми обяснявай как ни пазели от „лошата русия“.

   • Ами , защо са им тогава на американците ,толкова самолетоносачи , сигурно да се пазят от Канада и Мексико ?.

 18. Само лаете американски подлоги жалко е само, че и вие няма да доживеете ядрена война .Защото ще бъдете изпържени живи. Русия няма нужда от насрани психолози, защото има нещо, което вие кучета и цялата Хамериканска армия нямате.Tо се казва инат, мъжество и най вече професионализъм и знайте, че хубаво квичите ама Русия няма изобщо да се мъчи да ни напада .Cамо ще си пусне една дивизия Смерч и толкоз, а кой е мъж то се вижда и с просто око. Я попитайте вашите американски господари, дето им се слагате, защо окупират България ,а дори и в соца Кремъл не ни е окупирал и понеже квичите, а не виждате истината вижте в ютюб един клип на който един Руски генерал казва в ефир над Вашингтон лети Руски Су 37 намерете го…..

  • Мдаа, определено соца е промил много мозъци та даже се опитва и да продължава. България е окупирана от руските сили отще преди края на втората световна, след това просто генералите си остават тука да следят как се изпълняват нарежданията от кремъл! От някой няма отърване и до днес за жалост. Корабите са на НАТО, не само американски. В армадата има и турски фрегати, както и европейски кораби. За разлика от руските имперци и убийци, американците не са анексирали и прибавяли нито милиметър територия принадлежаща на чужда държава към своята. Още повече да сеят разруха и да развиват война срещу свой хора, един етнос и религия! Докато държането на съюзнически сили в страната е много далеч от окупация. Даже по-добре, тъкмо „Смерч-а“ ще се поизпоти малко, ако дойде. Даже най-добре корабите да минат под български и румънски флаг и да си седят в черно море постоянно за да им е гадно на русите!

   • Аха, а какво ще кажеш за партньорите ви в НАТО – Турция, наследниците на мирната Османска империя, която 5 века ни е държала под робство? Виждаш ли защо е много трудно, освен в нета, да си пишеш простотиите и да се ядосваш защо българите не мислели като тебе. Ами, не не мислят, за това и пропагандата, насочена към кретени като теб се увеличава в Източна Европа. Щото имаме проблеми с новия „цивилизационен избор“. Какви руски армии сънуваш, или може би халюцинираш от хапчетата? Последно чух за команден щаб или център на НАТО, американски танкове и войници….освен това още от 2004г. сме в НАТО, външния ни м-р е работил за САЩ и не знайно кой го доведе до президентчето ни – а да, а той пък е отвратителен пример за „йес мен“, лобист и гъзоблизец, опитващ се да се изкара голям приятел на САЩ като плюе по Русия. Американците нямат приятели, разберете го. За какво им е да прибавят територия – докато цоцат петрол на майната си от Ирак ли, какво до добавят? Или докато сега си развяват хуйовете в Украйна…какво търсят в Украйна и понеже много се интерсуваш от история хубаво е да прочетеш и историята на Украйна и пак да се върнеш да пишеш глупости.

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s