Украйна хваната в лъжа за сваления малайзийски „Боинг“ МН17

В унисон, украинските медии завъртяха информацията, че разследващата комисия от Холандия е заключила, че малайзийския „Боинг 777“ е бил свален от ракета земя-въздух от система „Бук“. Това принуди говорителя на официалната разследваща комисия да опровергае това твърдение

Untitled

Изведнъж западната преса изгуби интерес и забрави за сваления през Юли 2014 малайзийски „Боинг“.Причината е в липсата на доказателства, потвърждаващи появилото се още в първите часове след трагедията обвинение срещу Русия, че е отговорна за свалянето на МН17 над Украйна. Въпреки обвиненията САЩ отказва да представи „безспорните доказателства“, с които твърдеше, че разполага. Украйна пък крие данни от разследващата комисия от Холандия.

Тази седмица украинските медии започнаха да тиражират невярната информация, че разследващата комисия от Холандия е стигнала до извода, че самолетът бил свален от ракета земя-въздух, изстреляна от зенитно-ракетен комплекс „Бук“. Това принуди официалния говорител на разследващата комисия да опровергае публично твърденията на украинските медии.

„Мога категорично да потвърдя, че тази информация не е вярна“, заяви Вим де Бруин.

Украинските информационни сайтове и медии като тв-канал TSN или популярния вестник „Сегодня“ – собственост на олигарха и най-богат гражданин на Украйна Ринат Ахметов едновременно започнаха да цитират информация, която първо се появи в сайта „UAinfo“, който „цитира“ данни от националната медия на холандия – Nederlandse Omroep Stichting (NOS), че разследващата комисия от Холандия била заключила, че МН17 е бил свален с ракета земя-въздух, изстреляна от зенитно-ракетен комплекс „Бук“.

36

Статията във в-к „Сегодня“ (собственост на олигарха Ринат Ахметов)

За сметка на това обаче публикуваният през Септември 2014г. доклад на холандската разследваща комисия заключава, че малайзийския „Боинг“ е бил

„пробит във въздуха от голямо количество обекти, летящи с висока скорост.“

По кабината на сваления „Боинг“ ясно се виждат дупки, причинени от картечен огън, който няма как да бъде нанесен по друг начин, освен от друг самолет – боен. Въпреки това, за да запази неутралитет, холандската комисия заяви, че не може да прецени кой е свалил малайзийския „Боинг“ МН17 – опълченците, които всъщност не разполагат с изтребители, или ВВС на Украйна.

През октомври тази година се очаква нов доклад на разследващите от Холандия.

14769648553_beae8c1a94_o

На левия панел на пилотската кабина на МН17 се виждат ясно следите от картечен огън, който в доклада на разследващата комисия наричат „голямо количество обекти, летящи с висока скорост“

Украинската следа

Руското разузнаване предостави публично сателитни снимки, които показват, че в момента на свалянето на малайзийския „Боинг“ 777 над Украйна в близост до него е летял самолет на Су-25 на украинските ВВС.

Украйна отказва да отговори и на редица въпроси, като например защо маршрута на МН17 е бил променян няколко пъти и е бил насочен към размирната зона, над която бе свален. Украйна отказва да предостави и информация за разговорите между украинските диспечери и пилотите на малайзийския „Боинг“.

По всичко личи, че МН17 е свален във въздуха, това сочат и следите от картечен огън по кабината на самолета. Опълченците не разполагат с изстребители.

Появи се информация и кой е вероятния украински пилот, който е свалил малайзийския „Боинг“. Става дума за кап. Волошин от ВВС на Украйна. За това свидетелства негов колега пред „Kp.ru“. Ето какво разказва той:

big

– Къде се намирахте на 17 юли 2014г. – денят, в който беше свален малайзийския пътнически самолет над Украйна?

– Бях на територията на Украйна, град Днепропетровск, селището Авиаторско. Там има обикновено летище. На него бяха базирани изстребители и вертолети на украинските въздушни сили. Самолетите регулярно летяха и бомбардираха цели в Донецк и Луганск. Става дума за щурмови самолети Су-25. Това продължи дълго време.

– Защо смятате, че тези самолети имат връзка със свалянето на МН17?

– По няколко причини. Една от тях – от осемте самолета, които се намираха на летището, само два имаха ракети „въздух-въздух“.

– Разкажете за 17 юли.

– В този ден от сутринта се извършваха полети. Във втората половина на деня, няколко часа до свалянето на „Боинг“-а, бяха вдигнати във въздуха три щурмовика. Един от тях беше Су-25, въоръжен с ракетите „въздух-въздух“. В последствие два от самолетите бяха свалени. Су-25, който беше с ракетите се върна, но без тях. Пилотът беше много изплашен.

– Вие познавахте ли го и можете ли да кажете кой е той?

– Да, познавах го. Фамилията му е Волошин. Капитан Волошин.

– И двете ракети бяха изстреляни, така ли?

– Нямаше ги на самолета, когато се върна. Може да е реагирал бързо и в уплахата да е изстрелял ракетите срещу „Боинг“-а, считайки го за вражески, след като е станал свидетел как другите два Су-25 биват свалени. Реагирал е неадекватно в уплахата си.

– Тези ракети не могат ли да се използват срещу наземни цели?

– Безмислено е.

А какво казваше пилота на този самолет?

-След като излезе от самолета каза следната фраза „Това не беше самолета“. И вечерта, когато друг пилот го попита „Какво стана със самолета?“ Волошин му отговори: „Самолетът се оказа на неподходящо място в неподходящо време“

big

 

 

4 коментара to “Украйна хваната в лъжа за сваления малайзийски „Боинг“ МН17”

 1. Кой глупак ще повярва, че Су 25 с таван на полета 7,000 м ще свали Боинг летящ на 10,000 м?

  http://bg.wikipedia.org/wiki/%D0%A1%D1%83-25

  Цитирам: Таван на полета: 7 000 м

  Писна ми от кремълска пропаганда и дезинформация!

 2. Защо Холандия крие истината за сваления от Киевските фашисти малайзийски Б777…???

  Приятели,

  Със свалянето на Б777, над фашистката Лвовска хунта и американските им подстрекатели, надвисва съда за Престъпления срещу човечеството в Хага… Състоянието на лвовските фашисти и американските им подстрекатели може да се охаректеризира с три думи:

  Цяла година – ПАНИКА, ШОК, УЖАС…!!!

  Главният прокурор на Украйна, В.Ярема (яростен русофоб) е гарантирал пред Порошенко, че демократите-опълченци нямат и никога не са пленявали ЗРК “Бук” или С-300…!!! в-к Украинска правда.

  Американското разузнаване потвърждава, че по Б777 е била изстреляна ракета клас „земя-въздух”… и самолета е бил следван от украински военни самолети – http://itar-tass.com/proisshestviya/1325739.

  Информацията е напълно вярна, но иска пояснение…:
  1. Самолета първоначално е “поразен” в насрещен курс от украински комплекс “Бук” (снимките с шрапнелни попадения до пилотската кабина…). Екипажа е убит мигновенно, но… Б777 е прекалено голям и… продължава да лети на Автопилот…
  2. Прилага се и дублиращ вариант – Су-25 с два окачваеми контейнера с 23 мм. оръдия ГШ-23Л (скорострелност по 2400 снаряда, БК по 250 сн.) атакува и от дистанция около 200 – 300 м. сваля самолета с изстрели в опашната част на самолета (снимките с концентрираните многобройни пробойни).
  (С бордовото ГШ-30мм., не се стреля по въздушни цели, защото двигателите автоматично се отнемат на минимална мощност за 10 сек., при което налягането в кабината пада рязко и на височина 10 000 м. пилота ще колабира…, а ракетите Р-60 и Р-73 са със “стержнева” БЧ (метални пръчки дълги по 12 см.), са с топлинна глава за самонасочване и ще попаднат в двигателите, но са безполезни за свалянето на Б777 (дори двигателите да спрат, пилотите ще се обадят по радиото и могат да го приземят с “планиране”, но… пилотите вече са убити от ракета “Бук” и Б-777 трябва бързо да падне…!!!).
  http://www.globalresearch.ca/support-mh17-truth-osce-monitors-identify-shrapnel-like-holes-indicating-shelling-no-firm-evidence-of-a-missil
  3. Пилота на Су-25 няма височинно оборудване, затова Украинските диспечери са заповядали на Б777 да лети възможно най-ниско – 10 200 м. (по ограничение на височинното оборудване Су-25 лети до 7 000м., може да се изкачва и до 14 000м., но с опасност за пилота)
  4. Украинските диспечери преднамерено, с цел провокация срещу Донбаските демократи, са отклонили Б777 на 14 км. Встрани от “трасето”, за да прелети над зоната на Донбаските демократи, където за 3 дни са свалени поне 5 украински самолета…
  5. Пилота-фашист на Су-25 се хвали пред германски медии (Wahrheit fuer Deutschland ) за сваляното на Б777, но не казва – По чия заповед го е направил…!!!
  http://novorus.info/newsday/26135-pilot-su-25-sbivshiy-boing-priznalsya.html

  ИЗВОД.:
  – Свалянето на самолета е преднамерена провокация на лвовските фашисти, организирана и изпълнена под ръководството на ЦРУ, с цел – Дискредитиране на Донбаските демократи и Русия…!
  – Обама го призна косвено, като вместо да даде подробности по случая, се “разглаголства” фриволно на тема: – “Лошата Русия”…! http://lifenews.ru/news/136897

  Всичко е ясно на 99% …!!!

  ВИНОВНИ СА:
  1. САЩ, които платиха и ръководеха преврата в Киев, извършен от Лвовските фашисти…, управляват Украйна и организираха свалянето на малайзийският Б777…!
  2. НАЧАЛНИЦИТЕ от „РВД“ на Украйна… и тези които са им заповядали тази идиотщина – отклоняването на самолета в ЗОНА НА ВОЕННИ ДЕЙСТВИЯ…!!
  3. Неофашиста Порошенко, който за да го изберат за президент ИЗЛЪГА УКРАИНЦИТЕ, че ще спре войната срещу Донбаските демократи…, а вместо това я разпали… и даде заповед за свалянето на Б777…!!!

  В Киев вече започнаха бунтове срещу фашистката власт и “захвърчаха” оставки…, а междувременно – “Членовете” на Фашистката “Небесна сотня” вече превишиха 10 000 нещастника…

  НО… СКОРО, МНОГО СКОРО УКРАИНСКИЯТ НАРОД ЩЕ “ПРОГЛЕДНЕ”, САМ ЩЕ ИЗБИЕ ФАШИСТИТЕ СИ И ЩЕ ВИДИМ… “КОНФЕДЕРАЦИЯ УКРАЙНА”…!!!

  И това вече се знае от обществото в САЩ

 3. Май е мислел,че е стрелял по самолета на Путин 🙂 затова и казва:това не беше самолета!

 4. Виж пич. Следя блога ти и ми харесва как се опитваш да стигнеш до истината и макар, че понякога се поувличаш, повечето материали имат наистина отлична стойност…и са важна част от общата ни битка срещу глобализмът и корпорациите… В случая обаче това, което наричаш картечен огън, очевидно не е картечен огън. Многото летящи предмети са налице, но това не е картечен огън. Това са множество осколки от ракета земя – въздух. Ти си информиран човек, следователно ти е ясно как функционира тази амуниция. Знаеш, че взривателя на ракетата НЕ се активира от контакт с целта. Знаеш, че ракетата (бук) се взривява на разстояние (няколко метра) от целта, за да постигне много по – поразяващ ефект. Това се вижда от и на отломката, която си публикувал и която вече всички сме виждали хиляди пъти. Така, че теорията за втория самолет наистина е време да отлети към кошчето. Боингът е свален с ракета земя – въздух. Това е ясно. Виж, кой и как е изстрелял ракетата – това е съвсем друга работа. Има твърде много смущаващи информации + доказателствен материал – сателитни изобщажения за УКРАИНСКА система бук точно на пътя на боинга. Практически веднага след инцидента, същата система изчезва от локацията си. Всички знаем, че украинците са планирали няколко пъти свалянето на самолета на Путин. По някакви невероятни стечения на обстоятелствата същия самолет (с Путин вътре) прелита над същия район няколко дни преди свалянето на МХ17. Помисли над тая хипотеза. Със сигурност е очевидно, че укрите крият доказателства и пускат лъжи и дезинформации. Това само по себе си говори с децибели….

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s