Офицер от израелското разузнаване е убит във Сирия

Поредно странно събитие се случи на 13 март 2015, когато в Сирия заедно с дузина наемници беше убит и офицер от израелското разузнаване…

Violence continues to sweep across Aleppo

Сирийската авиация унищожи бункер на ислямски терористи в провинция Кунейтра, съобщава държавната информационна агенция САНА.

Ливанският в. „Ал-Ахбар“ (вести) подчертава, че в бункера се е провеждало съвещание на четиримата главатари на терористичната група „Ал-Файляк ал-Авал“ (Първият легион), на което е присъствал и израелски офицер с прозвище Джони. В съвещанието е взел участие и йордански офицер, който обаче е оцелял, макар и тежко ранен.

Под защитата на израелските окупационни сили от бункера са изведени 80 ранени терористи, които веднага са постъпили на лечение в израелски и йордански болници.

Поставените задачи пред терористичната групировка са да завземе няколко стратегически обекта в Южна Сирия. Там сирийската армия провежда успешни офанзиви за прочистване на триъгълника: Дамаск-Дараа-Кунейтра от терористи.

 

One Comment to “Офицер от израелското разузнаване е убит във Сирия”

  1. САЩ създадоха най-големите тероростични групировки в света и сега се правят на доблестни борци против теророризма.Най-голямата заплаха за световния мир са именно американците!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s