Боец от „Ислямска Държава“: Турция ни подкрепя много

Докато лежи в топло болнично легло в Турция, терорист от „Ислямска Държава“ призна в интервю пред турски журналист, по-късно разпространено от „Jerusalim Post“, че Турция оказва солидна подкрепа за „Ислямска Държава“

AK PARTI GENEL BASKANI VE BASBAKAN RECEP TAYYIP ERDOGAN

MEMRI (the Middle East Media Research Institute) предостави ексклузивно интервю на израелския „Jerusalim Post“ с джихадист от „Ислямска Държава“, който се намира на лечение в Турция. Интервюто е проведено от турския журналист Дениз Кахраман.

Джихадистът, който остава анонимен, потвърждава всеизвестната публична тайна, че в стремежът си да свали от власт Башар Асад в Сирия, Реджеп Ердоган, заедно със Съединените щати обучава и вкарва в Сирия хиляди джихадисти, които да се бият срещу правителствените войски в Сирия. Преди броени дни Турция направи още една важна крачка, предоставяйки въздушното си пространство и военната база „Инджерлик“ за американските изтребители, с които заедно турската авиация твърди, че ще прочиства позиции на ИД от турско-сирийската граница, създавайки „зона свободна от „Ислямска Държава“. 

Разбира се, Турция се зае да бомбардира кюрдите, които се бият срещу джихадистите, а целта на Съединените щати е да оправдаят нанасянето на въздушни удари по Сирия с борбата срещу терористичната организация.

В интервюто пред турския журналист терористът от „Ислямска Държава“ признава в прав текст, че успехите на сунитската терористична организация не биха били възможни без подкрепата на Турция.

„Правителството на Реджеп Таип Ердоган ни помогна много.“, заявява терористът, който е на лечение именно в турска болница. „Турция павира пътят за нас. Ако Турция не беше проявила такова разбиране, „Ислямска Държава“ нямаше да се намира там, където е сега. Много от нашите муджахидини получават помощ и лечение в Турция“, признава джихадистът от ИД.

Джихадистът обяснява на журналиста Дениз Кахраман, че официално сунитска Саудитска Арабия не оказва финансова и военна помощ на „Ислямска Държава“, но много богати фамилии от кралството осигуряват пари и помощ на терористите.

„Не получаваме директна подкрепа от Саудитска Арабия, но много саудитски фамилии, които вярват в джихада ни помагат.“, заявява терористът.

„Ще изградим Ислямския халифат по сунитския закон от Тигър до Йордан, Палестина и Ливан.“, допълва той.

Пред турския журналист той разказва своя „професионален път“ на терорист, който започнал от тренировъчен лагер на Ал Кайда в Ирак.

„Присъединих се към клетките през 2010 и заминах за Сирия през 2011г.“, разказва терористът. „Когато се видя, че групи като Свободната сирийска армия губят вярва в победата и не вървят по правия път ние се присъединихме към „Ислямска Държава“ и започнахме да се бием под нейния флаг“.

Джихадистът разкрива пред Кахраман, че редица чуждестранни разузнавания са правили опити да установят контакт с лидерите на „Ислямска Държава“, посочвайки държавните разузнавания на страни като Франция и Холандия. Те обаче не се интерсували от „свещенната война“, която ИД води в Сирия, а от активността на техните бойци в държавите им.

„Вместо да се интерсуват от действията ни в Сирия и Ирак, тези държави искаха само да научат за дейността на нашите муджахидини в техните държави“, обяснява той.

6 коментара to “Боец от „Ислямска Държава“: Турция ни подкрепя много”

 1. И аз ВИЗДАМ един посран ДЕМОКРАТОР……..Ами ти какво образУвание имаш, бе, шмиргел!? Като те чета, 3-ти клас си го повтарял май!? Четете си вестниците „Уикенд“ и „ШОК“, попивайте сензациите и изпъквайте с тях пред компанията Ви съмишленици, все мастити, еукариотни, безмозъчни организми..

 2. Турция е основния виновник за съсипването на Сирия и контролираните бежански потоци към ЕС. Тайиб създаде един нов халифат претендиращ да погълне целия свят и да изколи всички неислямисти принасяйки ги в жертва на Аллах. Надявам се да дойде ден, когато израелските атомни бомби изпепелят тази дивашка нация и разширят Босфора.

 3. Не само, че САЩ, Турция, Израел, НАТО (включително България помага с оръжие), Саудитска Арабия и Катар помагат на Ал Нусра фронт (Ал кайда) и ИД, ами нещата са още по-дълбоки. Цялата „арабска пролет” е операция на НАТО, Израел и кралствата от Персийският залив. Всички „цветни” революции след 2008 г. са организирани по един и същ начин: пари на Department of State, НПО на продажни граждани, захранвани с пари отвън, социални медии, които създават реалната организация и новините, разпространявани в западните медии. Тези структури разполагат с неограничени финансови и технически ресурси. Схемата за гарантиране на разпадът на България е идентична: чужди идеи, пари и помияри превръщат България в труп, който даже не може да се самоизхранва и запълват всички български структури със чуждо садържание.

  Manufactured Realities: The Truth About the Arab Spring, Occupy Movement and Anonymous
  http://www.infowars.com/manufactured-realities-the-truth-about-the-arab-spring-occupy-movement-and-anonymous/

  To understand the #iranElection operation is to understand the whole. As the manufactured “Arab Spring†has marched across the Middle East toppling governments in Tunisia, Yemen, Egypt, and Libya, and as operations continue in Iran, Saudi Arabia, Syria, Bahrain, Myanmar, and many others, the original goal of the #IranElection prototype (destabilization and regime change) has manifest over and over with exponentially increasing destruction, death, and deception.

  End of the Myth of Spontaneous Grassroots: Manufactured Social Consciousness Deciphered
  https://calloutjoe.wordpress.com/manufactured-realities/end-of-the-myth-of-spontaneous-grassroots/

 4. Ей ислямист неграмотен , марш в Турция !

 5. ВИЗДАМ ЧЕ ТОЗИ САИТ НА КГБ ОТНОВО ЗАПОЧНА ДА ПОСКА СТАТИИ ! ТОВА ЛИ ВИ ДИКТУВА РУСКОТО РАСУСНАВАНЕ БЕ БОКЛУЦИ МРАСНИ ВИЕ ЛИ ЩЕ РАЗРУШИТЕ ОСТОИТЕ НА ЕВРОАТЛАМТИЧЕСКА БАЛГАРИЯ БЕ СМЕШНИЦИ ! РАЗБЕРЕТЕ ГО НИЕ НАПРАВИХМЕ НАСИА ЦИВИЛИЗАЦИОНЕН ИЗБОР, СПРЕТЕ ДА ПРОПАГАНДИРАТЕ СРЕЩУ НАШИТЕ ЕВРОАТЛАМТИЧЕСКИ ПАРТНИОРИ КАКВАТО Е ТУРЦИЯ ! МРАСНИЦИ ! СИГОРНО МНОГО ПАРИ ВИ ДАВАТ ОТ РАШИЯ НАЛИ??????

  • Типично е за „евроатлантик“ да не може да напише името на собствената си държава, но пък отлично си написал името на Турция. С любимата САЩ е още по-лесно – само три буквички. А колко помия се крие зад тях…

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s