Мистериозно убит шпионин от МИ6 се сдобил с лична информация от дневника на Бил Клинтън

Шпионина от МИ6 –  Гарет Уилямс, който бе намерен мъртъв и натикан в голям сак във ваната на апартаментът, който обитава се е сдобил с лична информация на бившия президент Бил Клинтън и е хакнал персоналният му компютър

_71092477_garethwilliams

Гарет Уилямс от британското разузнаване бе намерен мъртъв в апартаментът си през 2010 г. Три години по-късно, през 2013г., разследването беше прекратено: според разследващите в САЩ нямало достатъчно доказателства, че някой друг е бил замесен в смъртта на британския шпионин. Така случая беше потулен.

По времето, когато американците разкриват британския шпионин на чело на британската служба МИ6 встъпи сър Джон Сойърс, който бе посрещнат с този дипломатически кошмар. 

Пет години след убийството на британския шпионин Гарет Уилямс случая остава нерешен. Въпреки че разследването беше прекратено американците признават, че той все пак е бил убит. Уилямс беше намерен мъртъв, натикан в сак във ваната на апартаментът си през 2010г. 

Сега се появиха информации, че британския шпионин е проникнал в компютърът на бившия президент Бил Клинтън и се е сдобил с лична информация от дневникът му. Става дума за частен прием, на който ще присъства и 120424MI6Bag_6098440Клинтън. 31-годишния британец дал информацията на друг човек, който също отишал на приема. Не е ясно каква е била целта и как шпионинът е уредил покана и за него.

Познати на шпионинът разкриха интересни подробности за последните дни от животът му пред британските медии. 

„Обикновено той беше натоварен с това да наизусти новата си биография и да влезе в образът на новата си самоличност много бързо. Той беше подлаган на 48-часови тежки разпити, за да бъде проверен.“, разказва негов приятел. „. „Веднъж счупиха ръката му, след като му сложили белезници и плат на главата и го разкарвали с някакъв ван в продължение на часове, докато го разпитвали, за да видят как ще се справи.“, разказва още той.

Миналата седмица стана известно, че шпиони най-вероятно са проникнали в апартаментът на Уилямс в централен Лондон, за да унищожат доказателства. Апартаментът в момента се охранява от въоръжена охрана. Цивилната професия на Уилямс бе в рикята ба запален колоездач.

One Comment to “Мистериозно убит шпионин от МИ6 се сдобил с лична информация от дневника на Бил Клинтън”

 1. Razrushena vi E Originalnata Darzzava-ZZARSSTVO BALGARIA… Zamenen E ORIGINALNIA GERB ss Nakakvo kopie… Preinachena E ORIGINALNATA BALGARSSKA AZBUKA… Zamenen E ORIGINALNIA BALGARSSKI HIMN “ SHumi Marizza“… Podmenena E Originalnata, TARNOVSSKATA KONSSTITUZZIA… Podmenili ssa ZZELIA vi ZZivot ss republikansska IZMAMA, naglassena ot ILLuminatite… A vie sse Zanimavate ss GLUPOSSTI – Podmeneni ssa SSVESTENITE USSTOI na Darzzavata ot 70 GODINI… Ako ne TRUGNETE ot Tam OTNOVO… Nikoga Nisto Nama da Posstignete, Zastoto ssa vi Otneli OSSNOVATA i Budesteto i ssamo STe SStradate………………………….
   

  ПРОТОКОЛИ НА ЦИОНСКИТЕ МЪДРЕЦИ

  (Протоколи от световния ционистки конгрес в Базел, Швейцария 1897 г.)

  ЗА АВТОРА НА ПРОТОКОЛИТЕ

  Автор на “Протоколите на Сионските Мъдреци” е юдеинът Ашер Гинсберг, роден в гр. Сквир, Киевска губерния в 1856 г, известен между сънародниците си с името Ахат Хаам, т.е. “Единствен всред народа”. Фанатизиран и неуморим агитатор на меродавния библейски (равински) юдаизъм, Гинсберг бързо излиза в първите редове на юдейското ръководство и сравнително млад е приет за член във върховното управително тяло (кагала). Идеите му се отличават с удивителна яснота, простота и праволинейност. Дейността му е крайно смела, трескава, непрекъсната. Изработеният от него план за осъществяване заветните цели на израила, четен в тайно заседание на първия световен ционистки конгрес в Базел в 1897 г, прави силно впечатление, приема се от мнозинството и му открива пътя към водачеството. От този момент неговото влияние бързо расте и в 1913 г. той е всепризнат и неоспорим водач на юдейството.

  Гинсберг подготви и ръководи руската революция в 1904-05 г., която, макар че не успя, разтърси издъно Русия и подготви успеха на революцията в 1917 година.

  Той е невидимия ръководител на юдо-масонската дейност в периода на подготовката и протичането на войната 1914-1918 г. Той е и създателя и изпълнителя на руската революция през 1917 г. Умира през 1925 г. в Лондон.

  ПРЕДГОВОР

  Протоколите представляват кристализирана идеология на юдаизма, извлечена от неизменните и вечните закони на пророк Мойсея, точно такава, каквато ни я рисува 35-вековната еврейска история. С необясним за нашия морал цинизъм, те разкриват грандиозните цели на юдейството, безпощадната жестокост и абсолютната безогледност на средствата за постигането им.

  Всеки, който прочете протоколите, остава поразен от дълбочината и яснотата на мислите, неограничения замах, непоколебимата решителност и пълното пренебрежение към целия нееврейски свят. Ледена хладина, бруталност и садизъм вее от всеки ред на тази протоколирана юдейска мъдрост.

  Мислите, изказани в протоколите, хвърлят ярка светлина върху най-големите и мъчно обясними религиозни, хуманитарни и политически събития във всеобщата, а особено в новата история. Те са безпогрешен шифров ключ, с който се разгадават сложните социални и икономически проблеми, които създадоха най-големите обществени сътресения във всички европейски държави от ХV век насам.

  А. Гинсберг е написал протоколите на малко познатия за самите юдеи староеврейски език, но се е явила нужда да бъдат преведени на френски език, за да послужат като агитационен материал. Агитацията, в полза на идеите на Гинсберг, се е водила и през време на самия конгрес в Базел, на който голямото мнозинство делегати не са знаели староеврейски език. Този именно френски превод по време около Базелския конгрес е попаднал в ръцете на руската тайна полиция, а от нея, в 1901 г., в ръцете на другарите на руския професор Сергей Николаевич Нилус.

  За първи път протоколите са отпечатани на руски език през 1901 г. в съчинението на Г. Бутми “Неприятелите на човешкия род”. С. Н. Нилус отпечатва първото издание от тях през 1905 г. Същият отпечатва друго издание през 1911 г, и трето през 1917г, – непосредствено преди революцията. След руските издания протоколите се разпространяват из целия свят. Интересно е, че в Англия те се появяват почти едновременно с руските – през 1906 г. Това обстоятелство, както и незначителните различия в редакцията – но не и в идеите, на многото издания на протоколите в различните страни, дава основание да се предполага, че не само руската полиция, но и други са се добрали до оригиналите.

  Протоколите, безспорно, са акт конспиративен, и като такъв могат да попаднат в чужди ръце (като се има пред вид неприкосновеността на юдейските организации, особено в котилото на юдомасонството – Швейцария) само по същия начин, т.е. конспиративно, тайно. Това обстоятелство, което не дава възможност да се представят формални доказателства, юдеите използват, за да отричат автентичността им. И разбира се, другояче не могат да постъпят, защото самопризнанието би било равносилно да подпишат смъртната си присъда.

  За действителността на протоколите, обаче, съществуват неоспорими и най-сериозни доказателства – и формални, и по същество. 

  

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s