Защо пак се молите за помощ на „злия“ Путин?

Както се случи и с Украйна, накрая Франция пак помоли Русия за помощ, този път във войната срещу „Ислямска Държава“. Защо тогава и сега не поискаха помощ от своят американски приятели, или по-точно господари? Може би, защото не е логично да молиш за помощ някой, който е основен виновник за случващото е нелогично. А вие все пак все още имате някаква логика, макар и да се включва късно…

B9Pfk9vIcAEjsRK

Колко прости хора управляват Европа. Не случайно сме най-бавноразвиващия се континент.


От една страна имаме някакви евробюрократи с космически заплати, които са нещо като комунистическите комисари, застинали някъде в 1980-те – бълват само безумни директиви, нареждания, изисквания, занимават се с правата на тъй неоправданите гейове и размера и формата на краставиците, нямат абсолютна никаква визия как да се решат проблемите, които скоро могат да доведат ЕС до разпад – огромната безработица, жалкото икономическо развитие, огромната вълна от нелегални имигранти и бежанци и тн. Не е случайно, че дори Великобритания все по-често заявява, че е твърде възможно да напусне този безумен съюз.
От друга, по-страшното, някакви идиоти, които ужким следва да са лидери. Да вземем Меркел и Оланд. Немския канцлер канеше всички бежанци в Германия, Оланд пък се хвалеше как въоръжавал въоръжената опозиция в Сирия. Френските служби пък са просто в тотална летаргия: джихадистите били с дънки и по нищо не личало, че са терористи. Ами, другия път да си носят табелки. И след всичките глупости, които сътвориха, водени за носа от Вашингтон, накрая винаги става така: бягаме при „злия“ Путин. Така стана и с Украйна – Меркел и Оланд припнаха към Кремъл да правят шпагати и пируети пред Путин. Сега Франция, която ръкомахаше редом със САЩ с ръце как „злия“ Путин биел по грешните диваци, а не само по тези от ИДИЛ пак отиде при Путин и се включи в руските действия срещу джихадистите в Сирия. Сега руските и френските ВВС вече нанасят съвместни удари. Дори кретена Саркози, който прибираше пари от Кадафи, а после взе дейно участие в свалянето му и унищожаването на Либия (което отвори пътя на десетки хиляди африканци към Европа…) заяви, че ИДИЛ не може да бъде победена без Русия…
 

След като европейските сателити на САЩ, обединени в ЕС, вече търсят помощ от Русия и се включват в нейните действия срещу „Ислямска държава“ американците най-накрая започнаха да говорят също, че е редно да се обединят с Русия срещу терористите. Същите тези кретени, които бомбардираха една трета от световното население, инициираха 153 военни конфликта от края на Втората световна до днес и създадоха целия този хаос и почва за появата на „Ислямска държава“ в Големия Близък Изток само преди година слагаха Русия до „Ислямска Държава“ като основни заплахи за световния мир. Всъщност е видно кой е основната заплаха, но това е друг въпрос. Цяла година тези, които спонсорираха и подпомагнаха, пряко или непряко, създаването на ИДИЛ твърдяха, че нанасят удари срещу тях. Резултат – нулев. Тогава Владимир Путин взе нещата във свои ръце. Не защото му е приоритет да спасява режимът на Асад. Защото утре същите тези диваци ще са на портата на Руската Федерация. А както видяхме – вече са и в Европа. Така че общия интерес на Европа и Русия диктува да си сътрудничат. САЩ са далеч и за тях между Украйна и Сирия няма разлика. Но как ще си сътрудничат, ако ставаме свидетели на подобни безумия – Лондон имал информация за готвения атентат срещу Руския самолет, който бе взривен над Синай, но решил да не я споделя с руснаците. Защото са руснаци.Опорната точка: Не бяхме съпричастни с руснаците, когато взривиха самолета над Синай, защото не ги избиха в центъра на столицата им, както французите на 13 ноември е повече от куха. Тогава защо ронихте крокодилски сълзи за сваления над Донбас малайзийски самолет? Тях също не ги изклаха по столиците им. Впрочем, какво стана с черните кутии, с разследването, защо млъкнахте кой свали МН17? Може би няма как да обясните неща като следите от картечен огън по самолета и най-вече по кокпита. Освен, ако лошия Путин не е литнал във въздуха с картечница в ръце и не го е обстрелял?
 

 

Дори Чърчил, колкото и да се правеше на важен, се принуди да се съюзи с „лошите“ руснаци. Съветвам и вас, настоящи европейски тъй наречени лидери да направите като него. Ако и на вас ви е толкова тежко, както и на лорд Чърчил, пийте по едно голямо уиски и го преживейте.

Излиза следното: Европа, колкото и да е послушна спрямо Вашингтон накрая моли руснаците да измъкнат и тях от хаоса, който американските им приятели са сътворили – било то в Близкия Изток или Украйна. 

2 коментара to “Защо пак се молите за помощ на „злия“ Путин?”

  1. А ти да видиш….Наш Плевньо пак е неориентиран!!!

    • Плевньо дори и не се опитва да се ориентирва – него други го ориентирват. Но що да се стори, та на неговото място да не цъфне някой друг Плевньо второ издание ?!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s