Румъния използва циганския етнос, за да си върне Южна Добруджа

Ако Турция се опитва да осъществява контрол и влияние над Кърджали и Родопите, използвайки българските мохамедани, то румънците се опитват да направят същото в Южна Добруджа с копанарите

monika-makoveij-v-imotna-afera-za-130-hilqdi-evro-308180

България да признае румънските цигани на своя територия за национално малцинство и да им осигури повече права и отделен бюджет, както и да учат румънски в училищата.“

Това поиска румънският евродепутат Моника Маковей.

Румънците подсилват също своята държавна пропаганда, за да накарат освен копанарите (румънските цигани в България) и всички останали роми, най-вече в Добруджа, да започнат с драго сърце, да се самоопределят като румънци. Което вече се забелязва и като самоопределяне, при последното преброяване на въпросния етнос.

Румънците, с оглед циганизацията, поддържат пропаганда в България, която без проблем може да им върне Южна Добруджа, при това преди 2050г. 

Но в крайна сметка, подобно на това случващото се от години в Добруджа, за което ни засвиделстваха румънците още един път и още по-официално тези дни. Както и пропагандния модел на Давутоглу, в Родопите и Кърджали. Много други горещи днес и преди на военни конфликти точки, са били подготвяни за териториално прекрояване.

Това е сериозен въпрос, касаещ националната сигурност на Република България. И колкото повече тези чуждестранни пропаганди имат свое лоби и трибуна, толкова повече това трябва да ни алармира, че страната ни трябва да действа с едни гърди по-напред. В този ред на мисли, безпокойствата не са излишни, защото подобни действия от страна на чуждата дипломация, идват само тогава, когато те възприемат за слаб и лабилен за обработка. Тоест, когато институциите бездействат. А ние визираме етнос, за който размножаването, посредством масова педофилия между представителите му, е също абсолютно ненаказана и амнистирана от отсъстващите държава и закон.

 

Автор: Боян Максимов

8 коментара to “Румъния използва циганския етнос, за да си върне Южна Добруджа”

  1. Няма турски мюсюлмани! Всички те са Български мюсюлмани, БЪЛГАРСКИ – БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ с мюсюлманско вероизповедание! Също няма и румънски цигани! Всички са Българи с ромски или цигански произход (кой както иска да се определя – ром или циганин), БЪЛГАРСКИ – БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ с ромски или цигански произход! Всички заедно с БЪЛГАРИ, МЮСЮЛМАНИ, РОМИ, ЦИГАНИ, АРМРНЦИ, ЕВРЕИ о всички останали са БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ и са длъжни да се съобразяват с Законите, нормите и разпоредбите на Република България и имат задължения към род и Родина.

    Всичко останало е опит за разпалване на етническа война с цел грабеж на неделими територии от общата ни Родина! И между другото за такива деяния са предвидени и съответните наказания…

  2. С това Макавейско име няма съмнение кой подклажда цялата тази работа. Няма външен министър по света от друг етнос. http://nikikm.blog.bg/politika/2013/05/29/otnovo-evrein-nad-vynshno-kristiian-vigenin-avtor-fascindoo.1115009

  3. Фамилното име „Маковей“ е много подозрително. Мисля, че има старо еврейско писание, наречено „Книга на Макавеите“. Като я гледам на снимката тая дъртофелница, май подозренията ми се потвърждават. Типично поведение за тая раса – да ни развали отношенията с ромънските ни братя, с които действително сме роднини!

  4. Никой няма право да посяга на земята за която нашите предци са проляли кръвта си и ние сме длъжни да я пазим както децата си!

  5. Ако беше изпастнал в турско кело, където Турция има силна прохаганда, ти самия щеше да бъдеш опорна точка глупако и пак Русия шеше слда ги е виновна 😀

  6. САЩ няма да позволят това, нито някой от партньорите ни в НАТО, освен това мисля, че това е руска упорна точка да се вменява страх от собствените ни саюзници като Турциа и Ромъния!!!

    • Ей, провокатор, та нали точно САЩ подпалват такива огньове в целия свят, а упоменатите „съюзници“ си личат по действията им!

Писането на кирилица е задължително

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s